Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlar ben çok hastayım boğazım başım her yerim ağrıyor
canim sanada geçmiş olsun dikkat et kendine

geçmiş olsun tatlım ama kanama olsa bile hamilelik devam edebilir bu yüzden pazartesi test yaptırmayı ihmal etme hiç bişey olmasa bile için rahat eder çünkü şakır şakır kanaması olanların çocuklarını doğurduklarına şahit oldum burada
sabah akintimda leke seklinde geldi ama belim agriyor adet olacak gibi dun gece baslamisti agri xaten bence adet oluyorum dr u aradim ilaclari keseyimmi diye cagirdi tahlili verdim zaten sonuca gore kesicem ilaclari bugün.. ben zaten o rakamla basindan beriumutlanamamistim

Gunaysdin kizlar kanamam geldi kimyasalmis demekki herseyin hayirlisi haber vereyim dedim zaten bekliyodum li3 gunde olsa hamislik guzeldi
Cnm betaya baktir yinede hayirlisi uzulme bak hamile kalabiliyorsun sukur bende kimyasal gecirmistim

cokk gecmis olsun cnm dikkat et kendine

:110::63:
Ton balıkının tadi iğrençç ya nasıl yiyosunuz
bende hiç sevmiyorummmmm,ama herif seviyor:cool:
çok acı dimi beydoş
dışardan gelen birinin bu kadar sahiplenmesi.
ve anasından bile kıskanması.
o oğlanı anası doğurup büyüttü sırtuk kimden kıskanıyon
çok kızdım çok
hemde ne acı,ama sende kızın adını değiştirdin galiba her mesajda aynı şeyi yazmışsın:110:
Safiyeyle faik
salyayla sümük:110:
heeeee:63:ilk zamanlar daha doğallardı artık şova dönüştürdüler bir sürü para kazanıyolar adamın sesi zor çıkıyor başımıza şarkıcı oldu pehh:63:
Gunaysdin kizlar kanamam geldi kimyasalmis demekki herseyin hayirlisi haber vereyim dedim zaten bekliyodum li3 gunde olsa hamislik guzeldi
hayırlısı olsun bafs sıkma canını ğer tam kanama gelmezse mtlaka test yaptır...

geçmiş olsun saracım bu ne böyle yaa nerdeyse herkes hasta..

sabah akintimda leke seklinde geldi ama belim agriyor adet olacak gibi dun gece baslamisti agri xaten bence adet oluyorum dr u aradim ilaclari keseyimmi diye cagirdi tahlili verdim zaten sonuca gore kesicem ilaclari bugün.. ben zaten o rakamla basindan beriumutlanamamistim
aaa tahlil vermişsin bile ne zaman çıkacak sonuç..

anlarmısın ki ev baklavası yapabiliyormusun maşallahh sana :nazar: Rahmetli kayınvalidem cok güzel yapardı birde Rahmetli ananem hey gidininn dahada öyle ev baklavası yemedim bilmiyoz ki eskiler ne çok hanımdı avrattı bizde geziyoz karı diye:110:
Kırk kat kolay baklava varya onu yapabiliyorum cnm.
Ama tabii buyuklerimizin yaptığı gibi olurmu
Karılık oncedenmiş anam
Eskiler neler yaparlarmış

Aman boşver düşünme kesin tıraş bicagindan bulaşmıştır.
:KK70::KK70::KK70::KK70:mindikmiydi findikmiydi kız onunkinin ismi:KK70::KK70:hani halasi diyomus yaaa:KK70:

heeee hamile kalda ondan sonra taktirirsin:KK70::KK70:

Insallah kaza olmassa bu kızın kardes getireceği yok egecige:110:
töbe töbe :110:

bendede çok sık olur. Yaaa adet olacaksam ya da hamissem:KK51: inşallah seninki ikinci seçenektir

:KK14:nee ayıp:KK14: işiniz var sIzin bu kızla:KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:63:Ayy işim yok bi de onla mi ugrasicam:110:basakın bol vakti var ne yapsın :KK14:
millet nasıl beceriyo hayret ediyorum. Tamam doğru bişey değil ama yinede şok oluyorum nasıl yapıyorlar :110:

şimdi böyle yapıyorsa evlendikten sonra ne yapmaz:KK43:

:KK57:

Yaş farkı var belki ondandir
gencecik kızlara düşkün oluyolar
:KK16:geçti şükür ağrı kesici aldım

Kesinlikle :KK14:

:KK17:
:KK11: ağzını topla:KK19:

:KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70: sizi okuyunca neşe yerine geliyor :KK70:başak senin bunda katkın buyuk:cool:

kiskanmiyonmu:KK59:

aynı benimkiler. O yüzden samimiyetlerune inanmıyorum
Geçmişe dalim dedim fena daldım zor çıktım hadi bana iyi geceler. Allahım inşallah çocuklar rahat uyurda bende güzel bi uyku çekerim. Herife dedim biberon ver çocuğa benim bu gece uyumam lazım. Kendimi toparlamam lazım. Uykusuzluk yakında öldürür beni. :KK43: Bu yorgunluk mahvetti beni:KK61:
halam diil o teyzemdi
Mındığı ballı demiştik sevoia:110:
----
Gencecik ama hiç güzelliği yok:110:
---
Kıskanmıyom tabiiki çünkü herif ailesine duşkun değil
-----
Guldurmekte katkım büyüktür
Rica ederim ne demek:110:

