Cnm paylassana biz burda dinlemeye haziriz icine atma yaa enerjin cok dusuk belli esinlemi problem varcanım çok sıkılıyor bağırsam sesim çıkmıyor ağlasam gözümden yaş gelmiyor konuşacak mecalim yok çok mutsuzum çok ..................................................
Cnm paylassana biz burda dinlemeye haziriz icine atma yaa enerjin cok dusuk belli esinlemi problem var
sağol canım dinlemeye hazır olduğunuzu biliyorum içime atsam nolacak atmasam nolacak sadece şunu biliyorum kimseye iyilik yapmayacaksın sen ne kadar iyilik fedakarlık yaparsan hep daha fazlası istenir yetinmek bilinmez bıktım herşeyden
ne oldu saracım ya kim sıktı canınıcanım çok sıkılıyor bağırsam sesim çıkmıyor ağlasam gözümden yaş gelmiyor konuşacak mecalim yok çok mutsuzum çok ..................................................
He yaa daha neler nelerAyyy hamileken senin findik fistik kuru uzumunu yedigi aklima geldi
Hee gidiyor en sona gobek gidecek zaaar
Ohhhhhhh
eline saglik miracta cok dagitiyor evi sehbada ortu bile koymuyorrrr
bugun tarhana corba
patlican guvec
ve pirinc pilo var
Geçmiş olsun cnmNazlinin aşısı vardı onu yaptırdık inşallah ateşi çıkmaz çok ağladı kıyameti kopardi
Börülce kızını bırakmıştı banaGunaydin kizceler
Bize anlat bize kuzumcanım çok sıkılıyor bağırsam sesim çıkmıyor ağlasam gözümden yaş gelmiyor konuşacak mecalim yok çok mutsuzum çok ..................................................
Kızlar bi gerginlik bir sínir var üzerimde..
Nedenini bilmiyorum ama gerginim...