Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugün Kızılcık aldim hem derin dondurucuya attım hemde reçel yaptım cok güzel oldu

Mirac buyumustur canım benim onu op benim yerime sen nasılsın bayramda neler yaptın
Buyudu cnm maasallah operim teyzesi
Bugün Kızılcık aldim hem derin dondurucuya attım hemde reçel yaptım cok güzel oldu
ellerine saglik sarosum ben bu hafta bitirdim cok sukur kislik hazirligi rabbim agiz tadiyla yemeyi nasip eylesin amin

Buyudu cnm maasallah operim teyzesi

ellerine saglik sarosum ben bu hafta bitirdim cok sukur kislik hazirligi rabbim agiz tadiyla yemeyi nasip eylesin amin

Amin canım seninde ellerine sağlık
Bende kışlık hazırlığını bitirdim sayılır bugunde lahana turşusu kuracam

Verdiği ilaç tarlusal mı[/QUOTE]
Canım ne yaptın kullandin mi ilaci adet oldun mu[/QUOTE]
Mrb cnm kullanmadım adette olamadım hafta içi dr gitmem imkansız gittiği yere kadar gidecek böyle

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum sizlere Katılmak istedim bende 31 yaşındayım ve 11 yıllık Evliyim ama malesef bizim de bebeğimiz olmuyor 2 aşılama 3 tüp bebek denememiz var ama olmadı yumurtalar boş çıkıyor transfer bile olmadı bu sene tekrar deneyecez ama çok korkuyorum napcam bilmiyorum Kafayı yemek üzereyim çok üzülüyorum Rabbim lsteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Hoşgeldin canım dilerim en kısa zamanda bebegine kavusursun burada yalnız degilsin bende 41 yaşındayım ve yedi yıllık evliyim bir defa hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı sonrada üç defa tüp bebek denedik olmadı ama yılmadım yine deneyecem

Teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun Allahtan umut kesilmez umutluyum olacak inşallah Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…