Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Tatlım adet olamamanin sebebi enfeksiyon olabilir iyi bir doktora gidip iyi bir muayene ol bence bebekten önemli olan sağlığın ihmal etme daha yaşın cok genc menopoz icin cok erken nolur ihmal etme doktora git

Tatlım adet olamamanin sebebi enfeksiyon olabilir iyi bir doktora gidip iyi bir muayene ol bence bebekten önemli olan sağlığın ihmal etme daha yaşın cok genc menopoz icin cok erken nolur ihmal etme doktora git
Canım gidiyorum doktora hatta doktordan çıkamıyorum iltihap içinde zaten 2 haftalık tedavi aldım adetlerim benim son 2 senedir böyle miktarı azalmıştı zaten bunun içinde türlü doktora gittim hatta küretajdan dolayı mı diye rahim filmi bile çekildim birşey yok diyorlar ama var işte eskisi gibi değil adetlerim son kontrolümde doktor mantarın iyileşmiş bu fitilleride kullan geçer demişti onlarıda kullandım şuan ne durumda bilmiyorum zaten yakında yine gideceğim genel kontrole hatta o beni buay yumurtlama tedavisi için çağırdı ama gitmedim hiç içimden gelmiyor sanki hiçbir doktor beni anlamıyor zaten sıkıntılarıma çarede olamıyor yoruldum sağlığımı ihmal etmiyorum ama sürekli doktordayım zaten merak etme beni düşündügün için sağol menopoz benimde aklıma geliyo ama hormon tahlillerim hep iyi çıkıyor anlamadım gitti pco var diyolar ya belkide ondandır hep bunlar

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sana bide mucizeni gondersin

Kızlar oğlusuma battaniye başladım bitirince resmini atarım buraya turuncu ve krem rengi iplikle Tunus işi örgüyle yapıyorum

sara_28 canım nasıl gidiyor? Ben tesadüfen d vitaminimin olmadığını öğrendim yani babaannem sayesinde ve internetten bakınca hamile kalamama ve tekrarlayan düşük sebebi olarak yazmışlar. Senin bununla ilgili bilgin var mı? Sevinç e sordum senin bilgin olduğunu öğrendim benimle paylasurmisin referans 20-100 benim 8 den küçük çıkmış makine okumamış ...

Malesef evet canım d vitamini eksikliği ve TSH değerinin 2.5 un altında olması gerekiyor bende dahiliye doktoruna gittigimde kendim istefim d vitamini değerini ogrenmeyi ve normal deger 30 ila 100 olması gerekirken benim değerim 8 idi altı ay boyunca iğne kullandım doktorumun tavsiyesiyle değerim 40 kusura geldi TSH değerimde 4.76 dan 2.5 un altına düştü ve ben hamile kaldım gerçi ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama bu değerler doğal gebelikler içinde gecerlimidir bunu doktorunla konuş canım

Hamilelik için olmasa bile d vitaminin çok düşükmüs mutlaka tedavi olmalısın kemiklerin kasların agrimiyormu canim benim çok ağrım olurdu ama şükürler olsunki ağrılarım geçti darısı sana oldun inşallah

E="sara_28, post: 45040575, member: 238516"]Malesef evet canım d vitamini eksikliği ve TSH değerinin 2.5 un altında olması gerekiyor bende dahiliye doktoruna gittigimde kendim istefim d vitamini değerini ogrenmeyi ve normal deger 30 ila 100 olması gerekirken benim değerim 8 idi altı ay boyunca iğne kullandım doktorumun tavsiyesiyle değerim 40 kusura geldi TSH değerimde 4.76 dan 2.5 un altına düştü ve ben hamile kaldım gerçi ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama bu değerler doğal gebelikler içinde gecerlimidir bunu doktorunla konuş canım

Hamilelik için olmasa bile d vitaminin çok düşükmüs mutlaka tedavi olmalısın kemiklerin kasların agrimiyormu canim benim çok ağrım olurdu ama şükürler olsunki ağrılarım geçti darısı sana oldun inşallah[/QUOTE]
Sagol canim bilgi icin evet hsfta ici drla konuşacağım bel agrilarim oluyordu sanirim bu sebebten helte bir yorgunluk 2 aydır

