Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kolay gelsin tatlım

E="sara_28, post: 42881180, member: 238516"]Günaydın kızlar yeni hafta yeni guzelliklet getirsin hepimize[/QUOTE]
İnşallah sanada Günaydın canım

Hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın çocuklar nasıl
hoşbulduk canım sende hoşgeldin ☺
İyi olmana sevindim tatlım. Bende iyiyim çocuklarla uğraşıyorum. Aliş okula başladı bu hafta. Bu hafta günde 1 saat haftaya 3 saat olarak devam edecek. Bende onunla birlikde 1 saat sınıfta duruyorum. Bakalım inşallah hayırlısı ile çabuk alışır.

Kışlık hazırlığını seviyorum mutfak bana terapi gibi geliyor
mutfak bana da terapi gibi geliyor ama yemek daha büyük terapi..

Hosbuldukk kuzumm sende yap kışın 2 çocukla rahat edersin buzluktan çıkar çıkar pişir
ne yapayım mesela. Bizim burda öyle şeyler yokki... turşuyu da kizkardesim yaptı küçük bir bidon verdi sağolsun. Gider bize 3 ay..

saol sende yapaydin

aynen canim banada ya
cok seviyorummm
demesi kolay iki bebeyle nasıl yapacam. Zor yemeğimizi pisiriyorum. Temizlik bile yarım yamalak her seferinde.... ahhhhh ahhhhh anlayan biri cikmazmi halimden

Bend3 okula veli toplantisina gittim geldim oglanlari babaannesine biraktim yorulmisum arabada yoktu
Hafta icide kursa basliyokm kosgep genc girisimcilik kursu 9 gun surecek Allah yardimcimiz olsun
hayırlı olsun. Niye yapıyor sen şimdi bu kursu ? Amacın ne ?
Biraz mirac'i anlatsana. Kocaman olmuştur şimdi. Yemesi nasıl?
Kaç diş çıkardı?
Kaç kilo?
İştahı yerindemi?
Abisiyle daha çok oynuyormu?

Anlat işte... cımbızla laf alıyorum ağzından

Alis okulami başladı hayırlı oldun canım Allah zihin açıklığı versin yegenime

Alis okulami başladı hayırlı oldun canım Allah zihin açıklığı versin yegenime
Sağol canım amin inşallah.
Evet başladı. Okul öncesi eğitim. Burda 2 yaşında başlıyor. Önceden 3. Yaşında alıyorlardı şimdi 2 yaşında başlıyorlar artık.

Selam kızlar bugun adetin 8. Günü banyo yapip temizlenmistim dunden beri gelmiyodu artik leke gibiydi.neyse sonra iliski yaşadım 1 saat sonra falan kasiklarimda ağrı ile pembe kanamam geldi taze kan geldi yani korktum.Doktoru aradım acaba klomen mi yaptı diye ondan olmaz dedi ne oldu acaba ya cumartesi günü kontrolüm var acaba yarın mi gitsem beklesemmi cumartesiyi bi akıl verin ya

Korkulacak biri durum olduğunu sanmıyorum canim rahim kasılmasıyla içerde kalan kan gelmiştir

E="sara_28, post: 42926260, member: 238516"]Korkulacak biri durum olduğunu sanmıyorum canim rahim kasılmasıyla içerde kalan kan gelmiştir[/QUOTE] Ama iceride kalan kan olsa koyu olmasi gerekmez mi öyle olsa korkmazdim zaten pespembe açık kırmızı kandi gelen.Gerisi gelmezse cumartesiyi bekleyeceğim. Ağrım hafifledi rahatladim biraz.

E="sara_28, post: 42926260, member: 238516"]Korkulacak biri durum olduğunu sanmıyorum canim rahim kasılmasıyla içerde kalan kan gelmiştir[/QUOTE] Ama iceride kalan kan olsa koyu olmasi gerekmez mi öyle olsa korkmazdim zaten pespembe açık kırmızı kandi gelen.Gerisi gelmezse cumartesiyi bekleyeceğim. Ağrım hafifledi rahatladim biraz.

E="sara_28, post: 42926260, member: 238516"]Korkulacak biri durum olduğunu sanmıyorum canim rahim kasılmasıyla içerde kalan kan gelmiştir
Ama iceride kalan kan olsa koyu olmasi gerekmez mi öyle olsa korkmazdim zaten pespembe açık kırmızı kandi gelen.Gerisi gelmezse cumartesiyi bekleyeceğim. Ağrım hafifledi rahatladim biraz.[/QUOTE]

Doktora gidince yaz muhakkak merak ederim canım

[QUOTEa_28, post: 42927508, member: 238516"]Ama iceride kalan kan olsa koyu olmasi gerekmez mi öyle olsa korkmazdim zaten pespembe açık kırmızı kandi gelen.Gerisi gelmezse cumartesiyi bekleyeceğim. Ağrım hafifledi rahatladim biraz.[/QUOTE]tamam canım yazarım ağrım geçti kanamada wc de leke gibi geliyo iyiyim rahatladım adetim tam bitmemiş demekki ilaclardan şaştı buay herhal

Doktora gidince yaz muhakkak merak ederim canım[/QUOTE]
Tamam canim

Günaydın Dumancim. Nasılsın? Bebiş nasıl büyüdümü..ne kadarlık oldu... ne yiyor ne içiyor? İştahı yerindemi yürüyor mu
iyi diyelim iyi olsun canım, işe başladım yorgunluktan geberiyorum. Bebik 10,5 aylık oldu daha yürümüyor, iştah dersen vasat durumda. Diş çıkarıyo çok zorluyo bizi. Sen nasılsın seninkiler nasıl büyüdülermi ne kadarlık oldular ?

Benim oğlan 27 aylık yani 2 yaş 3 aylık Allah'a şükür.
Kızda 8 aylık.
Diş bizde de sorun daha çıkarmadı eli devamlı ağzında ve mızmız.. Aliş de hala diş ten çekiyor. 4 dişi kaldı onlarda hayırlısıyla çıksaydı rahatlardi çocuk.
Eysan ne kadarlık oldu...?
Buarada çok zor hem çalışıp hem bebeklerle uğraşmak. Ben çalışmadığım halde yorgunluktan ve uykusuzlukdan perişan oldum..

Canım endişelenme o adetten arta kalandır.. bazen oluyor öyle. Panik yapma canım.

Eyşan 33 aylık canım , bizim dişte yeni çıktı bu zamana kadar uyku yemek hep problem oldu bu Yüzden, Eyşan kreşten sürekli hasta geliyo o da ufaklığa geçiyo sizdede oluyormu ? Bende Dediğin gibi perişan haldeyim. Evde yine Çocuk uyurken filan biraz uzanıyordum şimdi o imkanım da yok Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…