Hosbuldukk kuzumm sende yap kışın 2 çocukla rahat edersin buzluktan çıkar çıkar pişirSelamlar kızlar
Sonunda gelebildiniz
Hepinizi özledim çooook
Ne güzel kışlık hazırlıkları yapmışsınız
Afiyetle yiyin
Geldim geldimmDeros beydos miami hadi sizde gelin
saolSelamlar kızlar
Sonunda gelebildiniz
Hepinizi özledim çooook
Ne güzel kışlık hazırlıkları yapmışsınız
Afiyetle yiyin
aynen canim banada yaKışlık hazırlığını seviyorum mutfak bana terapi gibi geliyor
Teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun Allahtan umut kesilmez umutluyum olacak inşallah Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
, post: 42857278, member: 238516"]Kışlık hazırlığını seviyorum mutfak bana terapi gibi geliyor
Bend3 okula veli toplantisina gittim geldim oglanlari babaannesine biraktim yorulmisum arabada yoktu
Hafta icide kursa basliyokm kosgep genc girisimcilik kursu 9 gun surecek Allah yardimcimiz olsun
sara_28 canım neler yaptin ölçülü ze fasulye ve barbunya attım bol bol buzluga birde recel yaptım Kızılcık yapmışsın sende bende bayiliyorum ellerine saglikk.Turşu kurmam lazım bi onu yapamadım annemde kışlık yapmış gelirken getirecekmis bana biraz tembellik yaptım o yuzeen :)
Patlicani kizartip sonra buzluga mi atiyorsun canim bende yapmak istiyorum birde fasulye tursusunu ölçülü anlatabilir misin ben bayiliyorum ona ama hiç yapmadım daha dogrusu bikrre denedim ama kötü olmuştu
Tamam canim az yyapıp deneyeyim inşallah güzel olur senonde ellerine sağlık tuz ne kadar koyacağız fazla koyarsam sıkıntı olmasın bide kaya tuzu dimi normal tuz değilsarapost: 42865835 .!.:patlicanlari turlyluk doğruyorum biberleride ayni sekilde sonra domatesletin kabuklarını soyup doğrayıp domatesin suyunda pisiriyorum yağ katmiyorum biraz tuz ekliyorum soguyunca posetleyip derin dondurucuya atıyorum
fasulye tursusunuda soyle yapiyorum
fasulyeleri ayıklayıp yikiyorum butun olarak tsncerede kaynayan suya atoyorum bir iki fokurdayınca cikariyorum kaynamasına firsat vermeyeceksin yoksa fasulyeler cok yumusak olur tursunda ezilir sonra fasulyeler soguyunca bidona fasulyeleri dizeceksin arasına sarımsak koyacaksin bolca sonra uzerine tuzlu su yapıp vetecekdin su üzerine çıkacak ağzını kapatıp serin bir yere bırakacaksin bu kadar
Tamam canim az yyapıp deneyeyim inşallah güzel olur senonde ellerine sağlık tuz ne kadar koyacağız fazla koyarsam sıkıntı olmasın bide kaya tuzu dimi normal tuz değil
Yeni bir doktorla yeni bir tedaviye başlıyorum inşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip ederbu doktor ve tedaviyi vesile eder beklenen minihimixe sağlıkla kavuduruz inşallah bu sefer olur.Dualarinizi ekdik etmeyin kızlar.
Cok güzeller canım ellerine sağlıkEki Görüntüle 1646639 Gorumcemin bebisine ordum ggüzel olmuş mu Eki Görüntüle 1646642