Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sewos
Miraçin doğum günü kutlu olsun
Hayatı boyunca hep mutlu olur inşallah
Hayırlı sağlıklı güzel bir ömür diliyorum annesi babasi ve abisiyle birlikte inşallah

sevooo mutlu yıllarr miraç bebeğee tontiş iyiki doğdu yaaa o sadece sizi değil burada anne olmayı bekleyen birçok kişiyede umut oldu mucze beklenen bebek mirooo seni teyzelerin olarak çokkkk seviyoruz iyi ki doğdun paşammmm:nazar::nazar: İnşallah bu sene bu topikten bol bol kardeş doğaururz sana :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Duman
Hala RAHATSIZiz demişsin neyin var kuzum. Gripmisiniz. ?
Ne kadarlık oldu oğlan
Eysan ne kadarlık şuanda?
Kaynosun gittimi yoksa hala yardım ediyomu?

kızlar şimdi geldim doktordan ve hemen size yazayım dedim,eşimle birlikte gittik utrasonla muayene de hiç bir sorun gözzükmedi yumurtalar ,rahim normal gözüküyor.. doktor bile şaşırdı bunca yıl çatır,çatır hamile kalan kadın hamile kalmamış dedi...
aslında benim geçirdiğim ameliyatlardan sonra 10 ay normal bir süreymiş,tabi sizin aceleniz var size hak veriyorum dedi ve aşılama yapmayı teklif etti,ama isterseniz eşin sperm versin bir kaç ay daha doğal yoldan deneyin belki spermlerdede zayıflama olmuş olabilir dedi...bizde kabul ettik eşim cuma namazı var diye öğleden sonra sperm tahlili verecek sonucu çıkınca bakalım ne diyecek inşaallah oda normal çıkar..
benden haberler şimdilik böyle...

sevinçç yakışıklı MİAÇ ın doğum günü kutlu olsun RABBİM uzunn,sağıklı ,hayırlı hepberaber mutlu bir ömür versin,nice yıllara:KK68:

Gunaydin hatunlar ne var ne yok hava cok soguk bugun yagmur var burda benim bogazim agriyo hasta olcam heralde bir haftadir sunumdu sinavdi derken cok uzak kaldim burdan

Gunaydin saracim amin canim

Gunaydin beydos aynen oyle valla ne rezil bi durummus ben de daha yeni yeni alismaya calisiyorum :110: kadinlk her yerde zor
ewet canım çok zor neyseki bugün kolay atlattım,çok şükür...
Günaydınn nasılsınız kızlar? Sevinç nasıl oldunuz canım ? Biz hala hastayız Yatıp dinlenemesek de iyileşme sürecine girdik .. Beydağllı ne yaptın canım Dr a gittinmi tekrardan ?
tekrardan değil canım ilk kez gittim yazdım yukarıda...çok geçmiş olsun sizede:KK19:
Beydos aklimdasin cnm hayirli haberlerini bekliyorummm
sağol sevoşum doktorun ne dediğini yazdım yukarıda:KK56:
Amin saol sarosum seneyede insallah senin ikizlerin dogumgunjnu kutlariz :21:
amin inşaallah...
Gunaydin kizlarr dun dedigim gibi cok fena hastayim sesim kisildi surekli oksuruyorum bu sene hic hastalanmadim derken kendi nazarim degdi heralde
geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım öksürmekten karnımın içi bile ağrıyor sabaha kadar uyutmadı beni salgın var....birde çok güzel mönüler vermişsin gözümden kaçmadı:cool:

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar hepinize
sanada hayırlı cumalar:KK19:
Beydos
Hayırlı haberlerle gel inşallah
:KK19:
:KK19::KK19:

A
kızlar şimdi geldim doktordan ve hemen size yazayım dedim,eşimle birlikte gittik utrasonla muayene de hiç bir sorun gözzükmedi yumurtalar ,rahim normal gözüküyor.. doktor bile şaşırdı bunca yıl çatır,çatır hamile kalan kadın hamile kalmamış dedi...
aslında benim geçirdiğim ameliyatlardan sonra 10 ay normal bir süreymiş,tabi sizin aceleniz var size hak veriyorum dedi ve aşılama yapmayı teklif etti,ama isterseniz eşin sperm versin bir kaç ay daha doğal yoldan deneyin belki spermlerdede zayıflama olmuş olabilir dedi...bizde kabul ettik eşim cuma namazı var diye öğleden sonra sperm tahlili verecek sonucu çıkınca bakalım ne diyecek inşaallah oda normal çıkar..
Beydosummm ne guzel hayirli haberlerle geldin cok sukur bisey cikmamis. Insallah esininde sonuclari guzel gelir hayirlisiyla gelir:KK36: bebisler
Yemeklerle aram iyidir 13 yasimdan beri mutfaktayim birde su ev islerinde pratiklessem super olcak
Saolasin canim insanin kucuk dili sisermi o kdr kotuyum su an sesim hic cikmiyo oksurugum azaldi zencefil bal yaptim iyi geldi

Son düzenleme:
:KK60::KK60: canım gördünmü bak çok sevindimmm inşallah tez vakit bebişinde gelir göbüşüne :emir_bebek::anneadayı::nazar:

Gunaydin kizlarr dun dedigim gibi cok fena hastayim sesim kisildi surekli oksuruyorum bu sene hic hastalanmadim derken kendi nazarim degdi heralde

Canim ellerine saglik bebegin oldugunu dusunemedim. Yapamam demissin ama bebekle dokturmusun masallah

