Amin canım keske ama benim artik hic umudum yok cunku adetlerimi olamiyorum artik ilacla geliyor oda leke gibi orkidlerim batmiyor bile miktarida gunude kisaldi iltihap gecirdim yeni ve benim adetlerim duzenliyken bile gebeliklerim yurumedi diyorum hamile kalabiliyordum enaxindan artik gebe de kalamiyorum bozuldum ben artik heralde :)... Ne yapayım kader kısmet bu işler olmayınca olmuyor
Canım gidiyorum doktora hatta doktordan çıkamıyorum iltihap içinde zaten 2 haftalık tedavi aldım adetlerim benim son 2 senedir böyle miktarı azalmıştı zaten bunun içinde türlü doktora gittim hatta küretajdan dolayı mı diye rahim filmi bile çekildim birşey yok diyorlar ama var işte eskisi gibi değil adetlerim son kontrolümde doktor mantarın iyileşmiş bu fitilleride kullan geçer demişti onlarıda kullandım şuan ne durumda bilmiyorum zaten yakında yine gideceğim genel kontrole hatta o beni buay yumurtlama tedavisi için çağırdı ama gitmedim hiç içimden gelmiyor sanki hiçbir doktor beni anlamıyor zaten sıkıntılarıma çarede olamıyor yoruldum sağlığımı ihmal etmiyorum ama sürekli doktordayım zaten merak etme beni düşündügün için sağol menopoz benimde aklıma geliyo ama hormon tahlillerim hep iyi çıkıyor anlamadım gitti pco var diyolar ya belkide ondandır hep bunlarTatlım adet olamamanin sebebi enfeksiyon olabilir iyi bir doktora gidip iyi bir muayene ol bence bebekten önemli olan sağlığın ihmal etme daha yaşın cok genc menopoz icin cok erken nolur ihmal etme doktora git
Canım gidiyorum doktora hatta doktordan çıkamıyorum iltihap içinde zaten 2 haftalık tedavi aldım adetlerim benim son 2 senedir böyle miktarı azalmıştı zaten bunun içinde türlü doktora gittim hatta küretajdan dolayı mı diye rahim filmi bile çekildim birşey yok diyorlar ama var işte eskisi gibi değil adetlerim son kontrolümde doktor mantarın iyileşmiş bu fitilleride kullan geçer demişti onlarıda kullandım şuan ne durumda bilmiyorum zaten yakında yine gideceğim genel kontrole hatta o beni buay yumurtlama tedavisi için çağırdı ama gitmedim hiç içimden gelmiyor sanki hiçbir doktor beni anlamıyor zaten sıkıntılarıma çarede olamıyor yoruldum sağlığımı ihmal etmiyorum ama sürekli doktordayım zaten merak etme beni düşündügün için sağol menopoz benimde aklıma geliyo ama hormon tahlillerim hep iyi çıkıyor anlamadım gitti pco var diyolar ya belkide ondandır hep bunlar
Merhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğluşum geliyo teyzeleri
Gozunaydin cnm bizimde kizimiz olacak inşallah
Bu arada varis ameliyati oldu agrilarim cok o yuzden ugrayamayaz oldum
Saol saroşummmSağol canım sizde sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah kızınızı sanada çok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsin inşallah
sara_28 canım nasıl gidiyor? Ben tesadüfen d vitaminimin olmadığını öğrendim yani babaannem sayesinde ve internetten bakınca hamile kalamama ve tekrarlayan düşük sebebi olarak yazmışlar. Senin bununla ilgili bilgin var mı? Sevinç e sordum senin bilgin olduğunu öğrendim benimle paylasurmisin referans 20-100 benim 8 den küçük çıkmış makine okumamış ...
