abowww işin zor walla 4 çocukla,kaç gün kalacaklarki köyde...Kızlar hepinize tşk ederim.
Arabaya bi ben sığmadım. Beni almadılar
Kocamla börülcemler gitti
3adet çocuklarınıda bana bıraktılar
Öğlenden beri 4çocukla çırpınıyorum
Çok çocuğu olanları şimdi anlıyorum.
Ama neyin kafasını yaşıyolar onu anlamıyorum
.
Birazdan kocamın teyzesiyle kızıda gelecek yatıya.onunda kocası gitmiş köye.fırsattan istifade bende kalmaya geliyo.
Yatakları açtım çocukları yatırdım
Çay koycam şimdi gelirler oburler
ewet çok leziz bir köfte ,sen nasıl yapıyorsun kadınbudunu..Kıoz ilerleme olduğundan değşl
Kadınbudu kofteyi yapıyorum hep önceden beri diğer köftelere göre daha lezzetli bıluyorum
Yuzsuz kaynana takimi yemege geliyormus pesssssssss
masuzdan bekliyolar zaar,miraç iyileşsinki sen onlarla daha çok ilgilenip hizmet edesinOgluna demis onuda yuzu yok beni aramaya
masuzdan bekliyolar zaar,miraç iyileşsinki sen onlarla daha çok ilgilenip hizmet edesin
şeytanşarlar
ne pişirecenki,bari yemekten sonra gelselerdi...
Bizimkilerde dün uğradılar 1 saat durdu gittiler bi bardak çay ictiler kurabiye koydum onu bile yemedilerSevinç nedir bu kaynanalardan çektiğimiz benimkilerde bendeler delirecem
Gece geldiler cnm çok şukur çok kalmadılar.abowww işin zor walla 4 çocukla,kaç gün kalacaklarki köyde...
ewet çok leziz bir köfte ,sen nasıl yapıyorsun kadınbudunu..
Sevoş alıştırmış onları sadeceSevinç nedir bu kaynanalardan çektiğimiz benimkilerde bendeler delirecem
Usandikkkk yildikkkkkkkkSevinç nedir bu kaynanalardan çektiğimiz benimkilerde bendeler delirecem
On besgundur piyasada yoklardi yaSewos
Cocuklu kadına niye bu kadar eziyet yaaaa
Eşin bişey demiyomu?
Sevoş alıştırmış onları sadece
Ben alıştırmadımkiUsandikkkk yildikkkkkkkk
On besgundur piyasada yoklardi yaesim ne desin seninki diyebiliyormu bu arada esim cay serviside dahil olmak uzere bana yardim ediyor saolsun o bile yeter
Allah basina versin
Saçma sapan şeylerden kastin ne?hee mirac uyuyordu kiz parfum deodorant felan kullanmiyon dimi deterjan felanmi degistin ucunu biraz sık sut gelince ver sacma sapan seylermi yiyon ama pes etme 3 aylikken meme burakma girisiminde bulunuyorlar
Bende çok kafaya takarimdaha iyiyim canım iyi olmak lazım herşeyi kafaya takan bir yapım var sonra bunların getirisi hastalık oluyor kafaya takmasanda olmuyor amaaaan neyse hayatı biraz oluruna bırakmaya karar verdim nasıl olsa biz kendimi yırtsakta su akıp yolunu buluyor
aminBenimde sinirim bozuk kac gundur oglum hastaydi biliyorsunuz cocuj ne cekti on gundur 3 defa dr gittik acile gittik kaynanamgil bir gelip yoklamadilar aramizda bir km mesafe var kizinin cocuguna bakti bakali dunyasini unuttular kiz oglene kadar calisiyor aksamda mi 5 dk ugrayamiyorlardi ozellikle esimin babaannesine cok sinirliyim 1 gun kizin torununu gormese hemen arayin bakim cocuk na yapti diye insanin kafasini utuluyor demekki benim cocuklarim torun degil bu insan ve evlat ayrimi yapanlari yuce rabbime havale ediyorum
oğlan yanımda oynarken accık kestiriyim dedim 15dk uyumamışımdır
O arada hobby zeytinyağlı el kremimi her tarafa surmuş
Halının her yanına yerlere
Kanepelere
Daha kahvaltı edemeden halı sildim
Şimdide bi tostu hakettiğmi duşunuyorum
Deroşşş yermisin cnm
basınız sağolsun Allah rahmet eylesinKayahana çok üzüldüm yaaa Allah rahmet eylesin......
Eşimin babaanneside vefat etmiş bugün.
Köye gidecez galiba
Yoruluyorum bol bol başka bişiy yokçok hareketli geçiyor günler uğrayamıyorum..sevoo ve sara kolay gelsin ikinizede kaynana takımıyla uğraşmak zor insanın ömrünü yiyolar belli neyseki siz başa çıkabilecek kadınlarsınız stres yapmayın diyorum elden ne gelir...beydoşş nerdesin tatlım çalışmalar nasıl gidiyor bana doktor korunma verdi çok üzgünüm herifinde hoşuna gitti tabii...basoo tarifini bi deniycem ilgimi çekti..deroşş sen napıyorsun kuzumm ?
senin herif biraz farklı olduğu içinUsandikkkk yildikkkkkkkk
On besgundur piyasada yoklardi yaesim ne desin seninki diyebiliyormu bu arada esim cay serviside dahil olmak uzere bana yardim ediyor saolsun o bile yeter
Allah basina versin
ben eşimin hoşuna gitsin diye çağırıyorum zaten ben çağırmasam o çağıracak. Onunda ailesini evinde görmek mutlu ediyor ailesi sonucda. Bi de benim pek kimsem yok o yüzdenBen alıştırmadımki
3yıldır ayrı evim var 1kere yemeğe aldım
Oda herifin ısrarıynan
Bedduaya bak