bende evi temizleyeceğim inşallah güneşi bir görebilsem hava bozukken sevmiyom güneş açınca heryeri açıyorum havalandıra havalandıra temizlik o zmaan tam oluyor gibi geliyorYarinda perde yikicam saki gunu herif saliya gazoz doktuydu yikamaya gondermistim bugun geldi valla yeni alinmis gibi miss olnus hemen ustune polarimi serdimmirac efendi kusar neme lazim
ohh miss ellerine sağlıkk bende akşamüzeri bütün bardaklarımı tabaklarımı çatal kaşıklarımı çamaşır suyuna yatırdım beklettim sonrada dizdim makineye en uzun programda yıkadım miss gibi hem mikropları kırıldı hemde parıl parıl parladılar tencere ve çaydanlığımıda elden geçirdim çaycıyıda cifledim mutfak tezgahımı lavabomu çamaşır suladım epey vakit geçirdim mutfakta anlıcan ama tertemiz oldu miss geçen evi dip bucak kanepe altı vss silip süpürmüştüm şimdi tek süpürüp wc banyo yıkıcam bir iki gün içindeBende evi basasamiss ggi ettim supur sil toz al bakkonu temizle wc ler banyolar camasirda yikadim caya puskevit patiriyom hakettigimi dusunuyom
Kesinlikle gerekmiyor gebelik degilki bu sadece kanda beta hcg yukseliyor o kadarsevoo kimyasal gebelikten sonra korunmak gerekiyor mugerçi 2 nisanda kontrole çağırdı doktor onada sorucam ama bekleyemedim merak ettim
kimyasaldan bir kac ay sonra miroya hamile kaldim bu arada karisim ictimsevoo bide kimyasalı geçirdikten sonra miro ya hamile kaldın dimi doğru anladım bu kimyasal tekrarlayan birşey mi ?
Ellerinr saglik hayatim hakettin tabikiiibende hasta halimle evi süpürdüm toz aldım ütü yaptım çamaşır yıkadım bulaşık makinesini doldurdum boşalttım yemek yaptım yedik şimdi kitabımı okurken iki dilim baklavayı hakettiğimi düşünüyorum
Kahvalti yaptik mutfagi topladik herife git biraz uyu dedim malum sabah kutlama vardierken uyandik miro uyuyorken
Miroyu uyuttum kaave iciyommelengic kaavesi
Benimkide beni hiç anlamıyoo hiiiiçgünaydın kızlar bugün hava çok güzel güneş pırıl pırıl harika bir kahvaltı hazırladım börek falan yaptım yedik içtik eşime çıkıp dışarıda gezelim dedim oda ben arkadaşlarımla takılacam dedi gitti canım sıkıldı ağlamak istiyorum
Yoresel bir kaave cnm saolooooh sefan olsun canım melengiç kahvesi ne hiç bilmiyorum
günaydın kızlar bugün hava çok güzel güneş pırıl pırıl harika bir kahvaltı hazırladım börek falan yaptım yedik içtik eşime çıkıp dışarıda gezelim dedim oda ben arkadaşlarımla takılacam dedi gitti canım sıkıldı ağlamak istiyorum
bencede olmadı canım ama ne yapacaksın erkek milletine fazla yüz vermeye gelmiyo yüz verince astar istiyorlar dünya kendi etraflarında dönüyor sanki varsa yoksa kendi zevkleri kendi rahatları kendime çok kızıyorum kocamı tepeme çıkarır başıma tac edersem oda beni böyle kırıp geçmekten hiç çekinmez hata benim kimsenin değil..............................Yoresel bir kaave cnm saol
olmamis boyle bizde mironun uyanmasini bekliyoruz avm ye gidecegiz oglana spor ayakkabi alacagiz
Ayy bende oyle olunca çok sinir oluyorum ama zamanla şunu anladım sürekli beraber birşeyler yapmakta iyi birşey değil ben artık eşim demeden diyorum bazen bugün ben sunu yapıcam diye bence sende pırıl pırıl başlayan bu güzel günün devamininda guzel olmasina izin ver ve kendini mutlu edecek birseyler yap çalışan bir bayansin maddi olarakta bur bagimliligin yok dusari cik gunese ver kendini biraz yürü sonra ne yapmak istiyorsan inu yap ilk zamanlar ben ne yapacagimi bile bilemiyordum okadar bagimli hale gelmisiz ki sonradan bir açıldım artık beni neyi mutlu ettiğini biliyorum arkafasin varsa arkadasinla haberles beraber birseyler yapin ben yakin olsam simdi cikar kiz kiza tozunu atardik ortaligin burada sabah veri saganak yagis vargünaydın kızlar bugün hava çok güzel güneş pırıl pırıl harika bir kahvaltı hazırladım börek falan yaptım yedik içtik eşime çıkıp dışarıda gezelim dedim oda ben arkadaşlarımla takılacam dedi gitti canım sıkıldı ağlamak istiyorum
Cevaplar icin sagol canımsevincpost: 40211898 .!.:Kesinlikle gerekmiyor gebelik degilki bu sadece kanda beta hcg yukseliyor o kadar
kimyasaldan bir kac ay sonra miroya hamile kaldim bu arada karisim ictim