Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşbulduk cnm ben 22yaşında 4yıllık evliyim 2yıldirda meleğimi arıyorum ama henüz gelmedisizler?

bak 1, sayfada listemiz var senide oraya eklicezzzz
tabi bi şartla hergün uğrıcan yazıcann bi kelimede olsaaa....
bekle burada birazdan partici arkadaşalr gelcekkk
onları bekliyom bendee

başak gelde bu hatunu da ekleee

ıcımde kaynayan bısı var dıyooo gıt test yap
ama kendımı tutuyorum daha adetıme 12 var

kız dur bi bekle yumurtladığın kaç gün oldukii sen test yapçann
çıkmazkiii varsada az bekleeeee

ama erken adet oldum 10 gun dok gıtım yumurtaıkdada bısı cıkmada acep yerlesme kanamasımı dıye kendımı kandryorum yo yok aslında ben kafayı yıyorum
offfff hadı hepımız ham ıs olak herkezı araya hamılegım dıyekkkkkk ayyy ne gusel olckkk

:):)tamam cnm olur sürekli evdeyim zaten hep burdayım netteyim kafa dağıtmaya takmamaya çalışıyom ama olmuyo

valla ben bugün bi kriz atlattımmm
hayal kurarken kurarken ağlama krizine girdimmmmm
anca moralim düzeldiiiiiiii
bencede ama ben hemen herkese söölemicemmm biraz vakit geçeer
ultrasonda görürüm ööle

:):)tamam cnm olur sürekli evdeyim zaten hep burdayım netteyim kafa dağıtmaya takmamaya çalışıyom ama olmuyo

cnm bende hep evdeyı hep net hepp kafama takıyorum ama delırmeden basaracagımm umudumuzu yıtırmek yokkk

Hayırlısı olsun cnm yaa boşver takmamaya çalış dicem ama olmuyo bu gidişle bakırköy yolu görünecek bize:):)

valla ben bugün bi kriz atlattımmm
hayal kurarken kurarken ağlama krizine girdimmmmm
anca moralim düzeldiiiiiiii
bencede ama ben hemen herkese söölemicemmm biraz vakit geçeer
ultrasonda görürüm ööle
ben dayanamam supelensem bı celıskeye dussem ooo sagır sultana bıle dıyecegım
uzulme aglama canım ınanıyorum hepımız hamıs olacagızzz

Hayırlısı olsun cnm yaa boşver takmamaya çalış dicem ama olmuyo bu gidişle bakırköy yolu görünecek bize:):)

valla cnm ya evı temızken bastan asagı tekrar temızlıyorum orgu yapıyorum yok nafıle hemen gerı net otrupp nasılll hamıs kalırım dıyee bakınıyorum

buraya yeni üye oldum tam olarak bilmiyorum kullanmasıni bile:)eklediğiniz grubun adı ne onu unutmayayimda çok sayfa var kafam karışıyo

ben dayanamam supelensem bı celıskeye dussem ooo sagır sultana bıle dıyecegım
uzulme aglama canım ınanıyorum hepımız hamıs olacagızzz

varya yaklaşık 2 senedir hiç bööle olmamıştımm yaaaa
o neydi zırladım zırladımmm
ama ciğerim yandı aklıma geldikçeee
daha da çok ağladımmm
ooh rahatladımm
iyi geldi iyiyim şimdikk

aslında ööle çok ağlayan biri değilim ama geldiler sonundaa

valla cnm ya evı temızken bastan asagı tekrar temızlıyorum orgu yapıyorum yok nafıle hemen gerı net otrupp nasılll hamıs kalırım dıyee bakınıyorum

Aynen cnm bende öyle yok hangi dua yok hangi kür ne yiyeyim ne içeyim:)eşimde bişey olmadığı halde cakşır tohumu getirttim hataydan içelim dedim bi yudum içti dahada içmiyo:)viegra etkisi varmis yaaaaa korktu herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…