Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hemen veriyim kuzum. bak şimdi öncelikle değiştirebiliyosan toktorunu değiştir:KK1:çünkü kadın belli ki seni olumsuzluğa itiyor. ne demek bu durumda çocuğun olmaz. çocuğu veren Allah.
o nerden bilecek. sadece olma ihtimali düşük diyeblrdi.
bence şu an güzel ce tedavini ol. m-adem gerekli birazda kilo vermeye çalış. hani sen diyorsun ya hem istiyorum hem istemiyorum. işte kararsızlıkta olduğun içinde beynin etkileniyor.
bak bende tadvi görüyodum çocuk için ama hep bi kararsızlık hali vardı. evime çıksam daha iyi olur, biraz daaha çalışıyım falan filan. ve bu şekilde tedavinin boşa olduğunu düşündüm. o yüzden ara verdim. kendimi ve beynimi tam olarak hazır hisettiğimde başlıcam inşalah.

canım cok haklısında ben1.64 66kiloyum tamam biraz kilom var ama ona ne yaa ben böyle gebe kalmak istiyorum belki doktorumu degiştiricem zaten paramızla rezil oluyoruz valla kadın suratıma bile bakmıyo konusurken bende tam anlamıyla isteyip istemedigimden emn degildim olursa olur diyodum bu ay tam anlamıyla kendimden emin oldum tam calısmalara basladık oda hayl kırıklıgı yarattı yok normal gebelik olmazmıs olsada birde bisey sorucam gebe olursam bu ay akıntımda mikrop var sorun yaratırmı acaba bana

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

hadi ya tamam o zaman ara ara bize anılarınızı anlatırsın iyice tanırız benimde ağzımın suyu akar. çünkü ben çok çekiyorum benimkilerden. ama ernayın kayınannesi çok iyi kadın. arada anlatır çatlatır beni

ohooo kuzum sen her konuda tecrübelisin. valla şu en alaları meralk ettim açıkçası. sen de daha başka süslü püslü afilli yollarıda vardr

okadarsıda bana kalsın özel....hem ablamlar kaynanan çok iyiymiş derler evlendim birkez gördüm kadın rahmetli oldu ama ben çok isterdim yaşasaydı iyi anlaşırık kesin

tamam canım anlatırız tabiki ama çatlatmak için anlatmam ..illede çatlıcaksan bilmem :KK66:
:KK19::KK19:

sağol başağım:)erenay gidiyorum dedi gitti:KK43:beni görmedi galiba:KK43::KK43:
kocası geldi belliki hemen kaçtı yine

canım cok haklısında ben1.64 66kiloyum tamam biraz kilom var ama ona ne yaa ben böyle gebe kalmak istiyorum belki doktorumu degiştiricem zaten paramızla rezil oluyoruz valla kadın suratıma bile bakmıyo konusurken bende tam anlamıyla isteyip istemedigimden emn degildim olursa olur diyodum bu ay tam anlamıyla kendimden emin oldum tam calısmalara basladık oda hayl kırıklıgı yarattı yok normal gebelik olmazmıs olsada birde bisey sorucam gebe olursam bu ay akıntımda mikrop var sorun yaratırmı acaba bana
kız hamile kaldın da akıntıdaki mikropmu kaldı sorun edecek. herşeyin bi çaresi vardır. bence bişicik olmaz sen yeterki yumurtla

sağolun kızlar:)aklıma gelip ağlamaktansa şiir yazıcam bundan sonra:):KK34:

bencede en güzeli ablacım siirlerin icinde bir dosya yap velet gelince okuma yazmaya baslıgınca verirsin onun icinde süpriz olur hemmm bir anı olur yada hatıra bence yazdıkların brcok degerli esyadanada degerli bence

canım bir önceki sayfadaki cvbımı okudunmu?

ayrıca ekliyim,mümkünse erkek doktora git,hem esprili hemde gayet sakin oluyorlar..

