anlıyorum ama değiştiremeyeceğimiz ve seçme şansımızın olmadığı tek şey ailelerimiz onları öyle kabul edip yoluna devam edeceksin boş ver takma kafana bak eşinde sana destek senin yanında daha ne olsun
ben biraz ütü yaptım akşama yemek yaptım sonra dışarı çıkıp gezdim biraz günüm güzel geçti akşamda eşim geldi gönlümü almaya çalıştı ama oralı olmadım hatasının farkında ama biraz daha nazlanmaya devam
Evet cnm ozellikle ayak tabanlarim yanardi
allah yardimcin olsun cok zor bir durum resmen bosanmadilar ama baban baskasiyla evli dimi
sara vucüt ısısı yükseliyor gebeyken ben bu ay senden şüphelenmeye başladımbenimde yüzüm yanıyor özellikle akşamları sanki fırının önünde duruyorum buda yeni çıktı
günaydın hayatım
sara vucüt ısısı yükseliyor gebeyken ben bu ay senden şüphelenmeye başladım
sevinç doğum gününde yaptığın elmalı kurabiyenin tarifini yazabilir misin canım
Saracim inşallah hamissindir kuzum
Oluyordu canim.inşallah canım sende ateş basması oluyormuydu
Oluyordu canim.Ama ben adete yakında ateş basar beni. O yüzden herzaman derim adet belirtilerimle hamislik belirtilerim birbirine çok yakın
Seninde gUzel haberlerin gelir inşallah
Ilginc canim bende iki durumdada ateş basması olur. Inşallah senin belirtilerin hamislikdir. Kaç gün var bat'a? Bende heyecanlandim şimdi. Test yapsana. Ben olsam çoktan yapmistim.canım ben hemilelik belirtileriyle adet belirtilerinin aynı olduğunu biliyorum ancak ben adetime yakın üzerime kar yağarmış gibi üşürüm bu öyle değil sanki yanıyorum ama bakıyorum ateşim yok inşallah hamileyim
Saros ve bafs
Şu konuya yorum yapamadan gecemiycem
Ben şahsen bir hafta sonum varsa onunda eşimin benimle gecirmesini isterim. Birlikte bişeyler yapmak hoşuma gider. Bensiz program yapmasi üzer beni. Çok nadir oluyor bizde. Ama eşimin futbola gitmesini arkadaşlarını orda görmesine bişey demem Nitekim desemde beni dinlemez.
Esimde benim tam tersim o da bana kızar arkadaşlarimla gorusmeme Karışma der.
Hayat onlara güzel...
Ilginc canim bende iki durumdada ateş basması olur. Inşallah senin belirtilerin hamislikdir. Kaç gün var bat'a? Bende heyecanlandim şimdi. Test yapsana. Ben olsam çoktan yapmistim.