hoşbulduk cnm ben 22yaşında 4yıllık evliyim 2yıldirda meleğimi arıyorum ama henüz gelmedisizler?
ıcımde kaynayan bısı var dıyooo gıt test yap
amakendımı tutuyorum daha adetıme 12 var
nazemirr nerdesinnn??
muhteşem yüzyılı izliyordum dalmışım
kız dur bi bekle yumurtladığın kaç gün oldukii sen test yapçann
çıkmazkiii varsada az bekleeeee
ama erken adet oldum 10 gun dok gıtım yumurtaıkdada bısı cıkmada acep yerlesme kanamasımı dıye kendımı kandryorum yo yok aslında ben kafayı yıyorum
offfff hadı hepımız ham ıs olak herkezı araya hamılegım dıyekkkkkk ayyy ne gusel olckkk
:):)tamam cnm olur sürekli evdeyim zaten hep burdayım netteyim kafa dağıtmaya takmamaya çalışıyom ama olmuyo
ama erken adet oldum 10 gun dok gıtım yumurtaıkdada bısı cıkmada acep yerlesme kanamasımı dıye kendımı kandryorum yo yok aslında ben kafayı yıyorum
offfff hadı hepımız ham ıs olak herkezı araya hamılegım dıyekkkkkk ayyy ne gusel olckkk
hoşgeldin tatlımmmm
hemen kendini tanıt
aynen 6 yılım bitti sanki ben daha 6 aylık evliymişim gibiii
ben dayanamam supelensem bı celıskeye dussem ooo sagır sultana bıle dıyecegımvalla ben bugün bi kriz atlattımmm
hayal kurarken kurarken ağlama krizine girdimmmmm
anca moralim düzeldiiiiiiii
bencede ama ben hemen herkese söölemicemmm biraz vakit geçeer
ultrasonda görürüm ööle
inşallah aşkınız bir ömür sürer
Hayırlısı olsun cnm yaa boşver takmamaya çalış dicem ama olmuyo bu gidişle bakırköy yolu görünecek bize:):)
ben dayanamam supelensem bı celıskeye dussem ooo sagır sultana bıle dıyecegım
uzulme aglama canım ınanıyorum hepımız hamıs olacagızzz
buraya yeni üye oldum tam olarak bilmiyorum kullanmasıni bile:)eklediğiniz grubun adı ne onu unutmayayimda çok sayfa var kafam karışıyo
valla cnm ya evı temızken bastan asagı tekrar temızlıyorum orgu yapıyorum yok nafıle hemen gerı net otrupp nasılll hamıs kalırım dıyee bakınıyorum