Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım çok sıkılıyor bağırsam sesim çıkmıyor ağlasam gözümden yaş gelmiyor konuşacak mecalim yok çok mutsuzum çok ..................................................
Cnm paylassana biz burda dinlemeye haziriz icine atma yaa enerjin cok dusuk belli esinlemi problem var

Cnm paylassana biz burda dinlemeye haziriz icine atma yaa enerjin cok dusuk belli esinlemi problem var

sağol canım dinlemeye hazır olduğunuzu biliyorum içime atsam nolacak atmasam nolacak sadece şunu biliyorum kimseye iyilik yapmayacaksın sen ne kadar iyilik fedakarlık yaparsan hep daha fazlası istenir yetinmek bilinmez bıktım herşeyden

Saracimmm ahhhh Sara ahhhhh!!
Boşver kimse için ve hiçbişey için degmiyor diyecem ama diyemiyorum. Çünkü bende senin gibiyim. Kalbimi çok çabuk kırıyorlar herzaman.... kendime sinir oluyorum neden bu kadar hassassim diye ama elimde değil. Bazı şeyleri kolay sindiremiyor insan. Yapacak bişey yok. Bu vakitten sonra biraz zor değişiriz. Allahım karşımıza iyi insanları çıkarsın hep inşallah...ve iyi olayları tabikide...

CanımE="sara_28, post: 40344179, member: 238516"]canım çok sıkılıyor bağırsam sesim çıkmıyor ağlasam gözümden yaş gelmiyor konuşacak mecalim yok çok mutsuzum çok ..................................................[/QUOTE]
Canım neyin var anlatmak istediğinde burdayız.

Nazlinin aşısı vardı onu yaptırdık inşallah ateşi çıkmaz çok ağladı kıyameti kopardi

Ayyy hamileken senin findik fistik kuru uzumunu yedigi aklima geldi:110:

Hee gidiyor en sona gobek gidecek zaaar:110:

Ohhhhhhh:63:

eline saglik miracta cok dagitiyor evi sehbada ortu bile koymuyorrrr
bugun tarhana corba
patlican guvec
ve pirinc pilo var
He yaa daha neler neler
Açıkta bişi gorsun yeterki tabağın dibine darı ekiyo.
Bikeresindede egenin kahvaltısı için ayıkladığım cevizleri yedi gamsızgineli
En sonunda dediki Belki Ege nindir bu cevizler yemeyim bari dedi.gamsız insanlardan nefret ediyorum

canım çok sıkılıyor bağırsam sesim çıkmıyor ağlasam gözümden yaş gelmiyor konuşacak mecalim yok çok mutsuzum çok ..................................................
Bize anlat bize kuzum
Hepimiz aynı dertlerle muzdaribiz

her ne kadar nasıl olsa tüp bebek yapacaz o yüzden doğal olma yönünde beklentimiz yok gibi davransakta her ay hepimiz en ufak bir belirtiden umut yapıp bir gün bile gecikme olsa acabamı diye içten içe seviniriz ben artık test yapmaya bile korkar oldum tek çizgi yüzünden benim bu ayda olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok bu ay çok ağrılı bir periyod geçiriyorum oysa ayaklarımı falanda üşütmedim ama karınımın içi acıyor resmen ağrı kesicide içmiyorum azalma olmasın diye hep söylüyorum ya kadınlık zor iş bu yüzden çok kutsal annelik dilerim Rabbim anne olmayı kaderimize yazmıştır ve bizi daha fazla bekletmeden bu yüce duyguyla ödüllendirir

X