Sinyali aldım geldim.
Benimde oldu oyle gerci düşük yaptım ama geç döllenme olabilir doktorunda tuhafmis normalde 2 gün sonra tekrar test yaptir bi bakalım demesi gerekirdi bence.Neyse sana tavsiyem bekle testi 1 hafta sonra tekrarla beta hcg yi yani.sonuca göre tekrar tabiki başka bir doktorla görüş derimmerhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM
selam canım bende en son 28 temmuzda adet oldum ve hala olamadım biraz önce doktordan geldim adet söktürücü verdi bence bi doktora görünKızlar en son 30 temmuzda adet oldum bu ay yumurtlama olmamıs hala adet olmadım sökturucu kullanmaya korkyorum gebe olma ihtimali varmıdır ya kafam çorba gibi
Kullanacakmısın ben 8 eylülde gittiğimde kan negatifti usg de de bişi göremediselam canım bende en son 28 temmuzda adet oldum ve hala olamadım biraz önce doktordan geldim adet söktürücü verdi bence bi doktora görün