Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

menün çok güzel canım afiyet olsun
Saol hayatim seninde ellerine saglik senin menunde superrrr :21: bizede kaynosgil gelecekti bugun olmasi esim is yemegine gidecekmis sanirim yarina kaldi bende menuyu degistiririm esim olmayinca napimm
Nisaniniz hayirli olsun canim Allah gonlune gore versin hala izindemisin hafta sonu alsaydin iftara zor olmayacakmi hem is hem hazirlik

Saol hayatim seninde ellerine saglik senin menunde superrrr :21: bizede kaynosgil gelecekti bugun olmasi esim is yemegine gidecekmis sanirim yarina kaldi bende menuyu degistiririm esim olmayinca napimm
Nisaniniz hayirli olsun canim Allah gonlune gore versin hala izindemisin hafta sonu alsaydin iftara zor olmayacakmi hem is hem hazirlik

amin canım sağol izinim bitti canım işe başladım ama iftar geç olduğu için yetiştiririm diye düşünüyorum hem bir kısmını dün geceden hallettim :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

[QUOgüzel menüsüevinc007, post: 41503010, member: 190560"]Bugun bixim monude
Soguk corba
patlican guvec
bulgir pilo
salata ayran ve
peynirli borek var[/QUOTE]
Hmm güzel menü ama yarına yapabilirim bugün temuzlik yapıyorum oruç agizla daha sade bir menum var ezogelin corba barbunya pilav salata bitabak kadarda yaprak sarmamla kiymali patates oturtmam kaldi dunden tulumba tatlisi onuda herif almis gelmis :KK200: sahurda ne yiyonuz benim kocisim ağır seyler yapma diyor surekli kahvaltilik yiyoruz sıkıldım bilemedim ne yapsam ?

Sarosum kolay tramisu tarifim var canim hazir pastabanla yapiliyor super oluyor hafif ve pratif. Belki giremem ben yazayimda
hazir alinan pastabani bir su bardagi sicak neecafe ile islatiyosun.
kremasi icin
3 su bardagi sutu 5 yemek kasigi seker 3 yemek kasigi un ve bir yumurta ile muhallevi kivamina gelene kadar pisir pistikten sonra bir paket labne peyniri koy ve mikserle iyice cirp pastanin ara katina ve en istune iyice yedir en ustede kakao eleniyor super oluyor

Sarosum kolay tramisu tarifim var canim hazir pastabanla yapiliyor super oluyor hafif ve pratif. Belki giremem ben yazayimda
hazir alinan pastabani bir su bardagi sicak neecafe ile islatiyosun.
kremasi icin
3 su bardagi sutu 5 yemek kasigi seker 3 yemek kasigi un ve bir yumurta ile muhallevi kivamina gelene kadar pisir pistikten sonra bir paket labne peyniri koy ve mikserle iyice cirp pastanin ara katina ve en istune iyice yedir en ustede kakao eleniyor super oluyor

hıııııım çok güzel görünüyor hayal ettimde ilk fırsatta deneyecem sevinç canım ben şimdiye kadar hiç hazır pastaban almadım sağlıklı olmaz diye sen kullanıyosun sanırım bir sorun olmuyor değilmi

günaydın kızlar çok yorgunum kaynanamlar gecede kalınca hem iftar hazırla hem sahur üstelik herşeye bir kulp takıp sinir sinir konuştuklarında hem gerginim hem yorgunum ayakta zor duruyorum

hıııııım çok güzel görünüyor hayal ettimde ilk fırsatta deneyecem sevinç canım ben şimdiye kadar hiç hazır pastaban almadım sağlıklı olmaz diye sen kullanıyosun sanırım bir sorun olmuyor değilmi
Super hafif oluyor cnm hic sorun olmuyorrr
günaydın kızlar çok yorgunum kaynanamlar gecede kalınca hem iftar hazırla hem sahur üstelik herşeye bir kulp takıp sinir sinir konuştuklarında hem gerginim hem yorgunum ayakta zor duruyorum
Allah yardimcin olsun cnm Hem okadar hazirlik yap yiyip icim bahane bulsunlar Allah korkulari yok sanirim:110:

Super hafif oluyor cnm hic sorun olmuyorrr

Allah yardimcin olsun cnm Hem okadar hazirlik yap yiyip icim bahane bulsunlar Allah korkulari yok sanirim:110:

ilk fırsatta alıp deneyecem pastabanlı tiramisuyu

amin canım gittiler ama ben hala çok yorgunum neyseki akşama yemeğim var

Kızlarrrrr nasıl gidiyor? Ben azcık is yapıyorum bol bol dinleniyorum iftar sahur derken Rabbim sindirsin yuvarlanip gidiyoruz. Ramazan bayramında izine ayrilacagiz inşallah. Benden haberler bu kadar. Saraaa kkızma ama kaynananlara sinir oluyorum sen anlattikca nankör insana kim olursa olsun uğraşma bence kendini yıpratmaktan başka biseye yaramıyor sonra.sevosss tiramusu tarifini deniycem cok pratik

