Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

, post: 42857278, member: 238516"]Kışlık hazırlığını seviyorum mutfak bana terapi gibi geliyor[/QUOTE]
sara_28 sara_28 canım neler yaptin ben taze fasulye ve barbunya attım bol bol buzluga birde recel yaptım Kızılcık yapmışsın sende bende bayiliyorum ellerine saglikk.Turşu kurmam lazım bi onu yapamadım annemde kışlık yapmış gelirken getirecekmis bana biraz tembellik yaptım o yuzeen :)

Bend3 okula veli toplantisina gittim geldim oglanlari babaannesine biraktim yorulmisum arabada yoktu :110:
Hafta icide kursa basliyokm kosgep genc girisimcilik kursu 9 gun surecek Allah yardimcimiz olsun

, post: 42857278, member: 238516"]Kışlık hazırlığını seviyorum mutfak bana terapi gibi geliyor
sara_28 sara_28 canım neler yaptin ben taze fasulye ve barbunya attım bol bol buzluga birde recel yaptım Kızılcık yapmışsın sende bende bayiliyorum ellerine saglikk.Turşu kurmam lazım bi onu yapamadım annemde kışlık yapmış gelirken getirecekmis bana biraz tembellik yaptım o yuzeen :)[/QUOTE]

canım bende fasulye barbunya patlican hem turluluk hem musakkalik yaptim domates attim buzlufa menemdn yaptim kahvaltilik sos yaptim armut visne cilek kizilcik recelleti yaptim salatalik lahana ve fasulye tursulati yaptim ilk akluma gelenler bunlar kisin cok iyi oluyor

Bend3 okula veli toplantisina gittim geldim oglanlari babaannesine biraktim yorulmisum arabada yoktu :110:
Hafta icide kursa basliyokm kosgep genc girisimcilik kursu 9 gun surecek Allah yardimcimiz olsun

Kosgep kursunami katılıyosun canım hayırlı olsun is kurmayimi dusunuyosun

sara_28 sara_28 canım neler yaptin ölçülü ze fasulye ve barbunya attım bol bol buzluga birde recel yaptım Kızılcık yapmışsın sende bende bayiliyorum ellerine saglikk.Turşu kurmam lazım bi onu yapamadım annemde kışlık yapmış gelirken getirecekmis bana biraz tembellik yaptım o yuzeen :)

canım bende fasulye barbunya patlican hem turluluk hem musakkalik yaptim domates attim buzlufa menemdn yaptim kahvaltilik sos yaptim armut visne cilek kizilcik recelleti yaptim salatalik lahana ve fasulye tursulati yaptim ilk akluma gelenler bunlar kisin cok iyi oluyor[/QUOTE]
Patlicani kizartip sonra buzluga mi atiyorsun canim bende yapmak istiyorum birde fasulye tursusunu ölçülü anlatabilir misin ben bayiliyorum ona ama hiç yapmadım daha dogrusu bikrre denedim ama kötü olmuştu

Patlicani kizartip sonra buzluga mi atiyorsun canim bende yapmak istiyorum birde fasulye tursusunu ölçülü anlatabilir misin ben bayiliyorum ona ama hiç yapmadım daha dogrusu bikrre denedim ama kötü olmuştu

patlicanlari turlyluk doğruyorum biberleride ayni sekilde sonra domatesletin kabuklarını soyup doğrayıp domatesin suyunda pisiriyorum yağ katmiyorum biraz tuz ekliyorum soguyunca posetleyip derin dondurucuya atıyorum

fasulye tursusunuda soyle yapiyorum

fasulyeleri ayıklayıp yikiyorum butun olarak tsncerede kaynayan suya atoyorum bir iki fokurdayınca cikariyorum kaynamasına firsat vermeyeceksin yoksa fasulyeler cok yumusak olur tursunda ezilir sonra fasulyeler soguyunca bidona fasulyeleri dizeceksin arasına sarımsak koyacaksin bolca sonra uzerine tuzlu su yapıp vetecekdin su üzerine çıkacak ağzını kapatıp serin bir yere bırakacaksin bu kadar

sarapost: 42865835 .!.:
patlicanlari turlyluk doğruyorum biberleride ayni sekilde sonra domatesletin kabuklarını soyup doğrayıp domatesin suyunda pisiriyorum yağ katmiyorum biraz tuz ekliyorum soguyunca posetleyip derin dondurucuya atıyorum

fasulye tursusunuda soyle yapiyorum

fasulyeleri ayıklayıp yikiyorum butun olarak tsncerede kaynayan suya atoyorum bir iki fokurdayınca cikariyorum kaynamasına firsat vermeyeceksin yoksa fasulyeler cok yumusak olur tursunda ezilir sonra fasulyeler soguyunca bidona fasulyeleri dizeceksin arasına sarımsak koyacaksin bolca sonra uzerine tuzlu su yapıp vetecekdin su üzerine çıkacak ağzını kapatıp serin bir yere bırakacaksin bu kadar
Tamam canim az yyapıp deneyeyim inşallah güzel olur senonde ellerine sağlık tuz ne kadar koyacağız fazla koyarsam sıkıntı olmasın bide kaya tuzu dimi normal tuz değil

Tamam canim az yyapıp deneyeyim inşallah güzel olur senonde ellerine sağlık tuz ne kadar koyacağız fazla koyarsam sıkıntı olmasın bide kaya tuzu dimi normal tuz değil

Kayatuzu kullan canım diger tuzlar tursulari eziyor normal tursuya ne kadar koyuyosan oyle ayarla canım

Yeni bir doktorla yeni bir tedaviye başlıyorum inşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip ederbu doktor ve tedaviyi vesile eder beklenen minihimixe sağlıkla kavuduruz inşallah bu sefer olur.Dualarinizi ekdik etmeyin kızlar.

[QUOTEa_28, post: 42866041, member: 238516"]Kayatuzu kullan canım diger tuzlar tursulari eziyor normal tursuya ne kadar koyuyosan oyle ayarla canım[/QUOTE]
Tamam canım cok sagol

Yeni bir doktorla yeni bir tedaviye başlıyorum inşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip ederbu doktor ve tedaviyi vesile eder beklenen minihimixe sağlıkla kavuduruz inşallah bu sefer olur.Dualarinizi ekdik etmeyin kızlar.

Hayırlı olsun canım insalah bu sefer bebegine kavusursun

received_1646052128981133.jpeg
Gorumcemin bebisine ordum ggüzel olmuş mu
received_1646049222314757.jpeg

İyi pazarlar canlar eşim aksam çalışıyor bugün bize pazar yok bende cam kapı sildim perde yikiyorum esim takiyor geri gorumcemin doğum heran olabilir bizde kalabilir temizlik yaptım dip bucak iyi oldu zaten bende tedavideyim buay bitsinde inşallah buay tutar bebisim gelir temizlikle ugrasmayayim hazır olsun zaten bayramda cok kalabalikti ev böyle bir temizlik istiyordu artik.Neyse öpüyorum sizi banyo wc porcoz yapıcam sonra bitiyor

X