Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim birsey soracağım sana acini hatirlatmak istemiyorum ama su an gerçekten düşünmekten kafayı yicem . Senin amniyon sıvısı nda çokluk kaçıncı haftadan beri vardı .

Bilmiyorum canım doktorum hep sıvı yeterli diyordu bebegim doğduktan sonra çocuk doktoru annenin sıvısı cok fazlaymıs demiş eşime ki zaten bu rahatsızlığı olan bebeklerde annenin sıvısı fazla olurmuş ama sen stres yapma iyi düşün senin icinde dua ediyorum inşallah sağlıkla alırsın bebegini kucağına

Nasıl görmezler bilmezler sıvı çokluğu nu ya teşekkür ederm canm cvbn icin

SARACIM canım benim uzun zaman sonra acaba sara doğum yaptımı diye merakımdan siteye bir bakayım dedim,ama o kadar üzüldüm o kadar içim yandıki anlatamam gözlerim dolu dolu arkadaşım ben böyle hissederken sen nasılsın tahmin etmesi çok güç..
ama RABBİM çok büyük ve sen çok güçlü bir kadınsın elbet bununda üstesinden gelirsin yaşadıklaımız çok zor ama kimbilir bizim görmediğimiz bilemediğimiz ne hayırlar var hepsinde..biliyorum hiç bir söz seni teselli etmeye yetmez ,zaten bende ne yazsam ne desem bilemedim canım ALLAH sana ve eşine sabır versin,inşaallah yeniden yüzünüzü güldürsün..meleğinide sana şefaatçi eylesin...
canım benim inan bana kalbim seninle...

arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir bende iyi olmaya çalışıyorum,merak edenler var ise ben hamile falan değiim üstelik artık sebepsiz yere hamilede kalamıyorum...kısmetten öte hiç bir şey olmuyor bizde şükretmekten başka bir şey kalmyor YARADANA şükürler olsun ...hepinizi çok öpüyorum...

Rabbim sabir versin dualarim seninle saram serayi biliyosun oda bebegini kaybetmisti Rabbim tekrar nasip atti hamile simdi sagsalim kucagina alir insallah darisi sana ve tum isteyen arkadaslarima hepinizi cok seviyorum

Beydaglim seni cokk ama cokkk merak ettim canim haktan hayirlisi asilamalar sonuc vermedi demek Allah cok buyuk arkadasim 2 defa asilama yaptirdi olmadi eylulde dr tup bebek yapacaktı ramazanin icinde dogal yolla gebe kaldi Rabbim cok buyuk hazinesinde ne mucizeler sakli Allahim versin hepinizede kucagini kimsenin bos birakmasin amin

Sara
Canım benim bende çoktandır giremiyordum buraya kimse yazmıyor diye. Ama son zamanlarda hep içimde gir bir bak diye bir ses devamlı erteliyordum yoğunluk yorgunluk... sonunda baktım ve çok üzüldüm.. Rabbimin takdiri. İnsan diyecek bişey de bulamıyor. Ama biliyormusun hep hissediyorum canım senin anne olacağını. Zaten çok güçlü birisin.. Rabbim tez vakitte anne olmayı nasip etsin.
Amin...

Beydaglim...
Kuzum... ne kadar uzun zaman oldu....
Hepten bıraktın bizi... seni de anlıyorum
Gerçi artık kimse gelmiyor...
Ne zamanlar ne sohbetler geçirdik hepinizi çok özlüyorum.
Dertlesirdik kafamızı dağıtırdik...
Çok güzel arkadasliklarimjz samimi içten paylaşımlarımız oldu Allahım hepinizin muradını tez vakitte versin anne olmayı nasıp etsin. Yavrularimizada sağlıklı güzel hayırlı uzun ömürler versin inşallah amin.

MERHABA.
Ben subat ayinda bebegimi kayip ettim 11 haftalikken kalbi durdu ve mecbur kurtaj oldum. Benim sag yumurtladigim nur topu gibi bir kistim var (cikolata kisti deniyor turkce galiba ) bende endometriozis var. 6 ay oldu bebek istiyoruz tekrardan. Benim psikolojim bozulmaya basladi her ay husrana ugramaktan. Bu ayda adet gunumde bhcg 4dun altinda cikti adettim 4gun gecikti bugun tekrar kan testi yaptirdim yine 4 un altinda diyor . Ve ben adet olucakmis gibi hissetmiyorum. Sonuc beni cok uzdu cunku kayip ettiğimiz bebegimiz bu gunlerde dogucakti . Ne olur bana bi teselli verin. Ve sizce hamile miyim sansim var mi daha? Ve bu ay sag taraf kistin oldugu yerden yumurtluycaktim. Lutfen cabuk cevap verin yardima ihtiyacim var.

Olur arkadaşım neden olmasınki sonuçta hamile kalabiliyorsun
İnşallah tez vakitte hamile kalır sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Sagol tesekkur ederim de iste kisirlik yapabilir diye korkutuyorlar ve ailemizde cocuk sahibi olmak ta zorlanan cok
İyi bir doktor bulup olana kadar peşini birakmiycan. Ben bu durumda olup çocuk sahibi olan çok insan duydum. İçini ferah tut biraz. Ne kadar oldu sen evleneli?

Merhaba bayanlar ben buraya yeni katıldım bende Nisan 2016 da hamile kaldım bebeğimin 14 haftalik ken kalbi durdu kurtaj oldum sebebi ise bebek hastalikliymis doğsada en fazla 1 saat yaşardı dedi doktorum. Allahım sükür ki ya doğupta ölse o daha kötü olurdu ben şimdi yine istiyorum nasip olursa doktorum 1 adet görmen yeterli dedi. İnş bu ay hamile kalırım 5 günüm var

Insallah Allah gonlune gore verir Huysuz kizzz60. Cok zor oluyor. Simdiye kadar Allahtan hayirlisi dedim 6 aydir bizde tekrar deniyoruz normalde bu tarihlerde kucagima alicaktim bebegimi. Bu ayda olmayinca cok husrana ugrayip. Lutfen sende kendini stresse sokma kendine en az 6 ay ver vucutun toparlansin. Ve bhcg bir iki ayda anca normale donuyor kan testi yaptirirsan dikkat et yaniltici olmasin. Benim iki ayda daha yeni 11 dusmustu yanlis bir umutlanma yasadik.

Hmm anladım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için yani şimdi idrar testi yapsak onda bile diğer gebelikten kalan bhcg görünürmu ve birde kurtaj sonrasi hamile kalmak kolaymı zormu

Sanada çok geçmiş olsun Rabbimin vardır bi bildiği üzülmeyelim şükür edelim bize öbür dünyada şefaat edecek o bebeklerimiz ki bu büyük bi zenginlik allahım hakkımızda her şeyin hayırlısını versin çok zor kontrole gidiyorsun bebeğini görmeye ve sana kalp atışı yok ölmüş deniliyor çok acı bi durum şahsen yaşadım

Her turlu iki test de de bir ikincisi ni yapip hormonun yukseldigini gormen lazim. Bende oyle oldu tecrübe mi soyluyorum ben her insanda ayni olmuyor sonucta. Ve kurtajdan sonra hamilelige gelince ben daha degilim 6 ay oldu. Ama benim kistim var . Insallah sen hemen kalirsin herkez diyor ki ardindan hemen hamile kaliniyor .

Beni iki kez kurtaj yaptilar biri bebek icin ikincisi de bebegin torbasindan parca kalmis oda ic kana yapti rahmim kan doluydu acilde hemen kurtaj yaptilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…