Ben alıştırmadımki
3yıldır ayrı evim var 1kere yemeğe aldım
Oda herifin ısrarıynan
Bedduaya bak
Önceleri kaynanam telefonla arar sorardı
Ne yemek yaptın.yemeğiniz varmı diye.
Teklif bekliyo "gel buyur"dicem guyaaa
Her defasında yedik bitti veya yok bişi yapmadım dedim
Artık sormuyo .
Bi alıştırdınmı hapı yutarsn
Gunaydinan itibariyle 5 kilo vermis bulunuyorummm kaldi 5 kilooo
ne güzel ben kilo veremiyorum ne kadar kendimi yırtsamda gitmiyor çıldıracam
bir senedir yerimde sayiyordum sukur gitmeye basladi seninde gider insallah cnm
kaynoslar gittimi
Ayyu ben carsida otururken oyleydim carsi pazar gezer bana damlarlardi dr giderler bana zor duserlerdi poffffffffffgittiler canım ama artık bıktırdılar ne zaman gündüz bi yere gezmeye gitseler geceye kalsalar bizim ev daha yakın diye bizde konaklıyolar sinirden hasta oluyorum valla
iyi çok kalmamışlar...Gece geldiler cnm çok şukur çok kalmadılar.
Ama ev ocak yürüdü gitti
Çocuklar burdayken toplamak mümkün değil.
Bugün iyi bi temizlik beni bekliyo.baştan aşağı hijyen gerekli
----
Kıymayı ikiye bölüp yarısını sovanla kavuruyorm
Yarısını çiğ koyuyorm
Haşlanmış pirinç bide baharat
Ha bi de yumurta
Galeta unu ve yumurtayla kızartıyorm cnm
Hiç denemediysen denemeni tavsiye ederim cnm
Çok lezzetli olıyo
walla biz bu ay pek çalışamadık çünkü ben adetten sonra rahatsızdım bayağı,ama olacağı varsa bir keredende olur kısmet..çok hareketli geçiyor günler uğrayamıyorum..sevoo ve sara kolay gelsin ikinizede kaynana takımıyla uğraşmak zor insanın ömrünü yiyolar belli neyseki siz başa çıkabilecek kadınlarsınız stres yapmayın diyorum elden ne gelir...beydoşş nerdesin tatlım çalışmalar nasıl gidiyor bana doktor korunma verdi çok üzgünüm herifinde hoşuna gitti tabii...basoo tarifini bi deniycem ilgimi çekti..deroşş sen napıyorsun kuzumm ?
Dene cnm ben çok seviyorumçok hareketli geçiyor günler uğrayamıyorum..sevoo ve sara kolay gelsin ikinizede kaynana takımıyla uğraşmak zor insanın ömrünü yiyolar belli neyseki siz başa çıkabilecek kadınlarsınız stres yapmayın diyorum elden ne gelir...beydoşş nerdesin tatlım çalışmalar nasıl gidiyor bana doktor korunma verdi çok üzgünüm herifinde hoşuna gitti tabii...basoo tarifini bi deniycem ilgimi çekti..deroşş sen napıyorsun kuzumm ?
Evet insanı mutlu ediyor tabii ailesini evinde görmek.ben eşimin hoşuna gitsin diye çağırıyorum zaten ben çağırmasam o çağıracak. Onunda ailesini evinde görmek mutlu ediyor ailesi sonucda. Bi de benim pek kimsem yok o yüzden
Orasıda öyle tabi senin durum farklı.belkide babasının hatrına çağırırsın senKiz alistirmayla alakasi ney yuzsuz benim kaynanam yemek yoksa bir cay koy kahvalti yapak dersormaz etmez seninki gibi cikar gelir yiyecekleri bir kap yemek yuzunden herifle aramimi bozayim ustelik daha oncede bahsettim kayinbabamin emegi cok bizde adam ev kredimizin yarisindan cogunu oduyor evemi bastirmayak senle ben farkliyiz biz boyle gorduk Yan yana otururkende her yaptigim yemekten bir tabak verirdim kokmustur diye
İradeleisin aferin.Gunaydinan itibariyle 5 kilo vermis bulunuyorummm kaldi 5 kilooo
Ben borulcede kavaltı ettimde geldim.nerdesiniz yahuuu
Konaklama merkezi gibi ne guzelgittiler canım ama artık bıktırdılar ne zaman gündüz bi yere gezmeye gitseler geceye kalsalar bizim ev daha yakın diye bizde konaklıyolar sinirden hasta oluyorum valla
2-3ay dinlen dedi bende zqten yeni birakmistim korunmayi dedim hatta biliyonuz kavga ettiydik sayili yaptiydik yine korunma verdi bende aynen dedim doktora madem 1 adet gor basla dediwalla biz bu ay pek çalışamadık çünkü ben adetten sonra rahatsızdım bayağı,ama olacağı varsa bir keredende olur kısmetgör basla size 1 ay mı vermişti korunmak için eğer öyleyse üzülme ,herşeyin hayırlısı olsun..
Ayyy hamileken senin findik fistik kuru uzumunu yedigi aklima geldiOrasıda öyle tabi senin durum farklı.belkide babasının hatrına çağırırsın sen
Benim herifinde babası insan olsaydı farklı olurdu durum.anneside yiyicilerden.
Anca koy yiyim ort uyuyum. Hazıra konmak istiyo. Bunlarda böyle işte
Hee gidiyor en sona gobek gidecek zaaarİradeleisin aferin.
Tepsi popo gittimi
OhhhhhhhBen borulcede kavaltı ettimde geldim.
Egeyi götürmüştüm kızın yanına.
Kahvaltıya denk gelmişin
eline saglik miracta cok dagitiyor evi sehbada ortu bile koymuyorrrrDun evi baştan ayağı prıl prıl ettim ohhh
Ama gece yatana kadar hiç yapmamış gibi oldu
Oğlan sağolsun.sabaha karşı yattımdı. Zabak erkenden kalktık.bari şu gece sutunu bırakabilsek çok iyi olacak.sırtım çok ağrıyo kas gevşeticimi içmeliyim bilemiyorum ki.
Menude bugün yine bulgur pilavı turşu ayran mı var sevoş