- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana ödül vermişler 1.yıl 2. yıl 3. yıl doldurmuşum ,bari evlere bir şey gönderseler
inşaallah canım...ewet haklısın endişeler hiç bitmiyor zaticanim ya sağlıkla hayırlısıyla gelsin de bebisin hep unutulur gider . Bu seferde başka endişeler sıkıntılar başlar
inşaallah saracımamin canım inşallah duaların kabul olur
açık havada yürümek iyidir her zaman insanı rahatlatır
geçer canım geçerde sen yoruluyosun o oluyo eşin yardımcı oluyormu canım
hayırlısı beydoşum inşallah bu sene hamila kalacaz hepimiz inanıyorum bu yönde dua ediyorum olacak olacak
sanada günaydın,moralin düzelmiş biraz sevindimmmmgünaydın kızlar önce mesajlara cevap yazayım dedim di sonra günaydın dedim
bugün çok yoğunum sanırım gripte oluyorum ama yinede hepimiz için güzel bir gün olsun
ay süper walla,pilatesle nasıl inceldiğine sen bile inanamıyacaksınkızlar bu arada aerobik ve stepten sonra platesede başlıyorum ufaktan ufaktan spor hocam bayağı inceldiğimi söylüyor ama tartı aynı fikirde değil ama olsun aynadaki görüntüm hoşuma gitmeye başladım gencim güzelim süperim maşallah
hee işte adı ödül vermişler töv,tövbanada bu ödülleri vermişlerde ben kk ya üye olalı neredeyse beş sene olacak
inşaallah canım...ewet haklısın endişeler hiç bitmiyor zati
inşaallah saracım
sanada günaydın,moralin düzelmiş biraz sevindimmmm
ay süper walla,pilatesle nasıl inceldiğine sen bile inanamıyacaksın
hee işte adı ödül vermişler töv,töv
inşaallah ben sana güveniyorum...moralim düzelmeye başladı canım
inşallah incelerim beydoşum yaza fit olmak istiyorum
sen nasılsın niye eskisi gibi gelmiyosun artık
Ohhhh ne guzelllllkızlar bu arada aerobik ve stepten sonra platesede başlıyorum ufaktan ufaktan spor hocam bayağı inceldiğimi söylüyor ama tartı aynı fikirde değil ama olsun aynadaki görüntüm hoşuma gitmeye başladım gencim güzelim süperim maşallah
banada vermis 5 sebe olmusssbanada bu ödülleri vermişlerde ben kk ya üye olalı neredeyse beş sene olacak
napim giriyom cikiyom kimse yok bekcimiyim bensevoşta yok eskisi gibi
inşaallah ben sana güveniyorum...
ewet sık gelemiyorum saracım çünkü bu ara annemle daha çok ilgileniyorum evede gelince evle ilgileniyorum enerjim kalmıyor ama ben yinede uğruyorum geldiğimdede pek kimse olmuyor..
sevoşta yok eskisi gibi
Ohhhh ne guzelllll
banada vermis 5 sebe olmusss
napim giriyom cikiyom kimse yok bekcimiyim ben
anlıyorum canım işin zor seninde
ama ben seni özlüyorum
evet oda iki çocukla uğraşıyo kaynanası bu ara ona sardı hergün onda ne yapsın yetişemiyordur
Yokkizzzz Allah korusun en son gecen hafta gordumdu
Aman aman Allah korusunnnnnn 40 sene kalsa aklima gelmezcanım bir ara hergün sendeydi ya o kalmış aklımda aman gelmesinler zaten
Aman aman Allah korusunnnnnn 40 sene kalsa aklima gelmez
Kabak citmasi yaptim
yaninada pirinc pilavi
salata tursu ohhh
Sevoş eyiki seniynen komşu neyin değilik
Çocuğundan bıkardık zaar
Makarna yap cnm salata ohhhellerine sağlık canım
bende tavuk suyuna şehriye çorbası yapacam
yanına ne yapayım bilmiyorum hiç halim yok bugün
bizde giriyok çıkıyok napakkadına bakOhhhh ne guzelllll
banada vermis 5 sebe olmusss
napim giriyom cikiyom kimse yok bekcimiyim ben
bende seni özlüyorum kuzumanlıyorum canım işin zor seninde
ama ben seni özlüyorum
evet oda iki çocukla uğraşıyo kaynanası bu ara ona sardı hergün onda ne yapsın yetişemiyordur
HOŞŞİKÇİİİİİYokkizzzz Allah korusun en son gecen hafta gordumdu
ellerine sağlık, Çitmenin yanına pilav gidermi hiç denemedimdiKabak citmasi yaptim
yaninada pirinc pilavi
salata tursu ohhh
ellerine sağlık,bende yaprak sardımellerine sağlık canım
bende tavuk suyuna şehriye çorbası yapacam
yanına ne yapayım bilmiyorum hiç halim yok bugün
kadın zaten şehriye çorbası yapacakmış birde yanına makarna mı yapsın ikiside makarna olmazmı o zamanMakarna yap cnm salata ohhh