noldu len
teterjanları ve yumuşatıcıları ayrı çsmaşırlarımın
güzellik kariyer önemli değil ama hakkaten demeyim diyorumdaBizimkide oyle onu almazsa olurum saniyor hic bir meziyet yok guzel degil becerikli degil kariyer yok aile desen hic yok bir tutar yani yok ama bizi begenmiyorrrr
ne diyi gı bu garıisin yok itmi tasliyonpehhhhh
ya zaten asıl suç bizim oğlanda, ağırlığını koymamışki, kendisi ailesine saygı göstermiyor gelin niye saygı göstersin.
bende kaynanama çok kızdım ama hiç bu şekilde surat asmadım homurdanmadım, onlar evdeyken.. heleki dahs nişanlıyken,
evlendikten sonra annene babana bakmam diyomuş bide
bizim oğlanda pohpohluyo onu
almışlar avuçlarına istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar.
sanki bizimkilerde sana muhtaçtı.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
valla bizim oğlanın başını yiycek daha çooooookk.
ama kendi,düşen ağlamaz, bizim kide dünyada tek o kız kalmış gibi davranıyor.
bohçaya halam dantel takım koymuştu.
o takımı kullanmam ben demiş gelin hanım.
dayım var şehirler arası çalışıyor arada annemlerde kalıyo,
evlendikten sonra dayın bizde kalmasın demiş
surtuğe bak sen.
annemler dururken sana niye gelsin dayım.
kız iyice koymuş ağırlığını
bizim saf oğlanda ne dese haklısın diyo
Bizimkide oyle onu almazsa olurum saniyor hic bir meziyet yok guzel degil becerikli degil kariyer yok aile desen hic yok bir tutar yani yok ama bizi begenmiyorrrr
Amaaan insanda şans olacak
arsızsan şansın da oluyo
ben farklı kokular sevdiğim için ayrı ayrı koksun istiyorum.
bide renklilerde toz deterjan kalıntısı oluyo sinir oluyorum.
o yüzden sıvı tercih ediyorum
Insallah hamilesindirr canimkızlar size bişey diyecem merak ediyorum sizdede böyle olurmu
dün gece gecenin bir yarısı canım turşu biberi çekti ama öyle böyle değil yemesem rahat edemeyecektim kalktım bi kaç tane yedim yesem daha yerdim ya rahatsız olmayayım diye yemedim sonra bir anda canım yeşil soğan ve biber dolma çekti geçen günde kabak ve patlıcanla türlü yemeği yaptım tencerenin kapağını bi açtım mis gibi maydanoz kokuyor yok böyle bişey eşime soruyorum o koku almıyor ama ben her kaşığımda sanki maydanoz yedim çok lezzetliydi geçen haftada çok sevdiğim bir yemeği yapmıştım sofraya getirdim midem almadı oturdum peynir ekmek domates salatalık yedim iştahla hormonlarım benimle dalga mı geçiyor
Insallah hamilesindirr canim
Belirti yok canım meme uclarimda hassaslik var okadar o epeydur var zaten bazen geciyo eşimin sonuclari gosterdik oglanda kan verdi benim sonuclarda cikmis hepimizinkine bakti ben cocukken asilanmistim bagisikligim varmis sorun yok yani oglumda tahlil temiz cikmis asisini yenilettik bugun vuruldu ilk dozu 2 doz daha vurulacak esiminde 10 nisanda cikacak tahlili onemliymis oda ciksin kesin teshis ve tedavi o sonuca gore dedi doktor durum boyle sabah 6 da kalktik git gel vs eve geldik dinleniyorum simdi oglani okaula yollamadim kociste ise gittisaracanım post: 40186904 .!.:inşallah canım sağol sen nasılsın varmı belirtiler
eşin nasıl doktor ne dedi anlatsana
kıııız hiç öyle bişi diyebilir mi bizimki.amin canım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin kardeşi,n şimdiden yularlarını kaptırmışsa işi çok zor ne demek annene babana bakmam dayın gelmesin bilmem ne kardeşinde bende senin anana babana bakmam desin seninde akrabaların bize gelmeyecek desin bakalım gelin hanım öyle davranabiliyormu ama bazı erkekler buldumcuk oldukları için gözleri bişey görmüyor sonra anlarlar ama iş işten geçmiş olur
evet bendede var Bi durulama programıbende toz deterjan kullanıyorum yıllardır ama hiç toz kalıntısı olmaz sadece makinenin proğramı bittikten sonra 17 dakikalık durulama proğramı var bir kezde onu çalıştırırım ama bunu daha çok daha iyi durulansın diye yaparım
Dokuzda hastaneye gidebilnek icin 6 da kalktikonu kastediyom heralde[QUOTE="basakss, post: 40177988, member: 30949galar b.kunu saat 7de yiyi
9a b.kmu kalır
Dokuzda hastaneye gidebilnek icin 6 da kalktikonu kastediyom heralde[QUOTE="basakss, post: 40177988, member: 30949galar b.kunu saat 7de yiyi
9a b.kmu kalır
kıııız hiç öyle bişi diyebilir mi bizimki.
