Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

TE="elvina000, post: 42718210, member: 690906"]Kullanacakmısın ben 8 eylülde gittiğimde kan negatifti usg de de bişi göremedi
Aynı gün gitmisiz ben once 8 eylül devlet hastanesine gittim usg bakti polikistik over dedi gebelik negatif kanda hormonlarida iyi çıkmış bekle gelir dedi baktım gelmiyor bugün oxlede gittim ozeldeki verdi evet icecegim[/QUOTE]
Bende de progesteron hormonu 0 cıktı yumırtlama olmamış ben bayram sonrası dr gidip öyle içmeye karar verecem belki geç yumurtlama olur ümidiyle beklicem

Aynı gün gitmisiz ben once 8 eylül devlet hastanesine gittim usg bakti polikistik over dedi gebelik negatif kanda hormonlarida iyi çıkmış bekle gelir dedi baktım gelmiyor bugün oxlede gittim ozeldeki verdi evet icecegim
Bende de progesteron hormonu 0 cıktı yumırtlama olmamış ben bayram sonrası dr gidip öyle içmeye karar verecem belki geç yumurtlama olur ümidiyle beklicem[/QUOTE]
Bana progesteron bakilmadi ama dun gittiğim doktor yumurtlamisa benziyorsun sıvı var arkada dedi bende ozaman gebelik olabilir mi yani dedim olabilir dedi ilac verdiniz ama dedim o ilacın bir zarari olmaz dedi burdada okumustum gebeysen bebegin tutunmasina yardimci oluyormuş bence kendine eziyet etme iç gitsin

Bende de progesteron hormonu 0 cıktı yumırtlama olmamış ben bayram sonrası dr gidip öyle içmeye karar verecem belki geç yumurtlama olur ümidiyle beklicem
Bana progesteron bakilmadi ama dun gittiğim doktor yumurtlamisa benziyorsun sıvı var arkada dedi bende ozaman gebelik olabilir mi yani dedim olabilir dedi ilac verdiniz ama dedim o ilacın bir zarari olmaz dedi burdada okumustum gebeysen bebegin tutunmasina yardimci oluyormuş bence kendine eziyet etme iç gitsin[/QUOTE]
Verdiği ilaç tarlusal mı

Bana progesteron bakilmadi ama dun gittiğim doktor yumurtlamisa benziyorsun sıvı var arkada dedi bende ozaman gebelik olabilir mi yani dedim olabilir dedi ilac verdiniz ama dedim o ilacın bir zarari olmaz dedi burdada okumustum gebeysen bebegin tutunmasina yardimci oluyormuş bence kendine eziyet etme iç gitsin
Verdiği ilaç tarlusal mı[/QUOTE]
Evet

kızlarr derin_35 derin_35 nerlerdesiniz ben hala adet olamadım evin arkasındaki özel hastaneye gittim biraz pahalı bi yer diye gitmiyordum ama ddim gideyim böyle olmayacak neyse telefonla sordum önce doktorun ismini öğrendim ve internetten araştırdım güzel yorumlar okudum ve muayene oldum neticede adet söktürücü verdi adet görünce 5. gün klomene başla dedi ve o da bitince 1 gün ara ver ve kontrole gel dedi yumrtlama takibi yapacak anladığım kadarıyla korunmayacağız biz dedim o zaman klomen bitince kontrole geldiğinde bakacağım ve gebelik öncesi iğneye başlayacağız dedi ben kullanmayacağım derken bu seferde böyle doktora denk geldim herşeyde bir hayır vardır diyorum teslim oldum iyice bakalım ne olacak görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler...
MERHABA şekerim
Öncelikle senin ve bütün kızların geçmiş bayramı kutlu olsun . Öpüyorum

Telefonu tuvalete düşürdüm.. git guzelim telefon. Mecbur gittik başka bi tane aldık. Şimdi yazisabiliriz artık. ..

Kimsecikler yook hala sanırım

MERHABA şekerim
Öncelikle senin ve bütün kızların geçmiş bayramı kutlu olsun . Öpüyorum

Telefonu tuvalete düşürdüm.. git guzelim telefon. Mecbur gittik başka bi tane aldık. Şimdi yazisabiliriz artık. ..

