Benim başım catliyiiii siz neyin derdindesiniz... yok YumoşMuş yok renkliler yok beyazlar
Nerde o günler..napak gelde masaj yapak
nerden bilek senin başının çatladığınıBenim başım catliyiiii siz neyin derdindesiniz... yok YumoşMuş yok renkliler yok beyazlar
neyyyyyyyBeydosss
napakBen arap sabunu kullaniyom
Bi kız isteyeceğimizi öğrendiğimde ailemize biri katılacak diye ne kadar sevinmiştim.borulceye bak
Ama haklisin
bu aralar herife pek yemek yapmıyonBizde ton balikli salata var
çok acı dimi beydoşhormonların oyunudur belki saracım,ama inşaallah diğer düşündüğümüzdür...
yıllarca büyütüp beslediğin çocuğa ister kız,ister erkek olsun hiç farketmez böyle elin adamları sanki kendi malları gibi sahip çıkıyorlar ve asıl aileye el gibi davranıyorlar ya sinir oluyorum..
elbette beraber oturmak istemeyebilir en doğal hakkı ben bile diyorum şimdiki aklım olsa hayatta birlikte oturmazdım diye ama böylesi saygısızlığa hiç tahammül edemem ..biz neler yaşadıkta bir gün saygısızlık etmedik,şimdikiler bırak evlenmeyi nışanlıyken neler yapıyorlar hey gidi
bende yumoşun mavisini ve morunu denedim yumoş güzel yani
he walla çok doğru
domatesli arpa şehriye çorbası ve acebek yani börülce kavurması
çay içiyonmıyok bise
boooğ ailecenek nasıl kokuyonuz anladımBen arap sabunu kullaniyom
Belirti yok canım meme uclarimda hassaslik var okadar o epeydur var zaten bazen geciyo eşimin sonuclari gosterdik oglanda kan verdi benim sonuclarda cikmis hepimizinkine bakti ben cocukken asilanmistim bagisikligim varmis sorun yok yani oglumda tahlil temiz cikmis asisini yenilettik bugun vuruldu ilk dozu 2 doz daha vurulacak esiminde 10 nisanda cikacak tahlili onemliymis oda ciksin kesin teshis ve tedavi o sonuca gore dedi doktor durum boyle sabah 6 da kalktik git gel vs eve geldik dinleniyorum simdi oglani okaula yollamadim kociste ise gitti
kıııız hiç öyle bişi diyebilir mi bizimki.
kız ne dese haklı goruyo.
kızın ailesinin ağzının içine bakıyo .
tam bu buldumcuk zaten.
bende diyorum anlıycak ama iş işten geçmiş olacak. Ne kadar yüz verdiğini fark edecek.
amann üzülüyorum saroş yaa en çokta anneme.
o kadar iyi niyetli ve saf ki, kimseye kotu niyet beslemiyo.
Allah tan ben tam olarak anneme çekmemişim.
bazı huyları halamlardan almışım.
zaten geçen gitmemdede bazı huylarından ötürü soğmuştum kızdan
şimdi bitti benim için artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana.
benim için aileme haksız yere saygısızlık yapan biri bitmiştir
akşam menüleriniz ne kızlarr
benim dünden patlıcan patates oturtma pilavım var annem yapmıştı yanına tavada peynirli gözleme aklicem ve ayran salata
Ton balıkının tadi iğrençç ya nasıl yiyosunuz
Sinirliyim dertleşirik
Ayy geçen gün ben bilmem eşim bilir e
safiyeyle faik katılmış lardı
gordunuzmu bilmem
safiye gözü kapalı arap sabununu bilmeye çalışmıştı
Bi güzel yedi sabunu