ben şimdi,demledim dpkiyim Bi tane sana buyur cnmbende cok seviyom başoş uzerine bolca limon sıkıyorum muhtesem oluyor
hadi dertlesek ben cayi yapıp geleyim
Iyyyyyy gercektenmi izlemedim ben
ben şimdi,demledim dpkiyim Bi tane sana buyur cnm
çekirdekte çitlermisin.
he kıız yedi valla baya tadına baktı anlamadı.
gözünü açtıktan sonra me yediğini öğrendi ama hiç iğğğğyyyk demedi
safiyryle faik çok doğallar bence
Herif aşağı indi anasıyla bacısıyla konuşuyor dertleşiyo sohbet ediyo.
ne kadar güzel bişi.
benim öyle Bi imkanım yok. Dertleşebileceğim Bi yakınım yok etrafımda
ayyyy hazır baklava hiç yiyemiyorum sarooooşSagol canım çekirdeği sevmem mi hic hemde cok severim tuzlu olacak hele oooh
Bende baklava aldirdim eşime canım cekti bende sana baklava koyayım seversin dimi
başına kakar gün gelir,aynen.Esinin ailesine ne kadar yakin olursan ol istedigin kadar iyi davran saygıda kusur etme yibe sen gelinsin onlara yaranamazsin onlarla dertlesilmez en ufak biseyi başına kakarlar
aileden uzak olmayada alışıyo insan saroşumSeni o kadar iyi anlıyorum ki aileden uzak olmak cok kötü ama ne yapacaksın kader
ayyyy hazır baklava hiç yiyemiyorum sarooooş
hele yemeğin üstüne asla
çok ağır geliyo hazır baklava
bigun oturalım birlikte ev baklavası yapalım
aileden uzak olmayada alışıyo insan saroşum
napcan mecbur
hormonların oyunudur belki saracım,ama inşaallah diğer düşündüğümüzdür...
yıllarca büyütüp beslediğin çocuğa ister kız,ister erkek olsun hiç farketmez böyle elin adamları sanki kendi malları gibi sahip çıkıyorlar ve asıl aileye el gibi davranıyorlar ya sinir oluyorum..
elbette beraber oturmak istemeyebilir en doğal hakkı ben bile diyorum şimdiki aklım olsa hayatta birlikte oturmazdım diye ama böylesi saygısızlığa hiç tahammül edemem ..biz neler yaşadıkta bir gün saygısızlık etmedik,şimdikiler bırak evlenmeyi nışanlıyken neler yapıyorlar hey gidi
bende yumoşun mavisini ve morunu denedim yumoş güzel yani
he walla çok doğru
domatesli arpa şehriye çorbası ve acebek yani börülce kavurması
ayy damak tadımız çok benziyor geçende ben fırında çupra bulgur pilavı yapmıştım balıkla bulgur pilavı ne çok yakışıyor dimi ben hep pirinç pilavı yapıyordum öyle şeylerin yanına bulgur daha güzel oluyormuş meğertekrar geçmiş olsun canım inşallah esinin sonuçlarıda sorun çıkmaz
haklısın valla ne diyim
ben bulgur pilavı ve fırında levrek salata yaptım
iyi kaynatmışsınız kaçırdım kara ekmek izliyodum bu dizide çok sardı beni salak kız çetin ne güzel seviyo yakışıyolarda taylan diye tutturuyo sinir oluyorum gönül meslesi tabi hee bide öyle olmasa nasıl dizi olcek dimiyapalım kız valla hemde tereyağlı olsun tereyağını bitek baklavada seviyorum
mecbuuuuuuur
seninde üst katında anan olaydı yok kız sen ankaradayken gidiyon gelmiyon üst katında olsan adamı unuturdunHerif aşağı indi anasıyla bacısıyla konuşuyor dertleşiyo sohbet ediyo.
ne kadar güzel bişi.
