Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kociş işe gitti çöktüm pcnin başına gideyimde çay demleyeyim bunca yorgunluğun üstüne sakin sakin kendimi dinleye dinleye çay içmeyi hakettiğimi düşünüyorum :KK50:günlerdir hastanelerde sürünüyoruz:KK51:

Yarinda perde yikicam saki gunu herif saliya gazoz doktuydu yikamaya gondermistim bugun geldi valla yeni alinmis gibi miss olnus hemen ustune polarimi serdim :110: mirac efendi kusar neme lazim:110:
bende evi temizleyeceğim inşallah güneşi bir görebilsem hava bozukken sevmiyom güneş açınca heryeri açıyorum havalandıra havalandıra temizlik o zmaan tam oluyor gibi geliyor

Bende evi basasamiss ggi ettim supur sil toz al bakkonu temizle wc ler banyolar camasirda yikadim caya puskevit patiriyom hakettigimi dusunuyom :110:
ohh miss ellerine sağlıkk bende akşamüzeri bütün bardaklarımı tabaklarımı çatal kaşıklarımı çamaşır suyuna yatırdım beklettim sonrada dizdim makineye en uzun programda yıkadım miss gibi hem mikropları kırıldı hemde parıl parıl parladılar tencere ve çaydanlığımıda elden geçirdim çaycıyıda cifledim mutfak tezgahımı lavabomu çamaşır suladım epey vakit geçirdim mutfakta anlıcan ama tertemiz oldu miss geçen evi dip bucak kanepe altı vss silip süpürmüştüm şimdi tek süpürüp wc banyo yıkıcam bir iki gün içinde

bende hasta halimle evi süpürdüm toz aldım ütü yaptım çamaşır yıkadım bulaşık makinesini doldurdum boşalttım yemek yaptım yedik şimdi kitabımı okurken iki dilim baklavayı hakettiğimi düşünüyorum:21::21::21:

abboww sevo gelmemiş daha sorularım havada kaldı :110: güllerin savaşını izliyore :KK37: çay içiyoree :KK37: çekirdek çıtlıyoree :KK37:

sevoo kimyasal gebelikten sonra korunmak gerekiyor mu :KK64: gerçi 2 nisanda kontrole çağırdı doktor onada sorucam ama bekleyemedim merak ettim :KK51:
Kesinlikle gerekmiyor gebelik degilki bu sadece kanda beta hcg yukseliyor o kadar
sevoo bide kimyasalı geçirdikten sonra miro ya hamile kaldın dimi doğru anladım bu kimyasal tekrarlayan birşey mi ?
kimyasaldan bir kac ay sonra miroya hamile kaldim bu arada karisim ictim:110:

günaydın kızlar bugün hava çok güzel güneş pırıl pırıl harika bir kahvaltı hazırladım börek falan yaptım yedik içtik eşime çıkıp dışarıda gezelim dedim oda ben arkadaşlarımla takılacam dedi gitti canım sıkıldı ağlamak istiyorum

günaydın kızlar bugün hava çok güzel güneş pırıl pırıl harika bir kahvaltı hazırladım börek falan yaptım yedik içtik eşime çıkıp dışarıda gezelim dedim oda ben arkadaşlarımla takılacam dedi gitti canım sıkıldı ağlamak istiyorum
Benimkide beni hiç anlamıyoo hiiiiç
Çok yoruluyorum bunalıyorum

ooooh sefan olsun canım melengiç kahvesi ne hiç bilmiyorum
Yoresel bir kaave cnm saol

olmamis boyle bizde mironun uyanmasini bekliyoruz avm ye gidecegiz oglana spor ayakkabi alacagiz:21:

Yoresel bir kaave cnm saol

olmamis boyle bizde mironun uyanmasini bekliyoruz avm ye gidecegiz oglana spor ayakkabi alacagiz:21:
bencede olmadı canım ama ne yapacaksın erkek milletine fazla yüz vermeye gelmiyo yüz verince astar istiyorlar dünya kendi etraflarında dönüyor sanki varsa yoksa kendi zevkleri kendi rahatları kendime çok kızıyorum kocamı tepeme çıkarır başıma tac edersem oda beni böyle kırıp geçmekten hiç çekinmez hata benim kimsenin değil..............................

