Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar smear sonucum çıkmış bugün zaten kontrol günümdü kadın doğuma gittim doktor baktı içerisi temizlenmiş dedi sıkıntı yok dedi smear da temiz dedi eşimin spermiyogramıda iyi dedi ama korunma verdi bende dedim zaten biz kaç aydır korunuyoruz bu ay denemiştik ilk dedim çok moralim bozuldu ya sonra tek adet görüp denemeye ikna ettim zaten 1 2 ay demişti bende 1 ay korunmayı düşünüyorum..bu sefer folbiol ve coraspirini öncesinden başla kesme dedi gebe olduğunu öğrendiğin günde hemen iğnene başla dedi....inşallah Rabbim tekrar sağlıklı gebelik nasip eder.

bugün oğlumun doğum günü okul çıkışı bisiklet almaya götüreceğim doğum günü pastasını seçeceğiz beraber ablamlar gelecekti ama kız hastalanmış kendimiz kutlayacağız eşim bu gece çalışıyor oyüzden yarın pasta çörek vs yapıp gece kutlamayı düşünüyorum inşallah...

kızlar smear sonucum çıkmış bugün zaten kontrol günümdü kadın doğuma gittim doktor baktı içerisi temizlenmiş dedi sıkıntı yok dedi smear da temiz dedi eşimin spermiyogramıda iyi dedi ama korunma verdi bende dedim zaten biz kaç aydır korunuyoruz bu ay denemiştik ilk dedim çok moralim bozuldu ya sonra tek adet görüp denemeye ikna ettim zaten 1 2 ay demişti bende 1 ay korunmayı düşünüyorum..bu sefer folbiol ve coraspirini öncesinden başla kesme dedi gebe olduğunu öğrendiğin günde hemen iğnene başla dedi....inşallah Rabbim tekrar sağlıklı gebelik nasip eder.
Gozunaydin cnm ama folbiol ve coraspirin zaten onceden baslanir bir sene ictiydim ben

bugün oğlumun doğum günü okul çıkışı bisiklet almaya götüreceğim doğum günü pastasını seçeceğiz beraber ablamlar gelecekti ama kız hastalanmış kendimiz kutlayacağız eşim bu gece çalışıyor oyüzden yarın pasta çörek vs yapıp gece kutlamayı düşünüyorum inşallah...
iyiki dogmus kuzum nice mutlu senelere hayirli yaslara insallah

Kayahana çok üzüldüm yaaa Allah rahmet eylesin......
Eşimin babaanneside vefat etmiş bugün.
Köye gidecez galiba
başınız sağolsun başakçım ALLAH rahmey eylesin..
Melekcim buhar makinasi geldi inanilmaz seeeiz cok begendim tanki buyuk oldugu icin zirt pirt su derdide yok:21:
hayıllı olsun:110:
iyiki doğmuş oğlun mutlu yılaar:KK73:
Bizimde dunden bayagi bir mucver vardi yanina domates corbasi ve salata yaptim..
ellerine sağlık:110:

Kızlar hepinize tşk ederim.
Arabaya bi ben sığmadım. Beni almadılar
Kocamla börülcemler gitti
3adet çocuklarınıda bana bıraktılar
Öğlenden beri 4çocukla çırpınıyorum
Çok çocuğu olanları şimdi anlıyorum.
Ama neyin kafasını yaşıyolar onu anlamıyorum
.
Birazdan kocamın teyzesiyle kızıda gelecek yatıya.onunda kocası gitmiş köye.fırsattan istifade bende kalmaya geliyo.
Yatakları açtım çocukları yatırdım
Çay koycam şimdi gelirler oburler

Melekcim buhar makinasi geldi inanilmaz seeeiz cok begendim tanki buyuk oldugu icin zirt pirt su derdide yok:21:
hayırlı oldun ilazım olursa isterik

nice seneler olsun oğluns inşallah sağlıkla hayırla canım
Allah bağışlasın

aaa çok iyiymiş kız ne güzel yapmışsın:KK45:

strestendir,benim fıtığım var birde strese girince kazık gibi olur :KK14:

vay canına sende bayağı ilerlemeler var :kk77:

ay bende her şeyi kafaya takarım geceleri uykum kaçar ,herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm bu huyumdan nefret ediyorum insan sadece kendine zarar veriyor başkada hiç birşey olmuyor..sende yapabiliyorsan boşver saracım sorun her ne ise inşaallah düzelir...

nedir bu kaynana milletinden çekilenler beeeeee:KK14:
Kıoz ilerleme olduğundan değşl
Kadınbudu kofteyi yapıyorum hep önceden beri diğer köftelere göre daha lezzetli bıluyorum

Kayahan diğerleri gibi magazin duşkunı bi adam da değildi
İşini yapıyodu sadece.
Şarkıları kulağımda şuanda
Bana lise yıllarımı hatırlatıyo huzunleniyorum

Kızlar hepinize tşk ederim.
Arabaya bi ben sığmadım. Beni almadılar
Kocamla börülcemler gitti
3adet çocuklarınıda bana bıraktılar
Öğlenden beri 4çocukla çırpınıyorum
Çok çocuğu olanları şimdi anlıyorum.
Ama neyin kafasını yaşıyolar onu anlamıyorum
.
Birazdan kocamın teyzesiyle kızıda gelecek yatıya.onunda kocası gitmiş köye.fırsattan istifade bende kalmaya geliyo.
Yatakları açtım çocukları yatırdım
Çay koycam şimdi gelirler oburler
abbaaaaaawwwwwwwwwww:110:

Dünden kalan mucver yenirmi omrumde ilkkez duymuşum abovb
Birdaha cope atarik birgun onceden kalani yerine makarna kizartir yerik:63:

İyi geceler tatlı rüyalar herkese

Eklentiler

• 20150403_223130.jpg
    20150403_223130.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 56
X