Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen yazıyonda nolduuuuu
ayrıca bilmeyen dolunayyy
ateşi bi yerinden ölçerr,
camda leylek beklerr
ona öğret ben biliyommm denenmiş bi tane var bakk
daaa formülü unuttuk ne kaç gramdı bi hatırlasmm:44:

alemsiniz kıslarrrr...yerim sizi yaaa...bide şu kaynanalardan bahsetsenizde duysak..mirak ettimde...

bakk şööle yapalıımm
büyü yumurta büyüüüüü
çatla yumurta çatlaaaaaa
tutunun tohumlar tutunun
gel bebeğim gellll

nasıll
evet süpper dahası da şööle ki: yumurtalarım büyüyoor...
muhteşem olgunluğa geliyorlaaaarrr...
eveeett çatlıyorlaaaarrrr...
bedenim hamileliğe hazırlanıyorrr......
telkin kız bu valla işe yarar

yav kızlar valla psikolojinin müthiş etkisi var. öğrendiğime göre her ay yumurtlarımız büyüdükten sonra beyinden gelen bi hormon salgılıyormuşuz ve çatlatıyor muşuz. aslında herşey inanç

valla kuzum bu ay hem istiyorum hem istemiyorum doktora gitmeden önce calısma yaptık ilk kez ayaklarımı falan diktim falan esimde namaz falan kıldı bu ay ertesi dün doktora gittim psikolojimi bozdu kadın ajda pekkan gibi bana zayıfla öyle cocuk yap diyo birde bir sürü sey cıktı süt hormonlarım yüksek,tiroit cıktı hapa basladım,akıntımda mikrop cıktı bunlardan dolayı cocugun olmaz ama sen genede reglini bekle dedi fitil icin öyle yani ne yapsam biilemiyorumkii bana akıl verin kızlarr

evet süpper dahası da şööle ki: yumurtalarım büyüyoor...
muhteşem olgunluğa geliyorlaaaarrr...
eveeett çatlıyorlaaaarrrr...
bedenim hamileliğe hazırlanıyorrr......
telkin kız bu valla işe yarar

dünyadan başaka dünyadan başakaaaaa
geri dön başak geri dönnnn

he birde beni korkuttu gebe olsan bile normal gebelik olmazmıs falan filan istee offf aslında kimseye belli etmiyorum ama icimi br ben bilirim birde allah

hayatımın aşkıydı baban..

şimdiyse anlamını aryorum..

yani seni...

hiç bilmiyorum kime benzeyeceğini..

belki gözlerin babana,burnunsa bana..

seninle açacağız yeni bir sayfa..

hiç yaşamadığımız bir dünyanın kapısından

çağırmanı bekliyoruz..

ara sıra kızsamda hayata

sebebi senin yokluğun...

her yeni gün artıyor umudum..

bazende yorgunum..

hiç bilmediğim o kokun

birgün gerçek olacak

kalbime dolacak..

zamanı var diyorlar bekliyoruz ancak

dünyaya bir meyvede bizden olacak...

E&D&A

hemen veriyim kuzum. bak şimdi öncelikle değiştirebiliyosan toktorunu değiştirçünkü kadın belli ki seni olumsuzluğa itiyor. ne demek bu durumda çocuğun olmaz. çocuğu veren Allah.
o nerden bilecek. sadece olma ihtimali düşük diyeblrdi.
bence şu an güzel ce tedavini ol. m-adem gerekli birazda kilo vermeye çalış. hani sen diyorsun ya hem istiyorum hem istemiyorum. işte kararsızlıkta olduğun içinde beynin etkileniyor.
bak bende tadvi görüyodum çocuk için ama hep bi kararsızlık hali vardı. evime çıksam daha iyi olur, biraz daaha çalışıyım falan filan. ve bu şekilde tedavinin boşa olduğunu düşündüm. o yüzden ara verdim. kendimi ve beynimi tam olarak hazır hisettiğimde başlıcam inşalah.

listede benim özelliklerimi okuuuuu anlarsınn
başağında harika kaynanası varmışş ama bizimki huysuz gelinn işte naparsınn???

hmmm kayınannesi harika başakkkkkkkkkkkk banada bi not eklesene benimde kayınannem ve kayınbabamm harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..mükemmel ötesi insanlar..ben ciddiyim haaa...çokkk seviyom onları çooookkkkkkkkk ....

en süpersonik kaynana ve kayınpeder benim...
itiraz istemem....
nokta.................

süper olmuşşşş ablacım senmi yazdınnn bak su veletlere bizi sair bile yaptılarr valla

süper

süperrrrrrrrrrrrrrr yüreğine sağlıkkkkkk canımmmmmmmmm...

hmmm kayınannesi harika başakkkkkkkkkkkk banada bi not eklesene benimde kayınannem ve kayınbabamm harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..mükemmel ötesi insanlar..ben ciddiyim haaa...çokkk seviyom onları çooookkkkkkkkk ....

hadi ya tamam o zaman ara ara bize anılarınızı anlatırsın iyice tanırız benimde ağzımın suyu akar. çünkü ben çok çekiyorum benimkilerden. ama ernayın kayınannesi çok iyi kadın. arada anlatır çatlatır beni

ben en alasını bilirim 7 sene nasıl geçti sanıyonuz
ohooo kuzum sen her konuda tecrübelisin. valla şu en alaları meralk ettim açıkçası. sen de daha başka süslü püslü afilli yollarıda vardr

evet canım...az önce yazdım..
tam yine buhranlara giriyodum ki şiir yazasım geldi rahatladım:)

kilon varsa da var tatlım çok mühim değil bence,ama sağlığın açısından fazlalık varsa verebilirsin,

karşı komşum kiloluydu üstelik beyninde bir rahatsızlık varmış süt hormonuyla ilgiliydi,ilaç kullanıyordu

adetleride hep düzensizdi,kızcağız neredeyse 3.ayda hamile olduğunu anladı:)

şimdi emekleyen bi sıpası var:) ayrıca hamileliğinde vücudu resmen forma girdi...hamilelik bir insana bukadar yarardı valla:)

süper olmuşşşş ablacım senmi yazdınnn bak su veletlere bizi sair bile yaptılarr valla

tamam canım anlatırız tabiki ama çatlatmak için anlatmam ..illede çatlıcaksan bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…