banada fitil verdi devletteki doktor,ama özeldeki doktorum alma gerek yok dedi..her kadında görülebilen bişey

alma ilacı dedi bende almadım...sen birkez daha sor ilacı alıp almamayı...istanbuldaysan sana doktorumu tavsiye edebilirim..

bende aynen senin gibiyim ama bana doktorum kilo falan ver demedi walla...bence takma sen bu doktoru canım..

inşallah hayırlı evlatlarımız olurda analarının babalarının kıymetini bilirler...şair ettiler bizi veletler:KK66:

bencede en güzeli ablacım siirlerin icinde bir dosya yap velet gelince okuma yazmaya baslıgınca verirsin onun icinde süpriz olur hemmm bir anı olur yada hatıra bence yazdıkların brcok degerli esyadanada degerli bence

kocası akşama işe gidecekti erken kalktı herhal:p
hayırlı işler erenayyımmm:KK9:

:KK19::KK19:

kocası geldi belliki hemen kaçtı yine

canım bir önceki sayfadaki cvbımı okudunmu?

ayrıca ekliyim,mümkünse erkek doktora git,hem esprili hemde gayet sakin oluyorlar..

banada fitil verdi devletteki doktor,ama özeldeki doktorum alma gerek yok dedi..her kadında görülebilen bişey

alma ilacı dedi bende almadım...sen birkez daha sor ilacı alıp almamayı...istanbuldaysan sana doktorumu tavsiye edebilirim..

ya canım benim esim cok kıskanc erkek doktor istemiyo bende erkek istiyorum ama napıyım sen genede söyle bakıyım doktorunu nerde yeri ben istanbul anadolu yakasında oturuyom birde bana hem hap hem fitil verdi esime verdi hap benimkiyle aynı hap oda benimle birlikte sabah aksam icicek regli oldugumda

ayyyy çok romantik.:123:.hep bi kaçma hayalim vardı ama kimse bana karşı çıkmadı ve kaçamadım..
içimde uktedir:KK1:
anlatsana nasıl kaçtınız?

bende şakasına hep birgün evlenip gelecem bu benim kocam diyecem diyodum zaten ne söylersem hemen başıma gelir artık nasıl bir şom ağızlıysam öylede oldu gerçi tanıyorlardı...ama benimki biraz planlı programlı oldu biz temmuzda anlaştık kasımda kaçtık bugünde düğünümüzün olduğu tarih 7 aralık...ben dedim önce evi ayarlayacan yaşayacak kadar eşya olacak ondan sonra ben evden işe gidiyorum diye çıktım herkes evden gidincede eşyalarımı aldım eşimde kapıya kadar geldi yardıma öyle kaçtık ayrıntılara pek girmiyorum yoksa kim olduğum ortaya çıkar

valla tam ekşın kadınısın:)
evin küçüğü olduğum için kimse beni sallamazdı fasulye gibi bişeydim:)siz durun hele ben kaçayımda görün derdim ama
kısmet olmadı:KK66:

bende şakasına hep birgün evlenip gelecem bu benim kocam diyecem diyodum zaten ne söylersem hemen başıma gelir artık nasıl bir şom ağızlıysam öylede oldu gerçi tanıyorlardı...ama benimki biraz planlı programlı oldu biz temmuzda anlaştık kasımda kaçtık bugünde düğünümüzün olduğu tarih 7 aralık...ben dedim önce evi ayarlayacan yaşayacak kadar eşya olacak ondan sonra ben evden işe gidiyorum diye çıktım herkes evden gidincede eşyalarımı aldım eşimde kapıya kadar geldi yardıma öyle kaçtık ayrıntılara pek girmiyorum yoksa kim olduğum ortaya çıkar

nazemirim evlilik yıldönümünü kutlarım canım:):KK9:inşallah bu ay hediyelerin en güzelini mevlam size verir:)
:123::emir_bebek:

X