Sagol canim bilgi icin evet hsfta ici drla konuşacağım bel agrilarim oluyordu sanirim bu sebebten helte bir yorgunluk 2 aydır
allah sabır versin canımm..allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin bizlere...bilemiyorum doktor rahim filminden bahsetmediyse konuyu sen aç.. en azından gerekli değilse bile neden gerekli olmadığını açıklar kafan rahat ederArkadaslar forum basligini okuyunce umitlendim. Son 2 yilda 3 kez dusuk yaptim. Ilk dusugumde kalp atisi alinamadi, 6. Haftada. Ilkinde pihtilasma ve benim ve esimin genetigin bakildi. Heterezigot pihtilasma tespit edildi. Ikinci gebeligim 4 ay sonra oldu. Clexan 0.4 kullandim sulandirici. 10. Hafta asiri kanama ile tekrar kurtaj oldum. 1 sene ruhum alt ust oldu. Kayboldum. Tum yakin arkadaslarim hamile ve ben olgun davranmak icin hep mucadele ettim. Etrafimda saglikli bebeklerinden sikayet eden anneler olunca cok da kolay olmadi. 1 senenin sonunda riskli gebelik doktoruna gidip ilave testler daha yapirdim. Bana sadece folbiol verdi. Onu kullandim esim aylarca keciboynuzu pekmezi yedi. Kefirler saglikli beslenmeler. Yine hamile kaldim. 6 haftada bu kez kesenin icinde bebek olmadigini ogrendim. Yine hissettigim bir bayilma hissi. Ve kurtaj. Su an kesenin icinden kromozom bakilacak.Simdi dusunuyorum yapilmadik bir rahim filmi kaldi ama riskli gebelik doktoruna gidiyorum onermezmiydi? Deflarca ultrasona girdim ve 2 dusuk gecmisiyle doktorun onune geldim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Tup bebek mi denemeliyiz. Bayanlar lutfen yardin edin...
öncelikle allah yardımcın olsun bende 3 yıl infertilite ile mücadele etmiş biriyim tüp bebek denedim tutmadı vs.senin rahim filmi çektirmene gerek yok canım oyüzden doktor istememiş çünkü rahim filmi sadece tüplere giden yerde tıkanıklık var mı diye bakılır ve tıkanıklık yapışıklık hamile kalmaya engeldir sen doğal yolla hamile kalabildiğin için gereksiz senin için bu film.senin yaşadıklarına benzer bi arkadaşım yaşadı 2 3 yılda 4 bebek kaybetti onun da kanında pıhtılaşma problemi vardı sonra çok şükür nur topu gibi oğluşu oldu rabbim sana da nasip etsin inş.Arkadaslar forum basligini okuyunce umitlendim. Son 2 yilda 3 kez dusuk yaptim. Ilk dusugumde kalp atisi alinamadi, 6. Haftada. Ilkinde pihtilasma ve benim ve esimin genetigin bakildi. Heterezigot pihtilasma tespit edildi. Ikinci gebeligim 4 ay sonra oldu. Clexan 0.4 kullandim sulandirici. 10. Hafta asiri kanama ile tekrar kurtaj oldum. 1 sene ruhum alt ust oldu. Kayboldum. Tum yakin arkadaslarim hamile ve ben olgun davranmak icin hep mucadele ettim. Etrafimda saglikli bebeklerinden sikayet eden anneler olunca cok da kolay olmadi. 1 senenin sonunda riskli gebelik doktoruna gidip ilave testler daha yapirdim. Bana sadece folbiol verdi. Onu kullandim esim aylarca keciboynuzu pekmezi yedi. Kefirler saglikli beslenmeler. Yine hamile kaldim. 6 haftada bu kez kesenin icinde bebek olmadigini ogrendim. Yine hissettigim bir bayilma hissi. Ve kurtaj. Su an kesenin icinden kromozom bakilacak.Simdi dusunuyorum yapilmadik bir rahim filmi kaldi ama riskli gebelik doktoruna gidiyorum onermezmiydi? Deflarca ultrasona girdim ve 2 dusuk gecmisiyle doktorun onune geldim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Tup bebek mi denemeliyiz. Bayanlar lutfen yardin edin...
evet var benim bi arkadaşım canım..polip aldırdıktan sonra bi kere daha hamile kaldı oda düştü ama sonrakinde hiç bir problem çıkmadı şu an 1 yaşına gelmek üzere :)arkadaslar merhaba rahimden hiprskopi ile polip aldirdiktan sonra gebe kalan varmiiiii bilginiz varmi hicc