Kızlarrrrr nasıl gidiyor? Ben azcık is yapıyorum bol bol dinleniyorum iftar sahur derken Rabbim sindirsin yuvarlanip gidiyoruz. Ramazan bayramında izine ayrilacagiz inşallah. Benden haberler bu kadar. Saraaa kkızma ama kaynananlara sinir oluyorum sen anlattikca nankör insana kim olursa olsun uğraşma bence kendini yıpratmaktan başka biseye yaramıyor sonra.sevosss tiramusu tarifini deniycem cok pratik

ne kızacam canım bende sinir oluyorum ama yapacak bişey yok

dilin nasıl oldu daha iyisindir inşallah

Hadi bakalım kızlar bi bomba haber de benden.
Bizim evlilik son demlere geldi bitecek artık muhtemelen.
Bi kaç gündür konuşmuyorduk. Bugün konuştuk bi orta yola varamıyoruz. O bana hak vermiyo ben ona.
İkimizde haklıyız. Kimse kimseyi anlamıyo.
Bazen iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.
Eşimin ailesini de hayatımdan çıkarmış olacağım. O insanların kahrını çekmekten kurtulacağım. Yuzlerini gormeyeceğim. Bu beni mutlu etmeli ama içim yanıyo.
O kadar zorki alıştığın hayatından vazgeçmek.
Ama bazen de olmuyorsa olmuyordur
Heralde bilmiyorumki

Tovbe bismillahhhhh Kiz mubarek gun la havle oku bolbol ferahlarsin ne bu boyle salginmi nedir Allahim korusun sakin kafayla tekrar tekrar dusun esin olmadan daha mutlu olacakmisin seni baba evinde ne bekliyor edos nolacakkk:KK51:

Hadi bakalım kızlar bi bomba haber de benden.
Bizim evlilik son demlere geldi bitecek artık muhtemelen.
Bi kaç gündür konuşmuyorduk. Bugün konuştuk bi orta yola varamıyoruz. O bana hak vermiyo ben ona.
İkimizde haklıyız. Kimse kimseyi anlamıyo.
Bazen iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.
Eşimin ailesini de hayatımdan çıkarmış olacağım. O insanların kahrını çekmekten kurtulacağım. Yuzlerini gormeyeceğim. Bu beni mutlu etmeli ama içim yanıyo.
O kadar zorki alıştığın hayatından vazgeçmek.
Ama bazen de olmuyorsa olmuyordur
Heralde bilmiyorumki

Tovbe bismillahhhhh Kiz mubarek gun la havle oku bolbol ferahlarsin ne bu boyle salginmi nedir Allahim korusun sakin kafayla tekrar tekrar dusun esin olmadan daha mutlu olacakmisin seni baba evinde ne bekliyor edos nolacakkk:KK51:
:KK51:edoş için tekrar tekrar denemeye değer ama eski hislerimiz yok artık sevoş.
Adam odun gibi ne bi incelik ne bi düşünce. Geçen gün evlilik yıldönümümuzdu. Her yıl olduğu gibi bu yılda önemsemedi.herşey para değil içten bi sarılış bile yeter.ama bizde yok.çarpışma dışında birbirimize dokunma gereği duymuyoruz.en nefret ettiğim varlık olan babasına benziyor aynı.gittikçe benzeyecek.
Karısına değer vermediğini gösteren davranışlar.
En önemlisi de çocuk doğduğundan beri sorun ettiği şu dağınıklık.
Çocukla ilgilenmiyorki gün içinde işlerimi yapayım.
Gece toparlayıp temizliyorum.
Herif çıldırıyo çocuğun oyuncaklarını çöpe atacakmış çok dağılıyomuş.
Tahammül edemiyorum onun o bağırışlarına.sinirlendiğinde tam bi canavara donuşuyo
İçim sıkılıyo öyle zorki.kim ister alıştığı düzenini bozmayı.içim daralıyo.
Birbirimize isteklerimizi soyledik bakak ne kadar goturecek bizi bu anlaşma

Offff başooo offf senin adina cok uzuluyorumm Allahim hakkinizda hayirlisini versin can cikar huy cikmazmis ama karsilikli fedakarlik ve bazi seylerden ödün vererek yurur ancak. Istemem kimsenin yuvasi yikilsin:KK51:

:KK51:edoş için tekrar tekrar denemeye değer ama eski hislerimiz yok artık sevoş.
Adam odun gibi ne bi incelik ne bi düşünce. Geçen gün evlilik yıldönümümuzdu. Her yıl olduğu gibi bu yılda önemsemedi.herşey para değil içten bi sarılış bile yeter.ama bizde yok.çarpışma dışında birbirimize dokunma gereği duymuyoruz.en nefret ettiğim varlık olan babasına benziyor aynı.gittikçe benzeyecek.
Karısına değer vermediğini gösteren davranışlar.
En önemlisi de çocuk doğduğundan beri sorun ettiği şu dağınıklık.
Çocukla ilgilenmiyorki gün içinde işlerimi yapayım.
Gece toparlayıp temizliyorum.
Herif çıldırıyo çocuğun oyuncaklarını çöpe atacakmış çok dağılıyomuş.
Tahammül edemiyorum onun o bağırışlarına.sinirlendiğinde tam bi canavara donuşuyo
İçim sıkılıyo öyle zorki.kim ister alıştığı düzenini bozmayı.içim daralıyo.
Birbirimize isteklerimizi soyledik bakak ne kadar goturecek bizi bu anlaşma

Bir insanin cocuguna tahammulu olmazmi ya al parka gotur olmadi kapinin onune cikar bu kadinda bir nefes alsin isine gucune baksin ev de yat yat nereye kadar:63:

X