Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evet cnm ozellikle ayak tabanlarim yanardi

allah yardimcin olsun cok zor bir durum resmen bosanmadilar ama baban baskasiyla evli dimi

günaydın kızlarrr nihayet güneş açtı bugünn inşallah hepimiz için güzel musmutlu birgün olsun
maalesef öyle diyerek devam edemiyorsun gerçekten etkilenmemek için görüşmemek gerekiyor ki ablamda sürekli annemle hareket ediyor ve ablamlada sürekli sorunlar yaşıyorum ben gelir gelmez daha taşınırken kendimi olayların ortasında buldum ve ben annemle annem babamla babam kardeşimle kardeşim olarak görüşüp üstüme düşeni yapacağım böyle görüşmeyecekseniz görüşmeyelim dedim birbirleriyle küs problemli olan insanların hepsiyle tek görüşen benim ailede babaannemde buna dahil hepsiyle görüşen tek kişi benim...evet sevinç üstelik babam karar vermiş tam 13 sene sonra bu sene boşanacağım diyor bu ay bu yüzden ortalık çok alevlendi ve annem bende olduğu için çok etkilendim aslında bu hale gelmemize sebeb olan günü anlatmam gerek ama hiç hatırlamak istemediklerimden anlatırken hep kötü oluyorum ve ben o olaydan sonra 8 ay tedavi gördüm psikiyatr beni hastaneye yatırmak istedi ailem izin vermedi iyi kide vermemiş sonra eşimle tanıştım o dönemdi bana 2 tane birden sakınleştirici vurmuşlar 2 gün uyumuşum uyandığımda hiçbirşey hatırlamıyordum tek arkadaşımı aradım gel beni çıkar bu evden diye arkadaşımı annemler tanıyordu izin verdiler ortalığı parçalıyorum diye ona emanet edip yolladılar biz pizzacıya gittik konuşmak için o sırada eşimin arkadaşı benim arkadaşını tanıyormuş tesadüf onlarda berabermiş geldiler bizim masaya o gün tanıştık eşimle sonra zamanla ilaçları bıraktım sayesinde ve bana hep derki tanıştığımız gün çok buğulu bakıyordun bende takılırım gidip sakinleştici vurduralım 2 doz bakarım yine öyle sana derim neyse çok gevezelik yaptım yine aile sorunları yaşamamış anne babası beraber olanlara hep çok özenirim bu dünyada sahip olunacak en büyük hazine buna sahip olanlar gerçekten çokkk şanslılarr çokkkk

Bafscim
Kimyasalmis üzülme kuzum kimyasal peşinden uzun surmuyor bende kimyasal gebelik yaşamıştım. Mecbur iğne kullanmam gerektiği için erken ogrenmistim. Esime soylemistim cook mutlu olmuştu ertesi günde tabi kanama şeklinde olunca. Kimyasal yasadigimi anlamistik. Rabbim herseyin hayırlısıni versin.

Bafscim
Senin hassasiyetini anlayabiliyorum
Benim annemde ben düşükler yaşarken habire bana başkalarının akrabalarin hatta benim tanımadığım ama kendisinin tanıdığı falancanın gelini kızı 2. Ye 3. Ye hamileymis vs vs dediği olurdu bende hassas dönemde çok sinirlenirdim sanki yarama tuz basiyorlardi. Tabiki içlerinde kötü niyet yok annelerimizin ama işte empati kuramiyorlar. Bizde ne kadar derin yaralar olduğunu farketmiyorlar.

Şimdi mesela aynı şey. Oğlumun kilosu için yapıyorlar oğlum biraz zayıf. Iste ikide bir bana ffalancanin çocuğu Tosun gibi. Falancanin çocuğu yürüyor Falancanin çocuğu konuşuyor senin ki hala konuşmuyor vs vs bir sürü şey duyuyorum...

Zaman zaman hala moralimi alt üst edenler var yok değil. Sakinligimi korumaya çalışıyorum yeri geldiğinde cevap veriyorum yeri geldiğinde umursamiyorum. Ne yapacaksın. Yapacak bişey yok tatlım.

Sen yinede annenin gönlünü al bence
O da.şimdi içi parcalaniyordur senin uzuldugunu görünce

Elmalı kurabiye

malzemeler

4 tane orta boy elma
tarçın
ceviz
toz şeker
2 tane yumurta
bir su bardağı yoğurt
bir çay bardağı sıvıyağ
bir paket kabartma tozu
bir paket vanilya
un
pudra şekeri

yapılışı

önce elmaları yıkayıp kabuklarını souyup rendeliyoruz tarçını yarım çay bardağı toz şekeri ve cevizi ekleyip karıştırıp pişirmeye bırakıyoruz pişince ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz

sonra yumurtayı yoğurdu sıvıyağı güzelce çırpıp unu kabartma tozunu vanilyayı ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapıyoruz.bu hamurdan istediğimiz büyüklükte parçalar koparıp elimizle yada merdaneyle açıp ortasına elmalı harçtan koyup istediğimiz şekli veriyoruz 180 derecede altı pembe olana kadar pişiriyoruz üzerinin beyaz kalması önemli fırından çıkarıp servis yapacağımız zaman pudra şekeri serpiyoruz.

Püf noktası : sıcakken pudra şekeri serpersek eker üzerinde erir güzel bir görüntü olmaz servis ederken şekerini serpmek en doğrusu

ayrıca dikkat ettiyseniz hamuruna şeker koymadım çünkü hem elmanın içinde hemde üzerinde pudra şekeri olacağından şeker komasına girmeye gerek yok

Oluyordu canim. Ama ben adete yakında ateş basar beni. O yüzden herzaman derim adet belirtilerimle hamislik belirtilerim birbirine çok yakın
Seninde gUzel haberlerin gelir inşallah

canım ben hemilelik belirtileriyle adet belirtilerinin aynı olduğunu biliyorum ancak ben adetime yakın üzerime kar yağarmış gibi üşürüm bu öyle değil sanki yanıyorum ama bakıyorum ateşim yok inşallah hamileyim

Saros ve bafs

Şu konuya yorum yapamadan gecemiycem

Ben şahsen bir hafta sonum varsa onunda eşimin benimle gecirmesini isterim. Birlikte bişeyler yapmak hoşuma gider. Bensiz program yapmasi üzer beni. Çok nadir oluyor bizde. Ama eşimin futbola gitmesini arkadaşlarını orda görmesine bişey demem Nitekim desemde beni dinlemez.
Esimde benim tam tersim o da bana kızar arkadaşlarimla gorusmeme Karışma der.

Hayat onlara güzel...

Ilginc canim bende iki durumdada ateş basması olur. Inşallah senin belirtilerin hamislikdir. Kaç gün var bat'a? Bende heyecanlandim şimdi. Test yapsana. Ben olsam çoktan yapmistim.

dimi ama deroşum bir pazarıda beraber geçirelim dedim beyefendiye dokundu ama çok pişman dahada pişman olacak

Ilginc canim bende iki durumdada ateş basması olur. Inşallah senin belirtilerin hamislikdir. Kaç gün var bat'a? Bende heyecanlandim şimdi. Test yapsana. Ben olsam çoktan yapmistim.

yok tızım nerden baksan 10 gün var bat a test yapsamda çıkmaz ama kasıklarımda batıyor belim ağrıyor bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…