Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Niye kız Miraç uyuyoda seninmu uykun kaçtı?
Benimde aklımda deli sorular bu kız göğsü alırken niye ağlıyor?
hee mirac uyuyordu kiz parfum deodorant felan kullanmiyon dimi deterjan felanmi degistin ucunu biraz sık sut gelince ver sacma sapan seylermi yiyon ama pes etme 3 aylikken meme burakma girisiminde bulunuyorlar

Saraacık nasılsın tatlım aklıma geldin
Bugin canın sıkkındı yaa merak ettim
Inşallah geçmiştir

daha iyiyim canım iyi olmak lazım herşeyi kafaya takan bir yapım var sonra bunların getirisi hastalık oluyor kafaya takmasanda olmuyor amaaaan neyse hayatı biraz oluruna bırakmaya karar verdim nasıl olsa biz kendimi yırtsakta su akıp yolunu buluyor

Benimde sinirim bozuk kac gundur oglum hastaydi biliyorsunuz cocuj ne cekti on gundur 3 defa dr gittik acile gittik kaynanamgil bir gelip yoklamadilar aramizda bir km mesafe var kizinin cocuguna bakti bakali dunyasini unuttular kiz oglene kadar calisiyor aksamda mi 5 dk ugrayamiyorlardi ozellikle esimin babaannesine cok sinirliyim 1 gun kizin torununu gormese hemen arayin bakim cocuk na yapti diye insanin kafasini utuluyor demekki benim cocuklarim torun degil bu insan ve evlat ayrimi yapanlari yuce rabbime havale ediyorum

Canim bende yapi olarak herseyi kafaya takan biriyim ama boyle olmamak icin cok caba harciyorum cunku hicbirseye degmiyor hersey olacagina variyor

Esim ailesinin gercek yuzunu gordu ya sukurler olsun bundan sonra kendiler istedigi zaman degil ben ne zaman istersem o zaman evime adim atabilecekler . Sabah sabah esimi aramis kv aksam size gelecez sabahin nurunda ne haber ediyon oda aksam arkadasa gidecez yarin gelin demis aksam arkadasigile gidecez gercektende ohhh icim buz gibi oldu

aaa çok iyiymiş kız ne güzel yapmışsın
Boynum tutulmuş kızlar kımıldatamıyorum
İlk defa geldi başıma
Uşutmedim de
Neden olurki anlamadım yaa
Dun akşam oldu birden bire poff
strestendir,benim fıtığım var birde strese girince kazık gibi olur
. Kadınbudu köfte hazırladım dolapta dinleniyo .
Yanına domates soslu pattis kızartması olurmu yemek ana?
vay canına sende bayağı ilerlemeler var

ay bende her şeyi kafaya takarım geceleri uykum kaçar ,herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm bu huyumdan nefret ediyorum insan sadece kendine zarar veriyor başkada hiç birşey olmuyor..sende yapabiliyorsan boşver saracım sorun her ne ise inşaallah düzelir...
nedir bu kaynana milletinden çekilenler beeeeee

herşeyde bir hayır vardır işte eşinin anlaması iyi olmuş...
Kayahanda olmus Allah rahmet eylesin cok severdim
ewet yaa bende çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin...

boş veeeeeeer kaynana milleti işte bir gün iyiler bir gün kötüler işlerine nasıl geliyosa öyle davranıyolar

Canim bende yapi olarak herseyi kafaya takan biriyim ama boyle olmamak icin cok caba harciyorum cunku hicbirseye degmiyor hersey olacagina variyor

aynen canım

her şerde bi hayır vardır işte bak eşinde anlamış ne güzel sefan olsun

beydoşum eskisi gibi gelmiyosun özlüyorum seni haberin olsun

beydoşum eskisi gibi gelmiyosun özlüyorum seni haberin olsun
bende sizleri özlüyorum canım, ama koşturmaktan yorulunca insanın enerjisi düşüyor buda dolayısıyla böyle yansıyor
kızlar menü veriyorum

kara lahana çorbası
tavuklu pirinç pilavı
fırında karnıyarık
ayran
ellerine sağlık
kara lahana çorbası güzelmi saracım hiç bilmem tadını ama merak ediyorum,bir yandanda lahana çorbası sevmezdim heralde diyorum..

oğlan yanımda oynarken accık kestiriyim dedim 15dk uyumamışımdır
O arada hobby zeytinyağlı el kremimi her tarafa surmuş
Halının her yanına yerlere
Kanepelere
Daha kahvaltı edemeden halı sildim
Şimdide bi tostu hakettiğmi duşunuyorum
Deroşşş yermisin cnm

Kayahana çok üzüldüm yaaa Allah rahmet eylesin......
Eşimin babaanneside vefat etmiş bugün.
Köye gidecez galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…