he heeeeeYine geldim kimse yok
Sağol canım zor valla sen daha iyi bilirsin :)gecmis olsun cnm isin cok zorrr allah yardimcin olsun arkadasininda rabbim gonlune gore versin insallah
canımm bugün yapıldı transferi bakalım inş sonucu güzel olur.. Bu arada aklıma geliyo hep unutuyorum annen nasıl ??ayyyyyyy çok amaaaa çokkkkkk sevindim ne zamandır aklımdaydı yasemin,ne yaptı diye çok merak ediyordum... RABBİM inşaallah yüzünü güldürür,çok selam söyle dualarım onunla inşaallah tutar inşaallah...
sizede çok geçmiş olsun canım ALLAH yardımcın olsun ikiside küçük işin zor tabii,bende bir gelişme yok dumanım doktora gittik bir sorun yok biraz daha beklicez bakalım hayırlısı...
4,5 aylık oldu Cnm, bende çok yorgun hissediyorum sözde evdeyim ama hiç dinlenemiyorum..Oğlan kaç aylık oldu canim
?
Evet yorucu walla yapacak bişey yok malesef
yaa inanirmisin yemek yapmak içimden gelmiyor bugünlerde özellikle çünkü o kadar yoruluyorumki...
Ben bırakırsın demedim kiAaaaaa ne munasebetttt ben cocugumu kimseye guvenip birakmamkihelede sana
bizde giriyok çıkıyok napakkadına bak
bende seni özlüyorum kuzum
HOŞŞİKÇİİİİİ
ellerine sağlık, Çitmenin yanına pilav gidermi hiç denemedimdi
ellerine sağlık,bende yaprak sardım
kadın zaten şehriye çorbası yapacakmış birde yanına makarna mı yapsın ikiside makarna olmazmı o zaman
cocugumun istenmedigi yere bende gitmemBen bırakırsın demedim ki
Misafirliğe gelirsin de deli fişek miro illallah dedirtir dedim
Ayrıca çicığını
Bırakırsan gozum gibi bakarık
ellerine saglik hayatimSevinç canım makarna salata da guzel olurdu ama fırında karnabahar daha kolay geldi
Başım ağrıyor çok halsizim hasta olmak cok fena bisey Allahım hepimize sağlık versin
Biz sevdiğimiz dostların çocuklarınıda severik
cocugumun istenmedigi yere bende gitmem
ellerine saglik hayatim
cok gecmis olsun cnm benimde bogazim kasiniyor offff
Biz sevdiğimiz dostların çocuklarınıda severik
Evi dökse bile
Lakin seni severmiudim bilemedim
cocugumun istenmedigi yere bende gitmem
ellerine saglik hayatim
cok gecmis olsun cnm benimde bogazim kasiniyor offff
Ben gelirmiydim bakim senin evini dokmeyeBiz sevdiğimiz dostların çocuklarınıda severik
Evi dökse bile
Lakin seni severmiudim bilemedim
gunaydin cnm hayirli cumalarrrgünaydın kızlar herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim cumanız mübarek olsun
Ben gelirmiydim bakim senin evini dokmeye
gunaydin cnm hayirli cumalarrr
inşaallah canım RABBİM umutlarını boşa çıkarmasın,yasemin o düşükten sonra hamile kalamamıştı dimi haber alamıyordum çünkü..Sağol canım zor valla sen daha iyi bilirsin :)
canımm bugün yapıldı transferi bakalım inş sonucu güzel olur.. Bu arada aklıma geliyo hep unutuyorum annen nasıl ??
4,5 aylık oldu Cnm, bende çok yorgun hissediyorum sözde evdeyim ama hiç dinlenemiyorum..
ellerine sağlık canımBugünkü menüm
Tavuk suyu çorbası
Fırında karnabahar
Sütlaç
canın çektiyse yap tabiiiBeydosum bende sarma yapmayı düşündüm ama yapacak mecalim yoktu ayrıca canım biber patlıcan dolmasıda çekiyo belki yarına yaparım
aminn...çok geçmiş olsun canımBaşım ağrıyor çok halsizim hasta olmak cok fena bisey Allahım hepimize sağlık versin
heeee eyi olurdu
Ben hepinizi severdimne güzel olurdu birinize yakın oturmayi çok isterdim. Aynı şehir olsaydi eyiydi
seninde cuman mübarek olsun canımgünaydın kızlar herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim cumanız mübarek olsun
nasılsın tatlım miraç nasıl geçtimi huzursuzluğu dişlerini çıkardımı