Kimsecikler yook hala sanırım
Ayy bende dusurmustum daha once pantalonumun arka cebine koyuyordum pat düştü neyse yenisini almissin Güle güle kullan canım.Evet kimsecikler yok

Canım ne yaptın kullandin mi ilacini adet oldunmu E="elvina000, post: 42737438, member: 690906"]Bana progesteron bakilmadi ama dun gittiğim doktor yumurtlamisa benziyorsun sıvı var arkada dedi bende ozaman gebelik olabilir mi yani dedim olabilir dedi ilac verdiniz ama dedim o ilacın bir zarari olmaz dedi burdada okumustum gebeysen bebegin tutunmasina yardimci oluyormuş bence kendine eziyet etme iç gitsin[/QUOTE]
Canim

E="elvina000, post: 42737438, member: 690906"]Bana progesteron bakilmadi ama dun gittiğim doktor yumurtlamisa benziyorsun sıvı var arkada dedi bende ozaman gebelik olabilir mi yani dedim olabilir dedi ilac verdiniz ama dedim o ilacın bir zarari olmaz dedi burdada okumustum gebeysen bebegin tutunmasina yardimci oluyormuş bence kendine eziyet etme iç gitsin[/QUOTE]
Canım ne yaptın kullandin mi ilaci adet oldun mu

Beydosumm inanki cok uzuldum babaanneni cok severdin Allah rahmet eylesin mekani nur olsun canim

Hepinize selamlar kızlar, söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama ,kısaca pek iyi günler yaşamadım, sizlerden ayrı kaldığım süre içerisinde, iki aşılama yaptırdım ikiside tutmadı, sonrasında yaninda doğduğum ,büyüdüğüm annem kadar sevdiğim nerdeyse hiç ayrılmadıgim nenem yani babaannem istanbula halam ın yanına ziyarete gitmiş ti..sapasağlam kadın bir hafta sonra rahatsızlandı ve iki ay sonra me yazık ki vefat etti canım nenecim..tam bir ay oldu öleli..Cenazesi için ben de istanbula gittim iki hafta oldu döneli şu anda bile zor yazıyorum, ama hayat işte hem herşey boş bomboş diyorsun hemde o boşluğu yaşamak zorundasın, halalarim çok kötü ALLAH kimsenin anasını başından eksik etmesin...umarım sizlerde iyisinizdir hepinizi öpüyorum. .

Selam kizlar ben geldimmmm gir cik kimse yok gir cik kimse yok bende gelmiyordum.. cok yogun gunler geciriyorum mirac buyudu 1.5 yasinda cok hareketli yaramaz bir cocuk abisininde okulu acildi ramazandi bayramdi tatildi kislik hazirlikti derken kos babam kosss hepinizi cok ozledim miami deros saros basos beydos :KK200::KK200::KK200:

Hosg
Selam kizlar ben geldimmmm gir cik kimse yok gir cik kimse yok bende gelmiyordum.. cok yogun gunler geciriyorum mirac buyudu 1.5 yasinda cok hareketli yaramaz bir cocuk abisininde okulu acildi ramazandi bayramdi tatildi kislik hazirlikti derken kos babam kosss hepinizi cok ozledim miami deros saros basos beydos :KK200::KK200::KK200:

Hoşgeldin canım bende seni çok özledim

Artık eskisi gibi gelelim eski sohbetleri özledim

Hosgeldin çok sakinledi topik toplasalim yeniden

sara_28 .!.:
Hosg

Hoşgeldin canım bende seni çok özledim

Artık eskisi gibi gelelim eski sohbetleri özledim
Saracim kac kez yazdim cevap vermedin derosla ben ugrastik biara yazisalim diye ama olsun onemli olan yazmis olman sende hosgeldin

Saracim kac kez yazdim cevap vermedin derosla ben ugrastik biara yazisalim diye ama olsun onemli olan yazmis olman sende hosgeldin

Hosbulduk Tatlım cok yoğun günler yaşıyorum birazda sıkıntılı o yüzden yazdıklarını gözden kaçırmış olabilirim kusura bakma olurmu

X