geçmiş olsun canım...Nazlinin aşısı vardı onu yaptırdık inşallah ateşi çıkmaz çok ağladı kıyameti kopardi
benimdeKızlar bi gerginlik bir sínir var üzerimde..
Nedenini bilmiyorum ama gerginim...
aminnnn..Şu an yağan bahar yağmurunun bereketinden bir damla da rahimlerimize düşse de meyvelerimiz gelse artik hayirlisiyla... Amiiiin
sağlık olsun saracım inşaallah bizimde çocuğumuz ve isteyen herkesin hayırlısıyla olacak inşaalllah..gerçekten insanın her ay umutla bekleyişi ve sonunda hüsranla karşılaşması çok kötü ama ne yapalım vardır elbet RABBİM izin bildiği..bizimde imtihanlarımızdan biride bu demekki, benimde bu aydan yine ümidim yok...her ne kadar nasıl olsa tüp bebek yapacaz o yüzden doğal olma yönünde beklentimiz yok gibi davransakta her ay hepimiz en ufak bir belirtiden umut yapıp bir gün bile gecikme olsa acabamı diye içten içe seviniriz ben artık test yapmaya bile korkar oldum tek çizgi yüzünden benim bu ayda olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok bu ay çok ağrılı bir periyod geçiriyorum oysa ayaklarımı falanda üşütmedim ama karınımın içi acıyor resmen ağrı kesicide içmiyorum azalma olmasın diye hep söylüyorum ya kadınlık zor iş bu yüzden çok kutsal annelik dilerim Rabbim anne olmayı kaderimize yazmıştır ve bizi daha fazla bekletmeden bu yüce duyguyla ödüllendirir
geçmiş olsun canım...
benimde
aminnnn..
sağlık olsun saracım inşaallah bizimde çocuğumuz ve isteyen herkesin hayırlısıyla olacak inşaalllah..gerçekten insanın her ay umutla bekleyişi ve sonunda hüsranla karşılaşması çok kötü ama ne yapalım vardır elbet RABBİM izin bildiği..bizimde imtihanlarımızdan biride bu demekki, benimde bu aydan yine ümidim yok...
Canim dogal yolla olma beklentimiz yok demissin doktor mu soyledi yani buna engel bilinen bir durumunuz mu var esinde yada sende benim annemin hala kizinin kizi gecen yaz dogum yapti hemsire tup bebek denemeleri vardi tutmadi ve doğal yolla geldi bebeği herkes cok sasirdi ve tabi cok sevinmisti simdi bir kizi var eliz bebek.. onlarin bilinen bir sebebi yoktu olmuyor diye tup bebek deniyorlardi...insallah seninde bebegin dogal yolla gelir Rabbim ol dedikten sonra kim mani olabilir..Lütfen uzulmemeye çalış.
Oyyy kuzum benim hic kiyamammNazlinin aşısı vardı onu yaptırdık inşallah ateşi çıkmaz çok ağladı kıyameti kopardi
Kör olasi asiKız huzursuz... Aşı.... !!!!!!
