Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sara_28 sara_28 abla hamilemisin çoook sevindim yeni gördum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir ara bende bu sayfaya çok yazardım çok sükur o dönem hamile kaldım dünyalar tatlısı 9 aylık bir kızım var şimdi ikincisi yolda:))

Evet canim oglusum olacak Allahın izniyle seninde kızını Allah bagislasin ikinci bebeginde hayırlı olsun cinsiyeti belli oldumu

çok haklısın walla hep aileme, şuna, buna yeteyim derken kendime kalmadım..ağırdan aldığım da doğru..
saracım ben rahim ameliyatını ilk olduğumda tekrar yapışıklık olup daralmıştı ve ben bir daha olmak zorunda kalmıştım,ameliyattan 2 ay sonrada tekrar rahim filmi çekildim ve sonucu almak için gittiğimizde sonuç normal çıkınca doktor bana yumurtlama vs gerkli tahlilleri yapmıştı zaten ve bize 6 ay süre verdi eğer hamile kalamazsan gel dedi..

şimdi 7 ay oldu yani ben direk hamile kalabilmek için gidecem bakalım,yani en son böyle konuşmuştık o yüzden beni adetliyken çağırıyor..
CANIM MERHABA HİSTEROGRAFİNİ HANGİ DOKTORA YAPTIRDIN MEMNUN KALDINMI ACABA

Iyiyim canım şükür iyi gidiyor arada zorladıgi oluyor ama olacak o kadar

Sen nasılsın hepten bırakıp gittiniz burayı faceden falanmı goruduyosunuz yoksa

Valla millet kayboldu gitti seni cok merak ediyom sarosum az kaldi ha gayret hayirli haberlerini bekliyorum dogum izni ne zaman bebisin ismi netlestimi ben uyiyim sukur miracla ugrasiyorum 2 yasini gecti sukur

Canlar hayırlı aksamlar üzülme bey Dağlı rabbim okadar büyuk ki bak bana 13 sene sonra verdi rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasin bak o bebek öylen bir gelecek benim gibi sahip kalicaksin:eek:inan aklıma geldikçe dilimin döndüğü sürece dua ediyorum herkeze :KK200:başak kız sevinç neden kurşun çok seviyeli ilişkimiz var çok sevisiyoruzbu sene amasyaya gelir goruselim:KK20: baft bebem sen nasılsın dumanım gorusemiyos ya ozledimkızlar ramazan dolayısıyla giremiyordum eşim telefon alsın issallah burdayım artık hepinizi çok ozledim:KK60::KK60::KK64:
Bir yil oldu son msj nerdesin canim cok özledim bir ses ver

Merhaba arkadaşlar

Sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef çok kötüyüm 35 haftalıkken bebeğimi doğurdum 1.750 kg doğan bebeğimin yemek borusu tıkanıklığı varmış ameliyat oldu ameliyatı başarılı geçti ama iki gün önce kaybettim bebeğimi icimdeki yangın çok büyük

Merhaba arkadaşlar

Sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef çok kötüyüm 35 haftalıkken bebeğimi doğurdum 1.750 kg doğan bebeğimin yemek borusu tıkanıklığı varmış ameliyat oldu ameliyatı başarılı geçti ama iki gün önce kaybettim bebeğimi icimdeki yangın çok büyük

Sara canim yaaaa seni merak ede ede bir hal olmustum diyecek birseyim yok Rabbim yardimcin olsun bunu unutturacak baska aci vermesin cennette sefaatcin olsun mubarek gun sabir versin mevlam cok ama cokkk cokkk uzuldum canim

Merhaba arkadaşlar

Sara Rabbim sabır versin başın Sağolsun cennette sefaatcin olsun bebeğin cok ama cok Üzüldüm :KK43:

Arkadaşlarım mesajlarınızı tek tek okudum ancak tek tek yazacak gücüm de yok kelimemde bu yuzden kusuruma bakmayın nolur sadece hepinize dualarınız icin cok tesekkur ederim iyiki tanımısim sizleri iyiki varsınız Allahhepinizden razı olsun size veyavrularınıza sağlık versin