Sagol canim bilgi icin evet hsfta ici drla konuşacağım bel agrilarim oluyordu sanirim bu sebebten helte bir yorgunluk 2 aydır

Benimde kolum cok ağrıyordu öyleki gece uykumdan uyandırıyordu boyun fitigindan sanıp MR çektim ama fıtıktan olmadığını anladık megerse d vitamini eksikliğinden kaynaklaniyomus

Arkadaslar forum basligini okuyunce umitlendim. Son 2 yilda 3 kez dusuk yaptim. Ilk dusugumde kalp atisi alinamadi, 6. Haftada. Ilkinde pihtilasma ve benim ve esimin genetigin bakildi. Heterezigot pihtilasma tespit edildi. Ikinci gebeligim 4 ay sonra oldu. Clexan 0.4 kullandim sulandirici. 10. Hafta asiri kanama ile tekrar kurtaj oldum. 1 sene ruhum alt ust oldu. Kayboldum. Tum yakin arkadaslarim hamile ve ben olgun davranmak icin hep mucadele ettim. Etrafimda saglikli bebeklerinden sikayet eden anneler olunca cok da kolay olmadi. 1 senenin sonunda riskli gebelik doktoruna gidip ilave testler daha yapirdim. Bana sadece folbiol verdi. Onu kullandim esim aylarca keciboynuzu pekmezi yedi. Kefirler saglikli beslenmeler. Yine hamile kaldim. 6 haftada bu kez kesenin icinde bebek olmadigini ogrendim. Yine hissettigim bir bayilma hissi. Ve kurtaj. Su an kesenin icinden kromozom bakilacak.Simdi dusunuyorum yapilmadik bir rahim filmi kaldi ama riskli gebelik doktoruna gidiyorum onermezmiydi? Deflarca ultrasona girdim ve 2 dusuk gecmisiyle doktorun onune geldim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Tup bebek mi denemeliyiz. Bayanlar lutfen yardin edin...

allah sabır versin canımm..allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin bizlere...bilemiyorum doktor rahim filminden bahsetmediyse konuyu sen aç.. en azından gerekli değilse bile neden gerekli olmadığını açıklar kafan rahat eder

arkadaslar merhaba rahimden hiprskopi ile polip aldirdiktan sonra gebe kalan varmiiiii bilginiz varmi hicc

öncelikle allah yardımcın olsun bende 3 yıl infertilite ile mücadele etmiş biriyim tüp bebek denedim tutmadı vs.senin rahim filmi çektirmene gerek yok canım oyüzden doktor istememiş çünkü rahim filmi sadece tüplere giden yerde tıkanıklık var mı diye bakılır ve tıkanıklık yapışıklık hamile kalmaya engeldir sen doğal yolla hamile kalabildiğin için gereksiz senin için bu film.senin yaşadıklarına benzer bi arkadaşım yaşadı 2 3 yılda 4 bebek kaybetti onun da kanında pıhtılaşma problemi vardı sonra çok şükür nur topu gibi oğluşu oldu rabbim sana da nasip etsin inş.
tüp bebek denersen yapılacak olan transfer olunacak embiryonun gen taraması yapılır kromozom bakılır ve transfer olur pıhtılaşma problemine karşı önlem alınmazsa bebek ne kadar sağlıklı da olsa sonuç yine hüsran olabilir hangi şehirdesin

Rahim filmi ile ilgili bilgilendirme icin tesekkur ederim. 2. Hamileligimde pihtilasmaya iliskin ilac kullandim. Clexan igne oldum. Hic ise yaramadi. Doktorlar sebep bulamadi. Ben artik hic bir seye inanmiyorum

arkadaslar merhaba rahimden hiprskopi ile polip aldirdiktan sonra gebe kalan varmiiiii bilginiz varmi hicc
evet var benim bi arkadaşım canım..polip aldırdıktan sonra bi kere daha hamile kaldı oda düştü ama sonrakinde hiç bir problem çıkmadı şu an 1 yaşına gelmek üzere :)

sara_28 abla hamilemisin çoook sevindim yeni gördum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir ara bende bu sayfaya çok yazardım çok sükur o dönem hamile kaldım dünyalar tatlısı 9 aylık bir kızım var şimdi ikincisi yolda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…