anlarmısın ki ev baklavası yapabiliyormusun maşallahh sanaayyyy hazır baklava hiç yiyemiyorum sarooooş
hele yemeğin üstüne asla
çok ağır geliyo hazır baklava
bigun oturalım birlikte ev baklavası yapalım
Aman boşver düşünme kesin tıraş bicagindan bulaşmıştır.eşimde karakoldan şüpheleniyor kusan mı arasın sıç.n mı ararsın hepsi var diyo sarhoş çok geliyor diyor kavga edip gelmiş adam üstü kanlı kalemle ifadeye imza attırıyom bende kullanıyom diye berberden mi bulaştı ki diyo akşamdan beri araştırdık nasıl bulaşıyormuş diye tükürüklede bulaşabilir yazıyodu bir yerde de arada bende eşime itiraf et falan diye takılıyorum kaynım ameliyat olup geldi bende kaldı ya abisi yarasını pansumanlamıştı bi kaç kere benimde aklıma o geldi acaba omu kaptı getirdi diye aslında artık pekte önemi yok olan olmuş inşallah tez vakit iyileşir ben baktırdım rahatladım oğlanında tahlili çıksa inşallah ondada sıkıntı yoktur aşısı vardı çünkü ama yinede tedirgin oldum eşim zaten takmış durumda nerden bulaştı bu hastalık diye
yokk taktıramamıştır o çatala çıkamiyii bi onda şey var bizimkiler şey değil çatala biz çıkıyikk yeni çatalsız teknoloji gelişince taktırcekmiş
heeee hamile kalda ondan sonra taktirirsinhayııııııırrrrrrrr olmadı deroşşş bu ayda erteledim
Insallah kaza olmassa bu kızın kardes getireceği yok egecigeinşallah bu ay egeye kardeş gelir
töbe töbetobe estağfurullah
bendede çok sık olur. Yaaa adet olacaksam ya da hamissemkızlar size bişey diyecem merak ediyorum sizdede böyle olurmu
dün gece gecenin bir yarısı canım turşu biberi çekti ama öyle böyle değil yemesem rahat edemeyecektim kalktım bi kaç tane yedim yesem daha yerdim ya rahatsız olmayayım diye yemedim sonra bir anda canım yeşil soğan ve biber dolma çekti geçen günde kabak ve patlıcanla türlü yemeği yaptım tencerenin kapağını bi açtım mis gibi maydanoz kokuyor yok böyle bişey eşime soruyorum o koku almıyor ama ben her kaşığımda sanki maydanoz yedim çok lezzetliydi geçen haftada çok sevdiğim bir yemeği yapmıştım sofraya getirdim midem almadı oturdum peynir ekmek domates salatalık yedim iştahla hormonlarım benimle dalga mı geçiyor
Offf kızlar yaa canım sıkıldı
dun bizimkiler dünürlere gitmişler düğün tarihi belirlemek için.
abim kaç aydır iş bulamıyo, bu yüzden düğün gecikiyo.
benim saf anam da laf olsun diye" birlikte oturmayı kabul etseydiniz maddi sıkıntınız olmazdı" demiş, öylesine. Bizimkiler zaten istemiyor birlikte oturmayı asla isyemiyolar gelini yanlarında, ama annem laf olsun diye demiş işte,
gelinde suratını asmış, mutfağa gitmiş tabağı çanağı vuruyomuş homurdanıyomuş, annemde o anda mutfağa girmiş, annemin yüzüne bakmamış surtukkkkkkkk.
daha neler neler...