Arkadaşlarım mesajlarınızı tek tek okudum ancak tek tek yazacak gücüm de yok kelimemde bu yuzden kusuruma bakmayın nolur sadece hepinize dualarınız icin cok tesekkur ederim iyiki tanımısim sizleri iyiki varsınız Allahhepinizden razı olsun size veyavrularınıza sağlık versin
Saracımm canım duyunca çok üzüldüm. Diyecek bişey de bulamıyor insan. Bu kadar sona yaklaşmışken. Rabbimin bi bildiği vardır. Bu dünya da geçiciyiz. Ebedi dünyada evladın seni bekliyor olacak.
Sana şefaatçi olup cennete girmene vesile olacak. Allah ım sabır versin

Saram Rabbim sana sabir ve dayanma gucu versin en cok buna ihtiyacin var yerimi bilmiyorum ama neden erken dogum yaptin cnm sorunmu vardi

Saram Rabbim sana sabir ve dayanma gucu versin en cok buna ihtiyacin var yerimi bilmiyorum ama neden erken dogum yaptin cnm sorunmu vardi

Suyum fazlaydı canım aniden bel ağrısı başladı iki gun sonra suyum gelmeye başladı hastaneye yattım sonrasında doğum oldu bebeğim hastaymıs ameliyat oldu ama minik bedeni kaldırmadı içimdeki yangın o kadar büyükki ne kimse sondurebilir nede teselli edebilir Allah aklımı korusun diyorum sadece yavrum melek oldu kaderimde melek annesi olmak varmış bunada şükür ama icim dayanmiyor sevinc

Merhaba arkadaşlar

Çok üzgünüm sara Allah sana sabır versin Ne gelirse allahtan elden bişey gelmiyor dayanmaktan başka

Suyum fazlaydı canım aniden bel ağrısı başladı iki gun sonra suyum gelmeye başladı hastaneye yattım sonrasında doğum oldu bebeğim hastaymıs ameliyat oldu ama minik bedeni kaldırmadı içimdeki yangın o kadar büyükki ne kimse sondurebilir nede teselli edebilir Allah aklımı korusun diyorum sadece yavrum melek oldu kaderimde melek annesi olmak varmış bunada şükür ama icim dayanmiyor sevinc
Canim bnde tüp bebekle hamileyim suan bnm de suyum fazla ve 3hafta onde cok iri dedi dr :KK43: çok endiseliyim dr daha önceden bi sorun soyluyomuydu ultrasonda falan bi sknti varmiydi senin

Canim bnde tüp bebekle hamileyim suan bnm de suyum fazla ve 3hafta onde cok iri dedi dr :KK43: çok endiseliyim dr daha önceden bi sorun soyluyomuydu ultrasonda falan bi sknti varmiydi senin

Canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sen iyi düşünki iyi olsun herşey benim suyum fazlaymis ama doktorum bunu farkedememis yemek borusu tıkanıklığı ultrasonda farkedilmezmis ama suyun fazla olması akla bu sorunu getirirmis çünkü bebek idrarini yapıp suyu yutarmis amniyotik sıvı bu sayede dengede kalirmis bebek suyu yutamazsa amniyotik sıvı fazla olurmuş birde bu sorunda bebegin midesi gorunmezmis ama herkeste aynı olacak diye bisey yok sen kalbini ferah tut doguma giderken banada dua et yeniden anne olayım

Canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sen iyi düşünki iyi olsun herşey benim suyum fazlaymis ama doktorum bunu farkedememis yemek borusu tıkanıklığı ultrasonda farkedilmezmis ama suyun fazla olması akla bu sorunu getirirmis çünkü bebek idrarini yapıp suyu yutarmis amniyotik sıvı bu sayede dengede kalirmis bebek suyu yutamazsa amniyotik sıvı fazla olurmuş birde bu sorunda bebegin midesi gorunmezmis ama herkeste aynı olacak diye bisey yok sen kalbini ferah tut doguma giderken banada dua et yeniden anne olayım
Sagol canim cevabın için bnde bebisim i uzun uğraşlar sonunda tüp bebekle nasip etti rabbim inşallah kucagimida alırım . Sen Hep aklımda Olcan rabbim o yavrunun yerini en kisa zamanda doldursun insallahh

Canim birsey soracağım sana acini hatirlatmak istemiyorum ama su an gerçekten düşünmekten kafayı yicem . Senin amniyon sıvısı nda çokluk kaçıncı haftadan beri vardı .

X