Canim birsey soracağım sana acini hatirlatmak istemiyorum ama su an gerçekten düşünmekten kafayı yicem . Senin amniyon sıvısı nda çokluk kaçıncı haftadan beri vardı .
Nasıl görmezler bilmezler sıvı çokluğu nu yaBilmiyorum canım doktorum hep sıvı yeterli diyordu bebegim doğduktan sonra çocuk doktoru annenin sıvısı cok fazlaymıs demiş eşime ki zaten bu rahatsızlığı olan bebeklerde annenin sıvısı fazla olurmuş ama sen stres yapma iyi düşün senin icinde dua ediyorum inşallah sağlıkla alırsın bebegini kucağına
Rabbim sabir versin dualarim seninle saram serayi biliyosun oda bebegini kaybetmisti Rabbim tekrar nasip atti hamile simdi sagsalim kucagina alir insallah darisi sana ve tum isteyen arkadaslarima hepinizi cok seviyorumSuyum fazlaydı canım aniden bel ağrısı başladı iki gun sonra suyum gelmeye başladı hastaneye yattım sonrasında doğum oldu bebeğim hastaymıs ameliyat oldu ama minik bedeni kaldırmadı içimdeki yangın o kadar büyükki ne kimse sondurebilir nede teselli edebilir Allah aklımı korusun diyorum sadece yavrum melek oldu kaderimde melek annesi olmak varmış bunada şükür ama icim dayanmiyor sevinc
arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir bende iyi olmaya çalışıyorum,merak edenler var ise ben hamile falan değiim üstelik artık sebepsiz yere hamilede kalamıyorum...kısmetten öte hiç bir şey olmuyor bizde şükretmekten başka bir şey kalmyor YARADANA şükürler olsun ...hepinizi çok öpüyorum...
Olur arkadaşım neden olmasınki sonuçta hamile kalabiliyorsunMERHABA.
Ben subat ayinda bebegimi kayip ettim 11 haftalikken kalbi durdu ve mecbur kurtaj oldum. Benim sag yumurtladigim nur topu gibi bir kistim var (cikolata kisti deniyor turkce galiba ) bende endometriozis var. 6 ay oldu bebek istiyoruz tekrardan. Benim psikolojim bozulmaya basladi her ay husrana ugramaktan. Bu ayda adet gunumde bhcg 4dun altinda cikti adettim 4gun gecikti bugun tekrar kan testi yaptirdim yine 4 un altinda diyor . Ve ben adet olucakmis gibi hissetmiyorum. Sonuc beni cok uzdu cunku kayip ettiğimiz bebegimiz bu gunlerde dogucakti . Ne olur bana bi teselli verin. Ve sizce hamile miyim sansim var mi daha? Ve bu ay sag taraf kistin oldugu yerden yumurtluycaktim. Lutfen cabuk cevap verin yardima ihtiyacim var.
İyi bir doktor bulup olana kadar peşini birakmiycan. Ben bu durumda olup çocuk sahibi olan çok insan duydum. İçini ferah tut biraz. Ne kadar oldu sen evleneli?Sagol tesekkur ederim de iste kisirlik yapabilir diye korkutuyorlar ve ailemizde cocuk sahibi olmak ta zorlanan cok
Stres yapma boşu boşunaBir sene olucak bir ay sonra ama dugunden bir hafta once ogrendim bu hastaligi ve stressli basladik evliligimize
Sanada çok geçmiş olsun Rabbimin vardır bi bildiği üzülmeyelim şükür edelim bize öbür dünyada şefaat edecek o bebeklerimiz ki bu büyük bi zenginlik allahım hakkımızda her şeyin hayırlısını versin çok zor kontrole gidiyorsun bebeğini görmeye ve sana kalp atışı yok ölmüş deniliyor çok acı bi durum şahsen yaşadımMERHABA.
Ben subat ayinda bebegimi kayip ettim 11 haftalikken kalbi durdu ve mecbur kurtaj oldum. Benim sag yumurtladigim nur topu gibi bir kistim var (cikolata kisti deniyor turkce galiba ) bende endometriozis var. 6 ay oldu bebek istiyoruz tekrardan. Benim psikolojim bozulmaya basladi her ay husrana ugramaktan. Bu ayda adet gunumde bhcg 4dun altinda cikti adettim 4gun gecikti bugun tekrar kan testi yaptirdim yine 4 un altinda diyor . Ve ben adet olucakmis gibi hissetmiyorum. Sonuc beni cok uzdu cunku kayip ettiğimiz bebegimiz bu gunlerde dogucakti . Ne olur bana bi teselli verin. Ve sizce hamile miyim sansim var mi daha? Ve bu ay sag taraf kistin oldugu yerden yumurtluycaktim. Lutfen cabuk cevap verin yardima ihtiyacim var.