Evettt sonucm cikmis doktorlada görüştüm 2, 98 e düşmüş kimyasal gebelikmis uzuldum mu Hayır Rabbim hayirlisini versin dis gebelikten kormustum sukur degilmis 1 hafta sonra kontrole gel dedi progestanida icmistim basim doniyiikalkip evi supureyim adetim sokulsun guzelce esim basladi yine korunalim demeyi hey Allah im yarabbimm
benim menüm
nar ekşili ıspanak çorbası
taze fasulye
hindi haşlama
salata
yoğurt
turşu biberi
baklava
aslında kendimi iyi hissedersem tava böreğide yapmak istiyorum
walla ben hala öksürüyorum ama eskisi kadar şiddetli değil tabikii,birde sesim yoktu borozan gibide olsa yerine geldi şükürsağol canım
test sonucunu bekle bakalım çıkmadık candan umut kesilmez
sağol canım ne kadar dikkat edersen et canım hastalık geldimi geliyor işte
sağol canım senin öksürüğün nasıl oldu evet herkes hasta salgın var ya
burasıda yağmurlu ve rüzgarlı bugün,birde bugün eşimin kuzeninin 7 günü için kuran okuttular çok üşüdüm..zaman nasıl geçiyor bir hafta oldu bile hey gidiburada bir rüzgar var çatılar uçacak diye korkuyorum ses çıkararak esiyor balkondaki masamı devirdi aboooooow
yayla çorbasında tavuk iyi oluyormu ,kötü kokmuyormuellerine saglik cnm.
bende tavuklu yayla corbasi
sebzeli karnibahar
ve eriste salatasi yaotim
ne oldu bu çocuğa doğum gününden sonra böyle oldu sanki dimi,nazarmı değdi ne...Bu bir haftadir mirac canima okuyor bir senedir yapmadiginin hepsini yapti
ellerine saglik cnm.
bende tavuklu yayla corbasi
sebzeli karnibahar
ve eriste salatasi yaotim
Bu bir haftadir mirac canima okuyor bir senedir yapmadiginin hepsini yapti
walla ben hala öksürüyorum ama eskisi kadar şiddetli değil tabikii,birde sesim yoktu borozan gibide olsa yerine geldi şükür
burasıda yağmurlu ve rüzgarlı bugün,birde bugün eşimin kuzeninin 7 günü için kuran okuttular çok üşüdüm..zaman nasıl geçiyor bir hafta oldu bile hey gidi
yayla çorbasında tavuk iyi oluyormu ,kötü kokmuyormu
ufak peynirli bir tost yaptım kendime birde çay hakettiğimi düşünüyorum
deroşşş
Bende çok şey hakettiğini düşünüyorum ama bi işe yaramıyo.ufak peynirli bir tost yaptım kendime birde çay hakettiğimi düşünüyorum
deroşşş
Doğum günü nun yorgunluğunu atabildinmiBu bir haftadir mirac canima okuyor bir senedir yapmadiginin hepsini yapti
harika oluyi kokmuyoooowalla ben hala öksürüyorum ama eskisi kadar şiddetli değil tabikii,birde sesim yoktu borozan gibide olsa yerine geldi şükür
burasıda yağmurlu ve rüzgarlı bugün,birde bugün eşimin kuzeninin 7 günü için kuran okuttular çok üşüdüm..zaman nasıl geçiyor bir hafta oldu bile hey gidi
yayla çorbasında tavuk iyi oluyormu ,kötü kokmuyormu
aynen nazarlara geldik vallaaaane oldu bu çocuğa doğum gününden sonra böyle oldu sanki dimi,nazarmı değdi ne...
Doğum günü nun yorgunluğunu atabildinmi
Bende çok şey hakettiğini düşünüyorum ama bi işe yaramıyo.
Benim herif çalıştığı için mesai saatlerinin geri kalan kısmında krallar gibi yatması gerektiğini sanıyo.
Biz sabak 7de kalktık.
Bugün oğlenece uyudu .
Sonra ege öğlende uyudu kalktı bizim kral öğle uykusuna yattı. Oğlanı dışarı çıkardım. Hava güneşli ama buz gibi esiyo g.tum dondu. Oğlan eve çıkmak istrmiyo.
Zoruma gidiyı valla adam evde sıcacık yatıyo ben donuyorum. Azıcık ilgilense ölür sanki
Karı olsaymış evi ocağı b.k götürürmüş
Ayyyyy yuh artik:120: benim herif dun aksam gec geldigi halde miraci parka indirdi 15 dakkada olsa hava alsin dediBende çok şey hakettiğini düşünüyorum ama bi işe yaramıyo.
Benim herif çalıştığı için mesai saatlerinin geri kalan kısmında krallar gibi yatması gerektiğini sanıyo.
Biz sabak 7de kalktık.
Bugün oğlenece uyudu .
Sonra ege öğlende uyudu kalktı bizim kral öğle uykusuna yattı. Oğlanı dışarı çıkardım. Hava güneşli ama buz gibi esiyo g.tum dondu. Oğlan eve çıkmak istrmiyo.
Zoruma gidiyı valla adam evde sıcacık yatıyo ben donuyorum. Azıcık ilgilense ölür sanki
Karı olsaymış evi ocağı b.k götürürmüş
Amin canim insallahsağlık olsun canım test yapmasan hiç haberin olmayacaktı bile ama şükürki hamle kalabiliyosun inşallah bir gün kucağına almakda nasip olur