kız ne dese haklı goruyo.
kızın ailesinin ağzının içine bakıyo .
tam bu buldumcuk zaten.
bende diyorum anlıycak ama iş işten geçmiş olacak. Ne kadar yüz verdiğini fark edecek.
amann üzülüyorum saroş yaa en çokta anneme.
o kadar iyi niyetli ve saf ki, kimseye kotu niyet beslemiyo.
Allah tan ben tam olarak anneme çekmemişim.
bazı huyları halamlardan almışım.
zaten geçen gitmemdede bazı huylarından ötürü soğmuştum kızdan
şimdi bitti benim için artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana.
benim için aileme haksız yere saygısızlık yapan biri bitmiştir
hormonların oyunudur belki saracım,ama inşaallah diğer düşündüğümüzdür...inşallah canım ama sanki yeni yumurtladım gibi geldi hani şu yumurta akı kıvamında akıntı olurya bi hafta kadar önce oldu ama bu ayki adetimde iki gün sürdü bende bilmiyorum karışık hallerdeyim
yıllarca büyütüp beslediğin çocuğa ister kız,ister erkek olsun hiç farketmez böyle elin adamları sanki kendi malları gibi sahip çıkıyorlar ve asıl aileye el gibi davranıyorlar ya sinir oluyorum..Offf kızlar yaa canım sıkıldı
dun bizimkiler dünürlere gitmişler düğün tarihi belirlemek için.
abim kaç aydır iş bulamıyo, bu yüzden düğün gecikiyo.
benim saf anam da laf olsun diye" birlikte oturmayı kabul etseydiniz maddi sıkıntınız olmazdı" demiş, öylesine. Bizimkiler zaten istemiyor birlikte oturmayı asla isyemiyolar gelini yanlarında, ama annem laf olsun diye demiş işte,
gelinde suratını asmış, mutfağa gitmiş tabağı çanağı vuruyomuş homurdanıyomuş, annemde o anda mutfağa girmiş, annemin yüzüne bakmamış surtukkkkkkkk.
daha neler neler...
çok canım sıkıldı keşke biran once evlenselerdi kurtulsaydık. Nişanlılık uzayınca Bi sürü sorun oluyo
bende yumoşun mavisini ve morunu denedim yumoş güzel yaniyumoşun beyazıda süper
ama onu denemedim
deniycem hepsini hepsini denemek istiyorummmmmm
bide ben beyazlara ayrı renklilere ayrı kullanmayı seviyorum
he walla çok doğruAmaaan insanda şans olacak
arsızsan şansın da oluyo
domatesli arpa şehriye çorbası ve acebek yani börülce kavurmasıakşam menüleriniz ne kızlarr
benim dünden patlıcan patates oturtma pilavım var annem yapmıştı yanına tavada peynirli gözleme aklicem ve ayran salata