Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ben alıştırmadımki
3yıldır ayrı evim var 1kere yemeğe aldım
Oda herifin ısrarıynan
Bedduaya bak

Kiz alistirmayla alakasi ney yuzsuz benim kaynanam yemek yoksa bir cay koy kahvalti yapak der sormaz etmez seninki gibi cikar gelir yiyecekleri bir kap yemek yuzunden herifle aramimi bozayim ustelik daha oncede bahsettim kayinbabamin emegi cok bizde adam ev kredimizin yarisindan cogunu oduyor evemi bastirmayak senle ben farkliyiz biz boyle gorduk Yan yana otururkende her yaptigim yemekten bir tabak verirdim kokmustur diye

bir senedir yerimde sayiyordum sukur gitmeye basladi seninde gider insallah cnm
kaynoslar gittimi

gittiler canım ama artık bıktırdılar ne zaman gündüz bi yere gezmeye gitseler geceye kalsalar bizim ev daha yakın diye bizde konaklıyolar sinirden hasta oluyorum valla

gittiler canım ama artık bıktırdılar ne zaman gündüz bi yere gezmeye gitseler geceye kalsalar bizim ev daha yakın diye bizde konaklıyolar sinirden hasta oluyorum valla
Ayyu ben carsida otururken oyleydim carsi pazar gezer bana damlarlardi dr giderler bana zor duserlerdi poffffffffff

iyi çok kalmamışlar...

yok kız bu köfteyi hiç denemedim,ama yemiştim gerçekten çok güzel oluyor...

walla biz bu ay pek çalışamadık çünkü ben adetten sonra rahatsızdım bayağı,ama olacağı varsa bir keredende olur kısmet..
size 1 ay mı vermişti korunmak için eğer öyleyse üzülme ,herşeyin hayırlısı olsun..

Dene cnm ben çok seviyorum
Ama şöyle kendi budun gibi olsun etli etli:))))

ben eşimin hoşuna gitsin diye çağırıyorum zaten ben çağırmasam o çağıracak. Onunda ailesini evinde görmek mutlu ediyor ailesi sonucda. Bi de benim pek kimsem yok o yüzden
Evet insanı mutlu ediyor tabii ailesini evinde görmek.
Ama benim herif annegil bizdeyken de oturmuyoki bizimle
Gidiyo pc başına. Uyuz oluyorum.sonumça senin ailen tek başıma onlarla oturmak zorunda mıyım.
Bende hiç davet etmem deroş napim.
Herifte çağıralım demez hiç. Zaten her gün goruyoruz

Orasıda öyle tabi senin durum farklı.belkide babasının hatrına çağırırsın sen
Benim herifinde babası insan olsaydı farklı olurdu durum.anneside yiyicilerden.
Anca koy yiyim ort uyuyum. Hazıra konmak istiyo. Bunlarda böyle işte

Son düzenleme:
Konaklama merkezi gibi ne guzel
Hizmet ve açık büfe sınırsız.
İkramlar şirketten

Dun evi baştan ayağı prıl prıl ettim ohhh
Ama gece yatana kadar hiç yapmamış gibi oldu
Oğlan sağolsun.sabaha karşı yattımdı. Zabak erkenden kalktık.bari şu gece sutunu bırakabilsek çok iyi olacak.sırtım çok ağrıyo kas gevşeticimi içmeliyim bilemiyorum ki.
Menude bugün yine bulgur pilavı turşu ayran mı var sevoş

2-3ay dinlen dedi bende zqten yeni birakmistim korunmayi dedim hatta biliyonuz kavga ettiydik sayili yaptiydik yine korunma verdi bende aynen dedim doktora madem 1 adet gor basla dedi

Ayyy hamileken senin findik fistik kuru uzumunu yedigi aklima geldi
İradeleisin aferin.
Tepsi popo gittimi
Hee gidiyor en sona gobek gidecek zaaar
Ben borulcede kavaltı ettimde geldim.
Egeyi götürmüştüm kızın yanına.
Kahvaltıya denk gelmişin
Ohhhhhhh
eline saglik miracta cok dagitiyor evi sehbada ortu bile koymuyorrrr
bugun tarhana corba
patlican guvec
ve pirinc pilo var

canım çok sıkılıyor bağırsam sesim çıkmıyor ağlasam gözümden yaş gelmiyor konuşacak mecalim yok çok mutsuzum çok ..................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…