- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
canım ben onu beni tanıyan konu komşu arkadaş varsa buralara takılan onun için dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben onu beni tanıyan konu komşu arkadaş varsa buralara takılan onun için dedim
tmm sorun değil buraya saçmalayabilirsin deyeğenime ders çalıştırıyorum buraya saçma sapan birşeyler yazarsam şaşırmayın kafam karışıyor bi ona bi buraya
hmmmmm aynı zamanda evlilik yıl dnmün dimi. o zaman hem evlilik yıldönümün hemde kkya üyelik yıl dönümün kutlu mutlu hayırlı uğurlu olsun inşallaahhhhhhEki Görüntüle 303067şimdi farkettim kk ye üye oluşumun 1. yıldönümü bugün
hmmmmm aynı zamanda evlilik yıl dnmün dimi. o zaman hem evlilik yıldönümün hemde kkya üyelik yıl dönümün kutlu mutlu hayırlı uğurlu olsun inşallaahhhhhhEki Görüntüle 303067
kimdi kız eşin ünlü bi fabrikatörün oğlu muydu
demekki bıkmışlarki senden kimi getirsen olmaz demiyeceklerdişaka şaka
hmmmmm aynı zamanda evlilik yıl dnmün dimi. o zaman hem evlilik yıldönümün hemde kkya üyelik yıl dönümün kutlu mutlu hayırlı uğurlu olsun inşallaahhhhhhEki Görüntüle 303067
heee çul fabrikaları vardı...eşimde baş çulsuzdu:)
yok kız fakirik biz;P bizde ana fakir mada fakir
tencere kapak misali bulduk birbirimizi...
bak onuda düşündüm hee:)yok kız ben sessiz,böyle vur kafasına ağzından lokmasını aldıran biriyim,
portatifimde ,fazla yer kaplamam herşekle girerim
maaşımı ellerine sayardım,hayırlı evlat modundaydım
evet ya benimde hiç gelmemişti. meğer ne kadar eğlenceli biyermş. ben de gireli belki5 ay olmştursağol canım aslında tüp bebek dr na gittiğim gün kk ye üye olmuştum ondan önce hiç aklıma gelmemişti buralara üye olmak
güzel güzel en iyisi zaten uyumlu olmak davul denge misaliheee çul fabrikaları vardı...eşimde baş çulsuzdu:)
yok kız fakirik biz;P bizde ana fakir mada fakir
tencere kapak misali bulduk birbirimizi.
iyi akşamlar kızlar ben de çıkıcam birasdan. evet nazemir abla bol çalışmalı ateşli çekişmeli bir kutlama diliyorumm. spermle yumurtanın buluştuğu an olur inşalaah
eyvallah kuzum sapına kadaro nasıl bir tebriktir yavv...boşuna demiyoz sana seksi hatun diye:)
başağım nazemirim kocaman öpüyomm sizi..iyi akşamlar canım...
nazemir bu akşam için bi kutlama yaparsınız artık
tekrar tebrik ederim..sağlıkla mutlulukla nice nice yıldönümleriniz olsun inşallah..
bol bebişlide olsun tabiki:)
naz emir abla sana bişi sorcam şimdik aklıma geldi. hani filmlerde çiftlerin çocuğu olmayınca , erkek ısrarla çocuk ister sonra boşanırlar veya kadın ısrarla ister adamın çocuğu olmuyordur falan .tabii bunlar film. muhakkak eşlerin birbirine karşı sevgisi yoksa bunlar yaşanır.bende öpüyorum iyi akşamlar inşallah bakalım yorgun gelmezse kutlarız...biz zaten kaçmaydı nikahtı düğündü hepsini kutluyoz kendi çapımızda maşallah
iyi akşamlar kızlar ben de çıkıcam birasdan. evet nazemir abla bol çalışmalı ateşli çekişmeli bir kutlama diliyorumm. spermle yumurtanın buluştuğu an olur inşalaah
gitsene hatun daha gitmedin mi seniyi akşamlarrr oh beeeeeeeeee evime gidiyomm sonunda
naz emir abla sana bişi sorcam şimdik aklıma geldi. hani filmlerde çiftlerin çocuğu olmayınca , erkek ısrarla çocuk ister sonra boşanırlar veya kadın ısrarla ister adamın çocuğu olmuyordur falan .tabii bunlar film. muhakkak eşlerin birbirine karşı sevgisi yoksa bunlar yaşanır.
özür dileyerek sormak istiyorum sizde durumlar hiç değişti mi en ufak bişi