hee mirac uyuyordu kiz parfum deodorant felan kullanmiyon dimi deterjan felanmi degistin ucunu biraz sık sut gelince ver sacma sapan seylermi yiyon ama pes etme 3 aylikken meme burakma girisiminde bulunuyorlarNiye kız Miraç uyuyoda seninmu uykun kaçtı?
Benimde aklımda deli sorular bu kız göğsü alırken niye ağlıyor?
Saraacık nasılsın tatlım aklıma geldin
Bugin canın sıkkındı yaa merak ettim
Inşallah geçmiştir
Canim bende yapi olarak herseyi kafaya takan biriyim ama boyle olmamak icin cok caba harciyorum cunku hicbirseye degmiyor hersey olacagina variyordaha iyiyim canım iyi olmak lazım herşeyi kafaya takan bir yapım var sonra bunların getirisi hastalık oluyor kafaya takmasanda olmuyor amaaaan neyse hayatı biraz oluruna bırakmaya karar verdim nasıl olsa biz kendimi yırtsakta su akıp yolunu buluyor
aaa çok iyiymiş kız ne güzel yapmışsınHe yaa okul doneminde kaldı onlar.
Dun bi aklıma geldi herife şaka yaptım
Patatesi kare olarak doğradım una buladım
Arabistandan gelmiş arap lokumu diye yedirdim
Hemen tukurdu tabiiheeee ayymiş güle güle kullanın
Ege devamlı olmuyo alayı gerektirecek durum yok çok şukur.
Bi kere çok tıkanmıştı hastanede verdiler soğuk buhar.
Bidaha olmaması için evdeki hsvaya dikkat etdiyom
strestendir,benim fıtığım var birde strese girince kazık gibi olurBoynum tutulmuş kızlar kımıldatamıyorum
İlk defa geldi başıma
Uşutmedim de
Neden olurki anlamadım yaa
Dun akşam oldu birden bire poff
vay canına sende bayağı ilerlemeler var. Kadınbudu köfte hazırladım dolapta dinleniyo .
Yanına domates soslu pattis kızartması olurmu yemek ana?
daha iyiyim canım iyi olmak lazım herşeyi kafaya takan bir yapım var sonra bunların getirisi hastalık oluyor kafaya takmasanda olmuyor amaaaan neyse hayatı biraz oluruna bırakmaya karar verdim nasıl olsa biz kendimi yırtsakta su akıp yolunu buluyor
nedir bu kaynana milletinden çekilenler beeeeeeBenimde sinirim bozuk kac gundur oglum hastaydi biliyorsunuz cocuj ne cekti on gundur 3 defa dr gittik acile gittik kaynanamgil bir gelip yoklamadilar aramizda bir km mesafe var kizinin cocuguna bakti bakali dunyasini unuttular kiz oglene kadar calisiyor aksamda mi 5 dk ugrayamiyorlardi ozellikle esimin babaannesine cok sinirliyim 1 gun kizin torununu gormese hemen arayin bakim cocuk na yapti diye insanin kafasini utuluyor demekki benim cocuklarim torun degil bu insan ve evlat ayrimi yapanlari yuce rabbime havale ediyorum
herşeyde bir hayır vardır işte eşinin anlaması iyi olmuş...Esim ailesinin gercek yuzunu gordu ya sukurler olsun bundan sonra kendiler istedigi zaman degil ben ne zaman istersem o zaman evime adim atabilecekler . Sabah sabah esimi aramis kv aksam size gelecez sabahin nurunda ne haber ediyon oda aksam arkadasa gidecez yarin gelin demisaksam arkadasigile gidecez gercektende ohhh icim buz gibi oldu
ewet yaa bende çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin...Kayahanda olmus Allah rahmet eylesin cok severdim
Benimde sinirim bozuk kac gundur oglum hastaydi biliyorsunuz cocuj ne cekti on gundur 3 defa dr gittik acile gittik kaynanamgil bir gelip yoklamadilar aramizda bir km mesafe var kizinin cocuguna bakti bakali dunyasini unuttular kiz oglene kadar calisiyor aksamda mi 5 dk ugrayamiyorlardi ozellikle esimin babaannesine cok sinirliyim 1 gun kizin torununu gormese hemen arayin bakim cocuk na yapti diye insanin kafasini utuluyor demekki benim cocuklarim torun degil bu insan ve evlat ayrimi yapanlari yuce rabbime havale ediyorum
Canim bende yapi olarak herseyi kafaya takan biriyim ama boyle olmamak icin cok caba harciyorum cunku hicbirseye degmiyor hersey olacagina variyor
Esim ailesinin gercek yuzunu gordu ya sukurler olsun bundan sonra kendiler istedigi zaman degil ben ne zaman istersem o zaman evime adim atabilecekler . Sabah sabah esimi aramis kv aksam size gelecez sabahin nurunda ne haber ediyon oda aksam arkadasa gidecez yarin gelin demisaksam arkadasigile gidecez gercektende ohhh icim buz gibi oldu
aaa çok iyiymiş kız ne güzel yapmışsın
strestendir,benim fıtığım var birde strese girince kazık gibi olur
vay canına sende bayağı ilerlemeler var
ay bende her şeyi kafaya takarım geceleri uykum kaçar ,herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm bu huyumdan nefret ediyorum insan sadece kendine zarar veriyor başkada hiç birşey olmuyor..sende yapabiliyorsan boşver saracım sorun her ne ise inşaallah düzelir...
nedir bu kaynana milletinden çekilenler beeeeee
bende sizleri özlüyorum canım, ama koşturmaktan yorulunca insanın enerjisi düşüyor buda dolayısıyla böyle yansıyorbeydoşum eskisi gibi gelmiyosun özlüyorum seni haberin olsun
ellerine sağlıkkızlar menü veriyorum
kara lahana çorbası
tavuklu pirinç pilavı
fırında karnıyarık
ayran
Ellerine saglik hayatimkızlar menü veriyorum
kara lahana çorbası
tavuklu pirinç pilavı
fırında karnıyarık
ayran
Kayahana çok üzüldüm yaaa Allah rahmet eylesin......
Eşimin babaanneside vefat etmiş bugün.
Köye gidecez galiba