çok canım sıkıldı keşke biran once evlenselerdi kurtulsaydık. Nişanlılık uzayınca Bi sürü sorun oluyo
koca meme napıyon keyfin yerinde
yumuşatıcıyımı ayrı ayrı kullanıyosun canım ben ne deterjanı ne de yumuşatıcı ayrı ayrı kullanmam
millet nasıl beceriyo hayret ediyorum. Tamam doğru bişey değil ama yinede şok oluyorum nasıl yapıyorlarya zaten asıl suç bizim oğlanda, ağırlığını koymamışki, kendisi ailesine saygı göstermiyor gelin niye saygı göstersin.
bende kaynanama çok kızdım ama hiç bu şekilde surat asmadım homurdanmadım, onlar evdeyken.. heleki dahs nişanlıyken,
evlendikten sonra annene babana bakmam diyomuş bide
bizim oğlanda pohpohluyo onu
almışlar avuçlarına istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar.
sanki bizimkilerde sana muhtaçtı.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
şimdi böyle yapıyorsa evlendikten sonra ne yapmazayyyy hapi yutmussunuz canim sizzzz pesssss bu ne cesaret daha nisanli evlenselere neler yaparbizim gelinde surat asmaya cok merakli asiri derecedede kiskanc vayyy kardesimin haline
valla bizim oğlanın başını yiycek daha çooooookk.
ama kendi,düşen ağlamaz, bizim kide dünyada tek o kız kalmış gibi davranıyor.
bohçaya halam dantel takım koymuştu.
o takımı kullanmam ben demiş gelin hanım.
dayım var şehirler arası çalışıyor arada annemlerde kalıyo,
evlendikten sonra dayın bizde kalmasın demiş
surtuğe bak sen.
annemler dururken sana niye gelsin dayım.
kız iyice koymuş ağırlığını
bizim saf oğlanda ne dese haklısın diyo
Yaş farkı var belki ondandirgüzellik kariyer önemli değil ama hakkaten demeyim diyorumda
bizimkindede yok güzellik yok boy pos yok
zaten esmer bide devamlı koyu renkler siyah giyiyo, adam akıllı Bi iş yaptığını da gormedik
bize gelince anca oturuyo, mıymıy, devamlı halsiz ,
ama yaşı 23 muş ya o cezbediyo bizim oğlanı heralde.
bizimki 30. Elinden kaçacak sanıyı
nerden bilek senin başının çatladığını
neyyyyyyy
Kesinliklenapakhani başın çatlıyordu ,çocuklardan zaar
Bi kız isteyeceğimizi öğrendiğimde ailemize biri katılacak diye ne kadar sevinmiştim.
Bi kız kardeşim olacaktı.
ama oysaki artık tam Bi borulceyim hadi bakalım
çok acı dimi beydoş
dışardan gelen birinin bu kadar sahiplenmesi.
ve anasından bile kıskanması.
o oğlanı anası doğurup büyüttü sırtuk kimden kıskanıyon
çok kızdım çok
boooğ ailecenek nasıl kokuyonuz anladım
Kaçtı mı koca ikiz kuleli çay doktuydum
kiskanmiyonmuHerif aşağı indi anasıyla bacısıyla konuşuyor dertleşiyo sohbet ediyo.
ne kadar güzel bişi.
aynı benimkiler. O yüzden samimiyetlerune inanmıyorumEsinin ailesine ne kadar yakin olursan ol istedigin kadar iyi davran saygıda kusur etme yibe sen gelinsin onlara yaranamazsin onlarla dertlesilmez en ufak biseyi başına kakarlar
protestodayim ama dunden pilav vardi yanina kofte kizarttim salata yaptim tursu ayran anasinin evinden ac donduydu kurban olsun benim yemeklerimebu aralar herife pek yemek yapmıyon
dünde bulgur pilavı vardı sadece
Ben sevmem salatami ayiririm herifle oglan sewiyi peynir koyarim benTon balıkının tadi iğrençç ya nasıl yiyosunuz
benimde yok maalesefffffHerif aşağı indi anasıyla bacısıyla konuşuyor dertleşiyo sohbet ediyo.
ne kadar güzel bişi.
Gunaysdin kizlar kanamam geldi kimyasalmis demekki herseyin hayirlisi haber vereyim dedim zaten bekliyodum li3 gunde olsa hamislik guzeldi