Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar smear sonucum çıkmış bugün zaten kontrol günümdü kadın doğuma gittim doktor baktı içerisi temizlenmiş dedi sıkıntı yok dedi smear da temiz dedi eşimin spermiyogramıda iyi dedi ama korunma verdi bende dedim zaten biz kaç aydır korunuyoruz bu ay denemiştik ilk dedim çok moralim bozuldu ya sonra tek adet görüp denemeye ikna ettim zaten 1 2 ay demişti bende 1 ay korunmayı düşünüyorum..bu sefer folbiol ve coraspirini öncesinden başla kesme dedi gebe olduğunu öğrendiğin günde hemen iğnene başla dedi....inşallah Rabbim tekrar sağlıklı gebelik nasip eder.

bugün oğlumun doğum günü okul çıkışı bisiklet almaya götüreceğim doğum günü pastasını seçeceğiz beraber ablamlar gelecekti ama kız hastalanmış kendimiz kutlayacağız eşim bu gece çalışıyor oyüzden yarın pasta çörek vs yapıp gece kutlamayı düşünüyorum inşallah...

Gozunaydin cnm ama folbiol ve coraspirin zaten onceden baslanir bir sene ictiydim ben

iyiki dogmus kuzum nice mutlu senelere hayirli yaslara insallah

Kayahana çok üzüldüm yaaa Allah rahmet eylesin......
Eşimin babaanneside vefat etmiş bugün.
Köye gidecez galiba
başınız sağolsun başakçım ALLAH rahmey eylesin..
Melekcim buhar makinasi geldi inanilmaz seeeiz cok begendim tanki buyuk oldugu icin zirt pirt su derdide yok
hayıllı olsun
iyiki doğmuş oğlun mutlu yılaar
Bizimde dunden bayagi bir mucver vardi yanina domates corbasi ve salata yaptim..
ellerine sağlık

Kızlar hepinize tşk ederim.
Arabaya bi ben sığmadım. Beni almadılar
Kocamla börülcemler gitti
3adet çocuklarınıda bana bıraktılar
Öğlenden beri 4çocukla çırpınıyorum
Çok çocuğu olanları şimdi anlıyorum.
Ama neyin kafasını yaşıyolar onu anlamıyorum
.
Birazdan kocamın teyzesiyle kızıda gelecek yatıya.onunda kocası gitmiş köye.fırsattan istifade bende kalmaya geliyo.
Yatakları açtım çocukları yatırdım
Çay koycam şimdi gelirler oburler

Melekcim buhar makinasi geldi inanilmaz seeeiz cok begendim tanki buyuk oldugu icin zirt pirt su derdide yok
hayırlı oldun ilazım olursa isterik

nice seneler olsun oğluns inşallah sağlıkla hayırla canım
Allah bağışlasın

Kıoz ilerleme olduğundan değşl
Kadınbudu kofteyi yapıyorum hep önceden beri diğer köftelere göre daha lezzetli bıluyorum

Kayahan diğerleri gibi magazin duşkunı bi adam da değildi
İşini yapıyodu sadece.
Şarkıları kulağımda şuanda
Bana lise yıllarımı hatırlatıyo huzunleniyorum

abbaaaaaawwwwwwwwwww

Dünden kalan mucver yenirmi omrumde ilkkez duymuşum abovb
Birdaha cope atarik birgun onceden kalani yerine makarna kizartir yerik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…