Deross napiyor acaba ? Baso kudum sen nasilsin gorusmeyeli bitti mi kaka cis isleri :). Sara canim huu huu ses ver... Ben idare ediyorum kızlar misafirim hiç eksik olmuyor.Dun büyük temizlik yaptim hali vs yikadim annem bende yardim etti sagolsun o yemekleri yapti bende sabahttan gece 12 ye kadar calistim ama bitti gitti şükür. Buarada dilimdeki rahatsızlık için polikilinik polikilinik gezdim adını koymadilar aft yara vs degilmis vitamin takviyesi verdiler tahlillerimde guzel cikti.imminolojiye gitmisken dusukleride soyledim bagisiklik testleri vs istedi niye oluyor oyle diye 15 gun sonra cikacakmis sonuclar.Neyse tip fakultesine gitmem gerekiyor dilim icin memleketten aldim rabdevuyu orda tanidik var burda hemen sira vermiyorlarmis stresliyim anlayacaginiz((.inşallah onemli biseyim yoktur.yaz feldi bende bebiko denemelerine baslamak istiyorum artik bakalim nasip insallah kocam niyeti bozdu bu aralar kanima giriyor yok diyorum kafam dilime takik zaten ben baska yerlerdyim o baska heyy gidininn gidisiii
Rabbim aaglikla sihhatle huzurla bir ramazan gecirmeyi nasip etsin insallah herkese hayirli RamazanlarHayirli ramazanlar kizlarrrrrr
Allah kolaylık versin çok inatçı çıktı senin kiBafss cım hala tam olarak bitmedi eğitimimiz.
Bi ara soyluyordu çişini ve kakasını.
Bu ara söylemek istemiyor.
.
Alışacak inşallah böyle boyle
Aslında inatçı bi çocuk zaten. İlk başta kolay bi şekilde söylemiş olması şaşırttı beni. Sonradan normale donduAllah kolaylık versin çok inatçı çıktı senin ki
Yok vallakimse yoksa yok
TOPİK AHALİSİNİN DİKKATİNE!!!
TOPİĞİMİZ UZUN SURE ONCE LANETLENMİŞ VE ONU KESİLMİŞ OLUP
KISA SURE ONCE DE SEKTEYE UĞRAMIŞ BULUNMAKTADIR.
BU DURUMDAN OTURU TKB NİN YAPABİLECEK BİR ŞEYİ BULUNMAMAKLA BİRLİKTE ÇOK UZGUNDUR.
BİNAENALEYH ÇARELER ÇARESİZ İMKANLAR İMKANSIZDIR. ALLAH TOPİĞİMİZİN SONUNU HAYIR ETSİN
ESENLİKLER DİLER DEVLETİMİZE ERKEN SEÇİM ONERİRİZ.
TKB
Hakkaten yemek anam menü versene hem lazım hemde topik canlanırsevinc0anam mpost: 41499818 .!.:Beydos asilama sonrasi dr gidecekti gittimi dr ne dedi acep
sarosuda cok merak ediyom hiiiic ugramiyo yazmiyo bazen sessizce begeniyo
bafs hergun biryerde geziyi
Deros memlekette
baso cis kaka pesinde
Oyleyken boyle
ramazan monusu bile veren yok
Bugun bixim monudeHakkaten yemek anam menü versene hem lazım hemde topik canlanır
Ben bu yaşıma kadar tek bi tane oruç atlamadım. Çok şukur.yuce tkb malum yaz geldi ustelik mubarek ramazan valla ben islerimi zor hallediyom senin gibi oglan emiyi deyip oructan kacmadikhaliyle zor oluyor
Bugun bixim monude
Soguk corba
patlican guvec
bulgir pilo
salata ayran ve
peynirli borek var
Bak bak pencelerini cikarmis kariya bak benim hayatimin kolay oldugunu nerden cikardin anlamadimBen bu yaşıma kadar tek bi tane oruç atlamadım. Çok şukur.
Benim işim seninki kadar kolay değil.
Çocuğun peşinde surunduğumu görse merhamet etmeyen bi herif var başımda.
Bu şartlarda bi de aç kalmak çok daha zor.Öyle laylaylom değil yani sevo hanımsenin hayatın gibi kolay heç deel