Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlar ben çok hastayım boğazım başım her yerim ağrıyor
canim sanada geçmiş olsun dikkat et kendine

sabah akintimda leke seklinde geldi ama belim agriyor adet olacak gibi dun gece baslamisti agri xaten bence adet oluyorum dr u aradim ilaclari keseyimmi diye cagirdi tahlili verdim zaten sonuca gore kesicem ilaclari bugün.. ben zaten o rakamla basindan beriumutlanamamistim

Gunaysdin kizlar kanamam geldi kimyasalmis demekki herseyin hayirlisi haber vereyim dedim zaten bekliyodum li3 gunde olsa hamislik guzeldi
Cnm betaya baktir yinede hayirlisi uzulme bak hamile kalabiliyorsun sukur bende kimyasal gecirmistim

cokk gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Ton balıkının tadi iğrençç ya nasıl yiyosunuz
bende hiç sevmiyorummmmm,ama herif seviyor
çok acı dimi beydoş
dışardan gelen birinin bu kadar sahiplenmesi.
ve anasından bile kıskanması.
o oğlanı anası doğurup büyüttü sırtuk kimden kıskanıyon
çok kızdım çok
hemde ne acı,ama sende kızın adını değiştirdin galiba her mesajda aynı şeyi yazmışsın
Safiyeyle faik
salyayla sümük
heeeeeilk zamanlar daha doğallardı artık şova dönüştürdüler bir sürü para kazanıyolar adamın sesi zor çıkıyor başımıza şarkıcı oldu pehh
Gunaysdin kizlar kanamam geldi kimyasalmis demekki herseyin hayirlisi haber vereyim dedim zaten bekliyodum li3 gunde olsa hamislik guzeldi
hayırlısı olsun bafs sıkma canını ğer tam kanama gelmezse mtlaka test yaptır...

geçmiş olsun saracım bu ne böyle yaa nerdeyse herkes hasta..
aaa tahlil vermişsin bile ne zaman çıkacak sonuç..

Kırk kat kolay baklava varya onu yapabiliyorum cnm.
Ama tabii buyuklerimizin yaptığı gibi olurmu
Karılık oncedenmiş anam
Eskiler neler yaparlarmış

halam diil o teyzemdi
Mındığı ballı demiştik sevoia
----
Gencecik ama hiç güzelliği yok
---
Kıskanmıyom tabiiki çünkü herif ailesine duşkun değil
-----
Guldurmekte katkım büyüktür
Rica ederim ne demek

Cnm betaya baktir yinede hayirlisi uzulme bak hamile kalabiliyorsun sukur bende kimyasal gecirmistim

bende tam tersini düşündüm önce 10 hafta sonra 6 haftada kaybettim şimdi olmadan gitti demekki artık rahim tutmuyor gitgide daha az ilerliyor gebelik diye yordum sen kimyasal ne zaman geçirmiştin kaçıncı gebeliğindi

hep benim salaklığım hem boşuna sizi umutlandırdım hemde gereksiz doktora git gel oladu ben zaten yumurtlamam geç olduğu için adeti ayın 29 u gibi gecikmeli bekliyordum bekleseymişim tam tahmin ettiğim günde gelecekmiş böyle gereksiz hamişlik muhabbetimde olmayacaktı

Çünkü çok sinirlendim
Sinirimi bu şekilde boşaltıyorum ismini drğiştirerek

Estağfurullah cnm

sağol canım

test sonucunu bekle bakalım çıkmadık candan umut kesilmez

sağol canım ne kadar dikkat edersen et canım hastalık geldimi geliyor işte

geçmiş olsun saracım bu ne böyle yaa nerdeyse herkes hasta..

aaa tahlil vermişsin bile ne zaman çıkacak sonuç..

sağol canım senin öksürüğün nasıl oldu evet herkes hasta salgın var ya

Evettt sonucm cikmis doktorlada görüştüm 2, 98 e düşmüş kimyasal gebelikmis uzuldum mu Hayır Rabbim hayirlisini versin dis gebelikten kormustum sukur degilmis 1 hafta sonra kontrole gel dedi progestanida icmistim basim doniyii kalkip evi supureyim adetim sokulsun guzelce esim basladi yine korunalim demeyi hey Allah im yarabbimm

Miractan onceydi cnm sana yuz kere dedimki bagisiklik sistemini guclendir ari sutu bal polen aldigim yetin bile adtesini verdim dinleyrn kim hem kimyasal gebeligu her kadin yasiyormus cogu defa haberleri bile olmuyormus ama aceleciler hemen ogreniyi

adam ne yapsin korunuyom hap yutuyom de bari silsin kafadan psikoloji kalmadi erkekler bizim gibi degilki

yok kuzum ya benim hastalığın durumu belli olsun diyor sebebi ondan yani evet benim yumurtam yeterince gelişmemiş ve geç büyümüştü biliyorsun ben ondan öyle olduğunu düşünüyorum hayırlısı bakarsın miro gibi olur bunun ardından bebikom gelir corasprin folbiolda başladım bu sefer kürtaj vs olmadığı için şanslıyız Rabbim en iyisini bilir aynen dediğin gibi 29 unda bekliyodum yumurtlamadan 14 gün sayınca tam 28 i oluyodu bugün yani acele etmesem gecikmeli adet oldum diyecem bende hiç öğrenmemiş gibi davranıyorum bu bahaneyle çok içime sinen bir doktora başlamış oldum herşeyde bir hayır var

akşam menülerini alalım nohut pilav salata ayran benim menüm akşam yer varsa annem ve oğlanla kocan kadar konuşa gidesim var kocişte işe gidecek zaten bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…