Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evettt sonucm cikmis doktorlada görüştüm 2, 98 e düşmüş kimyasal gebelikmis uzuldum mu Hayır Rabbim hayirlisini versin dis gebelikten kormustum sukur degilmis 1 hafta sonra kontrole gel dedi progestanida icmistim basim doniyii :KK48: kalkip evi supureyim adetim sokulsun guzelce esim basladi yine korunalim demeyi hey Allah im yarabbimm

sağlık olsun canım test yapmasan hiç haberin olmayacaktı bile ama şükürki hamle kalabiliyosun inşallah bir gün kucağına almakda nasip olur

burada bir rüzgar var çatılar uçacak diye korkuyorum ses çıkararak esiyor balkondaki masamı devirdi aboooooow :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

sağol canım

test sonucunu bekle bakalım çıkmadık candan umut kesilmez

sağol canım ne kadar dikkat edersen et canım hastalık geldimi geliyor işte

sağol canım senin öksürüğün nasıl oldu evet herkes hasta salgın var ya
walla ben hala öksürüyorum ama eskisi kadar şiddetli değil tabikii,birde sesim yoktu borozan gibide olsa yerine geldi şükür:KK14:
burada bir rüzgar var çatılar uçacak diye korkuyorum ses çıkararak esiyor balkondaki masamı devirdi aboooooow :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
burasıda yağmurlu ve rüzgarlı bugün,birde bugün eşimin kuzeninin 7 günü için kuran okuttular çok üşüdüm..zaman nasıl geçiyor bir hafta oldu bile hey gidi:KK14:
ellerine saglik cnm.
bende tavuklu yayla corbasi
sebzeli karnibahar
ve eriste salatasi yaotim
yayla çorbasında tavuk iyi oluyormu ,kötü kokmuyormu:110:

ellerine saglik cnm.
bende tavuklu yayla corbasi
sebzeli karnibahar
ve eriste salatasi yaotim

ellerine sağlık canım afiyet olsun

Bu bir haftadir mirac canima okuyor bir senedir yapmadiginin hepsini yapti

kıyamam çocuklar hasta olunca çok kötü oluyor biz dayanamıyoruz onlar nasıl dayansın

walla ben hala öksürüyorum ama eskisi kadar şiddetli değil tabikii,birde sesim yoktu borozan gibide olsa yerine geldi şükür:KK14:

burasıda yağmurlu ve rüzgarlı bugün,birde bugün eşimin kuzeninin 7 günü için kuran okuttular çok üşüdüm..zaman nasıl geçiyor bir hafta oldu bile hey gidi:KK14:

Allah kabul etsin Kuran -ı Kerim okutmuşsunuz Allah sabır versin ailesine

ufak peynirli bir tost yaptım kendime birde çay hakettiğimi düşünüyorum:110:
deroşşş:110::KK50:

hakettin tabi bende kalkıp kendime çay yapayım

Aaa saroş mesajını beğenmişim ama cvp vermemişim
Günaydın msjı olduğu için
Kusura bakma hayatım
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

ufak peynirli bir tost yaptım kendime birde çay hakettiğimi düşünüyorum:110:
deroşşş:110::KK50:
Bende çok şey hakettiğini düşünüyorum ama bi işe yaramıyo.
Benim herif çalıştığı için mesai saatlerinin geri kalan kısmında krallar gibi yatması gerektiğini sanıyo.
Biz sabak 7de kalktık.
Bugün oğlenece uyudu .
Sonra ege öğlende uyudu kalktı bizim kral öğle uykusuna yattı. Oğlanı dışarı çıkardım. Hava güneşli ama buz gibi esiyo g.tum dondu. Oğlan eve çıkmak istrmiyo.
Zoruma gidiyı valla adam evde sıcacık yatıyo ben donuyorum. Azıcık ilgilense ölür sanki
Karı olsaymış evi ocağı b.k götürürmüş:63:

harika oluyi kokmuyoooo:110: mirac icin yapiyom
ne oldu bu çocuğa doğum gününden sonra böyle oldu sanki dimi,nazarmı değdi ne...
aynen nazarlara geldik vallaaaa
Doğum günü nun yorgunluğunu atabildinmi

yokkk dinlenmeye firsatmi oluyi mirac saolsun:110:

Benim herif çalıştığı için mesai saatlerinin geri kalan kısmında krallar gibi yatması gerektiğini sanıyo.
Biz sabak 7de kalktık.
Bugün oğlenece uyudu .
Sonra ege öğlende uyudu kalktı bizim kral öğle uykusuna yattı. Oğlanı dışarı çıkardım. Hava güneşli ama buz gibi esiyo g.tum dondu. Oğlan eve çıkmak istrmiyo.
Zoruma gidiyı valla adam evde sıcacık yatıyo ben donuyorum. Azıcık ilgilense ölür sanki
Biz sabak 7de kalktık.
Bugün oğlenece uyudu .
Ayyyyy yuh artik:120: benim herif dun aksam gec geldigi halde miraci parka indirdi 15 dakkada olsa hava alsin dedi:110:

Yarinda perde yikicam saki gunu herif saliya gazoz doktuydu yikamaya gondermistim bugun geldi valla yeni alinmis gibi miss olnus hemen ustune polarimi serdim :110: mirac efendi kusar neme lazim:110:

sevoo kimyasal gebelikten sonra korunmak gerekiyor mu :KK64: gerçi 2 nisanda kontrole çağırdı doktor onada sorucam ama bekleyemedim merak ettim :KK51:

sevoo bide kimyasalı geçirdikten sonra miro ya hamile kaldın dimi doğru anladım bu kimyasal tekrarlayan birşey mi ?

yemekten sonra karnım ağrımaya başladı vazgeçtik sinemaya gitmekten annem gündüz gözüyle gidelim dedi yarın mangala gidilecekti eşimin kuzeniyle sözleşmiştik yağmur vardı bugün aradı kaç gündür hava kötü yarınki mangal iptal diye içimden iyi bari dedim bişey uydurmak zorunda kalmadık :KK48: zaten gidemicez herifin morali bozuk kendi derdinde ben kimyasal geçirdim nolduğumu anlamadım hava bozuktu da bari tek tek anlatmak zorunda kalmadık

X