her ne kadar nasıl olsa tüp bebek yapacaz o yüzden doğal olma yönünde beklentimiz yok gibi davransakta her ay hepimiz en ufak bir belirtiden umut yapıp bir gün bile gecikme olsa acabamı diye içten içe seviniriz ben artık test yapmaya bile korkar oldum tek çizgi yüzünden benim bu ayda olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok bu ay çok ağrılı bir periyod geçiriyorum oysa ayaklarımı falanda üşütmedim ama karınımın içi acıyor resmen ağrı kesicide içmiyorum azalma olmasın diye hep söylüyorum ya kadınlık zor iş bu yüzden çok kutsal annelik dilerim Rabbim anne olmayı kaderimize yazmıştır ve bizi daha fazla bekletmeden bu yüce duyguyla ödüllendirir
Yan bloka yeni komsu tasinmisti ona hayirli olsuna gittikkk mirac 1 sn durmadi onun pesine kosmaktan ayak tabanlarim sisti
Dünden beri çok huysuz mizmiz sürekli ağlıyor. Inşallah geçer. Sanırım onunda etkisi var uykusuzluk yorgunluk..sana noldu diyecem ama sen çocukların ve uykusuzluğun yüzünden gerginsin sanırım nazlı bebek nasıl oldu aşının etkisi geçtimi canım
geçen ay 12 sinde oldum ama artık her ay beklenen tarihten daha erken olduğum için net bilmiyorum,ama sanki çok yakın bugünlerde olurum gibi geliyor,belirtiler o yönde...sağol canım inşallah bizimde bebeğimiz olacak hayırlısıyla sen niye ümitsizsin çok varmı regl olmana
Beydosbana ödül vermişler 1.yıl 2. yıl 3. yıl doldurmuşum ,bari evlere bir şey gönderseler
Bi aralar 25 inde falan oluyordun dimi?geçen ay 12 sinde oldum ama artık her ay beklenen tarihten daha erken olduğum için net bilmiyorum,ama sanki çok yakın bugünlerde olurum gibi geliyor,belirtiler o yönde...
gecmis olsun cnm isin cok zorrr allah yardimcin olsun arkadasininda rabbim gonlune gore versin insallahSelâm kızlar nasılsınız.. Benim kız hasta onunla uğraşıyorum Oğlanın da dişi çıkıyor sanırım off çok yorucu çook...
Beydağllı canım varmı bi gelişme ? Yasemin'den haber getirdim , yarın saat 9.30 da tüp bebek transferi Yapılıyor dua istiyor senden.. Inş sonunda bebeğine kavuşacak o da en kısa zamanda senden de güzel haber alalım inşallahhh
deroşşşBeydos
evet canım öyleydi ama üç,beş derken bu tarihe kadar geldiBi aralar 25 inde falan oluyordun dimi?
ayyyyyyy çok amaaaa çokkkkkk sevindim ne zamandır aklımdaydı yasemin,ne yaptı diye çok merak ediyordum... RABBİM inşaallah yüzünü güldürür,çok selam söyle dualarım onunla inşaallah tutar inşaallah...Selâm kızlar nasılsınız.. Benim kız hasta onunla uğraşıyorum Oğlanın da dişi çıkıyor sanırım off çok yorucu çook...
Beydağllı canım varmı bi gelişme ? Yasemin'den haber getirdim , yarın saat 9.30 da tüp bebek transferi Yapılıyor dua istiyor senden.. Inş sonunda bebeğine kavuşacak o da en kısa zamanda senden de güzel haber alalım inşallahhh
canim ya sağlıkla hayırlısıyla gelsin de bebisin hep unutulur gider . Bu seferde başka endişeler sıkıntılar başlarderoşşş
evet canım öyleydi ama üç,beş derken bu tarihe kadar geldi
Oğlan kaç aylık oldu canimSlâm kızlar nasılsınız.. Benim kız hasta onunla uğraşıyorum Oğlanın da dişi çıkıyor sanırım off çok yorucu çook...
Oyyy kuzum benim hic kiyamamm
Kör olasi asi
aminnn amin insallah benim bir arkadasta senin gibi tup bebek tedavisi gordu olmadi rabbjm dogal yolla verdi ilki dogdu 4 ay sonra ikinciye hamile kaldi Dilek kapilari acik olur insallah
Bizde carsiya gittik cocuklarla. 2 saatte gittik geldik birax degisiklik oluyoBenim icin
benim kimseye oturmaya gitmek içimden gelmiyo.... sadece açık havada dolaşmak hoşuma gidiyor gerçi onu da burnumdan getiriyorlar ama neyse
Dünden beri çok huysuz mizmiz sürekli ağlıyor. Inşallah geçer. Sanırım onunda etkisi var uykusuzluk yorgunluk..
geçen ay 12 sinde oldum ama artık her ay beklenen tarihten daha erken olduğum için net bilmiyorum,ama sanki çok yakın bugünlerde olurum gibi geliyor,belirtiler o yönde...