Ayy bende oyle olunca çok sinir oluyorum ama zamanla şunu anladım sürekli beraber birşeyler yapmakta iyi birşey değil ben artık eşim demeden diyorum bazen bugün ben sunu yapıcam diye bence sende pırıl pırıl başlayan bu güzel günün devamininda guzel olmasina izin ver ve kendini mutlu edecek birseyler yap çalışan bir bayansin maddi olarakta bur bagimliligin yok dusari cik gunese ver kendini biraz yürü sonra ne yapmak istiyorsan inu yap ilk zamanlar ben ne yapacagimi bile bilemiyordum okadar bagimli hale gelmisiz ki sonradan bir açıldım artık beni neyi mutlu ettiğini biliyorum arkafasin varsa arkadasinla haberles beraber birseyler yapin ben yakin olsam simdi cikar kiz kiza tozunu atardik ortaligin burada sabah veri saganak yagis var

Uaa kızlar bende bir tuhaflik var sanırım yorumları okudumda ne yani viccik viccik cicek bocek modunda surekli kari koca mi gezilecek ? Bence herkesin beraber olduklari disinda kendi ozerklikleri ozel alanlari olmalı. Mesela ben hayatta esimle maca gitmem kahveye gidip okey doncek halimde yok ee ben gidemiyorum diye herif bunlari seviyor vazmigececek erkek erkege kiz kiza takilmicaz mi artik bende istememki öyle ablamda enistem onsuz birsey yapmak istesin oturur ağlar onunlada cok konusuruz bu mevzuyu ben anlayamiyorum boyle bayanlari kimse kusura bakmasin ben çıkıp kizkiza takilabiliyosam herifte gidecek arada arkadasinin yanina evlilik mi cezali hapisdemiyiz ?

sevincpost: 40211898 .!.:
Kesinlikle gerekmiyor gebelik degilki bu sadece kanda beta hcg yukseliyor o kadar

kimyasaldan bir kac ay sonra miroya hamile kaldim bu arada karisim ictim:110:
Cevaplar icin sagol canım :KK60: karışım yazıp suratinida dusurmeyeymissin iyiymiş:110:

Kanamam accik accik geliyor orkidim batmiyor bile memelerimde sis ve hala aciyor ne biçim seymis bu yaaa bir sokulsede rahatlasam 3 gundur annemle sinemaya giducez bir gidemedik disarda siril siril yagmur var bugunde evdeyik :110:aslinda yurume mesafesi sinema ama kocis oglana bakarsa belki gideriz annemle oglana bisiklette bakicaz kac gündür birseyler cikiyor sürekli ya hava bozuk ya hastanedeyiz

Evi supurdum sildim toz aldim wc yikiycam utu yapicam sinirim tepemde annemle tartistim.hataliyim sinirlerime hakim olamadim insanlar dusuncesiz hic empati kurmuyor bir liste var sanirim birileri hamile kalinca ve dogurunca ilk haber verilecekler diye liste basida benim sanki istemiyorum kimse hakkinda bilgi falan 2 senedir bebek istiyorum 3 düşük yapmisim be dusuncesizler banada demiyiverin kim hamile dogurmus vsss annem ablamin gorumcesi dogurdu gunlerdir ablan basinda kaliyo vs orda ne oluyorsa benim evimde bik bik anlatiyor benle bir gebe kalmisti ben dudurdum o dogurdu dabah gorev gibi arayip tebrik ettim sonra annem detay sorunca patladim artik kendin ara sor yeter artik bu dusuncesizkiklerin diye annem yaa annem kayinvalidem degilll

Sinemaya gitmeye hazirlaniyoduk ben temizlige basladim oda gitti disari kendi buraya geldiginde dayimin oglu hanimi hamile kalmis kac gun onu dinledim bakamivaklar hamileymis yine diye zaten arada bakamicaz diye 1 tane aldirmisti sonra yine ialdirdi gecen annem yanimda bik bik onu anlatti gunlerce bugun oyle dolmusum ki bagir cagir oturup sinirimden agladim sonra dusuncesizliklerinden biktim artik dedim

X