Cnm betaya baktir yinede hayirlisi uzulme bak hamile kalabiliyorsun sukur bende kimyasal gecirmistim

bende tam tersini düşündüm önce 10 hafta sonra 6 haftada kaybettim şimdi olmadan gitti demekki artık rahim tutmuyor gitgide daha az ilerliyor gebelik diye yordum sen kimyasal ne zaman geçirmiştin kaçıncı gebeliğindi

hep benim salaklığım hem boşuna sizi umutlandırdım hemde gereksiz doktora git gel oladu ben zaten yumurtlamam geç olduğu için adeti ayın 29 u gibi gecikmeli bekliyordum bekleseymişim tam tahmin ettiğim günde gelecekmiş böyle gereksiz hamişlik muhabbetimde olmayacaktı :KK51:

:110::63:

bende hiç sevmiyorummmmm,ama herif seviyor:cool:

hemde ne acı,ama sende kızın adını değiştirdin galiba her mesajda aynı şeyi yazmışsın:110:

heeeee:63:ilk zamanlar daha doğallardı artık şova dönüştürdüler bir sürü para kazanıyolar adamın sesi zor çıkıyor başımıza şarkıcı oldu pehh:63:

hayırlısı olsun bafs sıkma canını ğer tam kanama gelmezse mtlaka test yaptır...
Çünkü çok sinirlendim
Sinirimi bu şekilde boşaltıyorum ismini drğiştirerek

hep benim salaklığım hem boşuna sizi umutlandırdım hemde gereksiz doktora git gel oladu ben zaten yumurtlamam geç olduğu için adeti ayın 29 u gibi gecikmeli bekliyordum bekleseymişim tam tahmin ettiğim günde gelecekmiş böyle gereksiz hamişlik muhabbetimde olmayacaktı :KK51:
Estağfurullah cnm

sağol canım

test sonucunu bekle bakalım çıkmadık candan umut kesilmez

sağol canım ne kadar dikkat edersen et canım hastalık geldimi geliyor işte

geçmiş olsun saracım bu ne böyle yaa nerdeyse herkes hasta..

aaa tahlil vermişsin bile ne zaman çıkacak sonuç..

sağol canım senin öksürüğün nasıl oldu evet herkes hasta salgın var ya

Evettt sonucm cikmis doktorlada görüştüm 2, 98 e düşmüş kimyasal gebelikmis uzuldum mu Hayır Rabbim hayirlisini versin dis gebelikten kormustum sukur degilmis 1 hafta sonra kontrole gel dedi progestanida icmistim basim doniyii :KK48: kalkip evi supureyim adetim sokulsun guzelce esim basladi yine korunalim demeyi hey Allah im yarabbimm

bende tam tersini düşündüm önce 10 hafta sonra 6 haftada kaybettim şimdi olmadan gitti demekki artık rahim tutmuyor gitgide daha az ilerliyor gebelik diye yordum sen kimyasal ne zaman geçirmiştin kaçıncı gebeliğindi
Miractan onceydi cnm sana yuz kere dedimki bagisiklik sistemini guclendir ari sutu bal polen aldigim yetin bile adtesini verdim dinleyrn kim hem kimyasal gebeligu her kadin yasiyormus cogu defa haberleri bile olmuyormus ama aceleciler hemen ogreniyi:110:
Evettt sonucm cikmis doktorlada görüştüm 2, 98 e düşmüş kimyasal gebelikmis uzuldum mu Hayır Rabbim hayirlisini versin dis gebelikten kormustum sukur degilmis 1 hafta sonra kontrole gel dedi progestanida icmistim basim doniyii :KK48: kalkip evi supureyim adetim sokulsun guzelce esim basladi yine korunalim demeyi hey Allah im yarabbimm

adam ne yapsin :110: korunuyom hap yutuyom de bari silsin kafadan psikoloji kalmadi erkekler bizim gibi degilki

Miractan onceydi cnm sana yuz kere dedimki bagisiklik sistemini guclendir ari sutu bal polen aldigim yetin bile adtesini verdim dinleyrn kim hem kimyasal gebeligu her kadin yasiyormus cogu defa haberleri bile olmuyormus ama aceleciler hemen ogreniyi:110:

adam ne yapsin :110: korunuyom hap yutuyom de bari silsin kafadan psikoloji kalmadi erkekler bizim gibi degilki
yok kuzum ya benim hastalığın durumu belli olsun diyor sebebi ondan yani evet benim yumurtam yeterince gelişmemiş ve geç büyümüştü biliyorsun ben ondan öyle olduğunu düşünüyorum hayırlısı bakarsın miro gibi olur bunun ardından bebikom gelir corasprin folbiolda başladım bu sefer kürtaj vs olmadığı için şanslıyız Rabbim en iyisini bilir aynen dediğin gibi 29 unda bekliyodum yumurtlamadan 14 gün sayınca tam 28 i oluyodu bugün yani acele etmesem gecikmeli adet oldum diyecem bende hiç öğrenmemiş gibi davranıyorum bu bahaneyle çok içime sinen bir doktora başlamış oldum herşeyde bir hayır var

akşam menülerini alalım nohut pilav salata ayran benim menüm akşam yer varsa annem ve oğlanla kocan kadar konuşa gidesim var kocişte işe gidecek zaten bakalım

X