- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
Senin sinirlerin bozuk sanirim bizmi dedik vicik cuvik herifin bizdrn baska hayati olmasin Tabiki olacak benim esimde arkadaslariyla gorusuyor gorusecekte ne bagiriyonnmnUaa kızlar bende bir tuhaflik var sanırım yorumları okudumda ne yani viccik viccik cicek bocek modunda surekli kari koca mi gezilecek ? Bence herkesin beraber olduklari disinda kendi ozerklikleri ozel alanlari olmalı. Mesela ben hayatta esimle maca gitmem kahveye gidip okey doncek halimde yok ee ben gidemiyorum diye herif bunlari seviyor vazmigececek erkek erkege kiz kiza takilmicaz mi artik bende istememki öyle ablamda enistem onsuz birsey yapmak istesin oturur ağlar onunlada cok konusuruz bu mevzuyu ben anlayamiyorum boyle bayanlari kimse kusura bakmasin ben çıkıp kizkiza takilabiliyosam herifte gidecek arada arkadasinin yanina evlilik mi cezali hapisdemiyiz ?
Evi supurdum sildim toz aldim wc yikiycam utu yapicam sinirim tepemde annemle tartistim.hataliyim sinirlerime hakim olamadim insanlar dusuncesiz hic empati kurmuyor bir liste var sanirim birileri hamile kalinca ve dogurunca ilk haber verilecekler diye liste basida benim sanki istemiyorum kimse hakkinda bilgi falan 2 senedir bebek istiyorum 3 düşük yapmisim be dusuncesizler banada demiyiverin kim hamile dogurmus vsss annem ablamin gorumcesi dogurdu gunlerdir ablan basinda kaliyo vs orda ne oluyorsa benim evimde bik bik anlatiyor benle bir gebe kalmisti ben dudurdum o dogurdu dabah gorev gibi arayip tebrik ettim sonra annem detay sorunca patladim artik kendin ara sor yeter artik bu dusuncesizkiklerin diye annem yaa annem kayinvalidem degilll
bakk anayada bagirmis nolursa olsun ana o bazen dusunemezler napacan copemi basak analarimizi hakli bulmadim seni