Kayahana çok üzüldüm yaaa Allah rahmet eylesin......
Eşimin babaanneside vefat etmiş bugün.
Köye gidecez galiba
ellerine sağlık menü çok güzelmiş bugünkızlar menü veriyorum
kara lahana çorbası
tavuklu pirinç pilavı
fırında karnıyarık
ayran
mekanı cennet olsun şarkılarını çok dinler ve severdimbaşınız sağolsun başakcım mekanı cennet olsun
Gozunaydin cnm ama folbiol ve coraspirin zaten onceden baslanir bir sene ictiydim benkızlar smear sonucum çıkmış bugün zaten kontrol günümdü kadın doğuma gittim doktor baktı içerisi temizlenmiş dedi sıkıntı yok dedi smear da temiz dedi eşimin spermiyogramıda iyi dedi ama korunma verdi bende dedim zaten biz kaç aydır korunuyoruz bu ay denemiştik ilk dedim çok moralim bozuldu ya sonra tek adet görüp denemeye ikna ettim zaten 1 2 ay demişti bende 1 ay korunmayı düşünüyorum..bu sefer folbiol ve coraspirini öncesinden başla kesme dedi gebe olduğunu öğrendiğin günde hemen iğnene başla dedi....inşallah Rabbim tekrar sağlıklı gebelik nasip eder.
iyiki dogmus kuzum nice mutlu senelere hayirli yaslara insallahbugün oğlumun doğum günü okul çıkışı bisiklet almaya götüreceğim doğum günü pastasını seçeceğiz beraber ablamlar gelecekti ama kız hastalanmış kendimiz kutlayacağız eşim bu gece çalışıyor oyüzden yarın pasta çörek vs yapıp gece kutlamayı düşünüyorum inşallah...
Ellerine saglik cnm favori menum benim
ellerine sağlık menü çok güzelmiş bugünbendede patikeli tavuk yemeği tavuksuyuna çorba pirinç pilo var
aminn sagol teyzesi ... bu korunma işini sevmedim ama mecburGozunaydin cnm ama folbiol ve coraspirin zaten onceden baslanir bir sene ictiydim ben
iyiki dogmus kuzum nice mutlu senelere hayirli yaslara insallah
başınız sağolsun başakçım ALLAH rahmey eylesin..Kayahana çok üzüldüm yaaa Allah rahmet eylesin......
Eşimin babaanneside vefat etmiş bugün.
Köye gidecez galiba
hayıllı olsunMelekcim buhar makinasi geldi inanilmaz seeeiz cok begendim tanki buyuk oldugu icin zirt pirt su derdide yok
iyiki doğmuş oğlun mutlu yılaarbugün oğlumun doğum günü okul çıkışı bisiklet almaya götüreceğim doğum günü pastasını seçeceğiz beraber ablamlar gelecekti ama kız hastalanmış kendimiz kutlayacağız eşim bu gece çalışıyor oyüzden yarın pasta çörek vs yapıp gece kutlamayı düşünüyorum inşallah...
ellerine sağlıkBizimde dunden bayagi bir mucver vardi yanina domates corbasi ve salata yaptim..
Melekcim buhar makinasi geldi inanilmaz seeeiz cok begendim tanki buyuk oldugu icin zirt pirt su derdide yok
Dünden kalan mucver yenirmi omrumde ilkkez duymuşum abovbBizimde dunden bayagi bir mucver vardi yanina domates corbasi ve salata yaptim..
hayırlı oldun ilazım olursa isterikMelekcim buhar makinasi geldi inanilmaz seeeiz cok begendim tanki buyuk oldugu icin zirt pirt su derdide yok
nice seneler olsun oğluns inşallah sağlıkla hayırla canımbugün oğlumun doğum günü okul çıkışı bisiklet almaya götüreceğim doğum günü pastasını seçeceğiz beraber ablamlar gelecekti ama kız hastalanmış kendimiz kutlayacağız eşim bu gece çalışıyor oyüzden yarın pasta çörek vs yapıp gece kutlamayı düşünüyorum inşallah...
Kıoz ilerleme olduğundan değşlaaa çok iyiymiş kız ne güzel yapmışsın
strestendir,benim fıtığım var birde strese girince kazık gibi olur
vay canına sende bayağı ilerlemeler var
ay bende her şeyi kafaya takarım geceleri uykum kaçar ,herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm bu huyumdan nefret ediyorum insan sadece kendine zarar veriyor başkada hiç birşey olmuyor..sende yapabiliyorsan boşver saracım sorun her ne ise inşaallah düzelir...
nedir bu kaynana milletinden çekilenler beeeeee
abbaaaaaawwwwwwwwwwwKızlar hepinize tşk ederim.
Arabaya bi ben sığmadım. Beni almadılar
Kocamla börülcemler gitti
3adet çocuklarınıda bana bıraktılar
Öğlenden beri 4çocukla çırpınıyorum
Çok çocuğu olanları şimdi anlıyorum.
Ama neyin kafasını yaşıyolar onu anlamıyorum
.
Birazdan kocamın teyzesiyle kızıda gelecek yatıya.onunda kocası gitmiş köye.fırsattan istifade bende kalmaya geliyo.
Yatakları açtım çocukları yatırdım
Çay koycam şimdi gelirler oburler
Birdaha cope atarik birgun onceden kalani yerine makarna kizartir yerikDünden kalan mucver yenirmi omrumde ilkkez duymuşum abovb