Yaaa deme oyle olsun benim cocugummm isten ayrildiktan sonra oldum calisirken hersey cok duzenliydi simdi evdeyim diye yarin yaparim sonra yaparim diye erteliyorum surekli. Kapim bile calmadigi icin gun boyu aman biri gelir derdimde yok

Iyiki dogdun mirac... saglikli mutlu huzurlu nice yillarinz olsun canim... kolay gelsin simdiden sana...

geçmiş olsun canım ihmal etme doktora git küçük dilin şişmesi alerjik olabilir ve tehlikeli olabilir ihmal etme

Sara
Walla sanal da olsa çok güzelmiş yaptıkların.
:KK19:

beğenmene sevindim canım

canım aklım sendeydi güzel haberlerle gelmişsin inşallah eşinin sonuçlarıda temiz çıkar bebeğine kavuşursun sen ameliyat olalı 10 oldumu beydoşum doktorun normal dediği süre ne kadar oldu

Kizlaaaaaarrrrr sinirimden ölcem yaaaaa
Kaynanam aradi az once sesim cikmiyo hastaliktan geberiyirum kadin aksam sana gelcez sendr kalcaz haftasonu diyo. Ya ben cok hastayim dedim misafir icin cok uygun deilim dedim olsun biz misafirmiyiz diyo gorumceye telefon alcaklarmis bize yakin bi marketten ya kadina on kere dedim ben cok hastayim sizi agirlayamam kusura bakmayin diyorum ay ben senden beni agirlamanimi istiyorum diyo offfff oooffff en sonunda buyrun gelin ev sizin nasil isterseniz dedim sinirmden aglicam ev darmadaginik hastayim bi yandan, yemege gleirle buyuk ihtimal turbo motor taksam cikamam icinde. Aglicam yaaaa:mad::mad::mad::mad:

Kizlaaaaaarrrrr sinirimden ölcem yaaaaa
Kaynanam aradi az once sesim cikmiyo hastaliktan geberiyirum kadin aksam sana gelcez sendr kalcaz haftasonu diyo. Ya ben cok hastayim dedim misafir icin cok uygun deilim dedim olsun biz misafirmiyiz diyo gorumceye telefon alcaklarmis bize yakin bi marketten ya kadina on kere dedim ben cok hastayim sizi agirlayamam kusura bakmayin diyorum ay ben senden beni agirlamanimi istiyorum diyo offfff oooffff en sonunda buyrun gelin ev sizin nasil isterseniz dedim sinirmden aglicam ev darmadaginik hastayim bi yandan, yemege gleirle buyuk ihtimal turbo motor taksam cikamam icinde. Aglicam yaaaa:mad::mad::mad::mad:

kıyamam düşüncesiz anlayışsız insanlarla uğraşmak zordur bilirim ve seni çok iyi anlıyorum sen yine ev hanımısın ben çalıştığım halde kaynanamlar görümcemler gelir günlerce kalır bu kız çalışıyo yorgundur demezler buradaki kızlar biliyolar

sende boş ver hastayım de yataktan çıkma ev orda mutfak orda yapın edin sizde yiyin bende yiyim de diyecem ama biliyorum insan rahat edemiyor Allah yardımcın olsun canım

kıyamam düşüncesiz anlayışsız insanlarla uğraşmak zordur bilirim ve seni çok iyi anlıyorum sen yine ev hanımısın ben çalıştığım halde kaynanamlar görümcemler gelir günlerce kalır bu kız çalışıyo yorgundur demezler buradaki kızlar biliyolar

sende boş ver hastayım de yataktan çıkma ev orda mutfak orda yapın edin sizde yiyin bende yiyim de diyecem ama biliyorum insan rahat edemiyor Allah yardımcın olsun canım

Calisrkende ayniydi bunlar canim bilerek yapiyor ya ben biliyorum ben kimyasal gebelik yasadigimda esimin annanesini birakti bana 15 gun yatili olarak resmen sabrimi olcuyor ya telefonda sesim cikmiyo niye boyle oldunki diye soruyo hastayim diyorum hiiii diyo ya valla kafayi yicem esimede kiziyorum anne esim hasta diyemiyor ya neymis kuserlermis gelmeyin dersek yemek yapmicam bu sefer.... sadece evimi silip supuruyum onun diline duscegime dolapta ne varsa onu yesinler 5te gelcekler bu saattemi haber verilir ya aksamda okulum var zaten evde onlarla oturmaktansa surune surune giderim

Calisrkende ayniydi bunlar canim bilerek yapiyor ya ben biliyorum ben kimyasal gebelik yasadigimda esimin annanesini birakti bana 15 gun yatili olarak resmen sabrimi olcuyor ya telefonda sesim cikmiyo niye boyle oldunki diye soruyo hastayim diyorum hiiii diyo ya valla kafayi yicem esimede kiziyorum anne esim hasta diyemiyor ya neymis kuserlermis gelmeyin dersek yemek yapmicam bu sefer.... sadece evimi silip supuruyum onun diline duscegime dolapta ne varsa onu yesinler 5te gelcekler bu saattemi haber verilir ya aksamda okulum var zaten evde onlarla oturmaktansa surune surune giderim

ne okuyosun canım

ne okuyosun canım
Aile ve tuketici bilimleri mezunuyum simdi de pedagojik formasyon aliyorum ogretmen olarak atanabilmek icin ayyy valla biyerimden ates cikti resmen ama bitti cok sukur bi tuvalet kaldi orayida durulayim tamamdir ama bittim hic halim kalmadi hasta hasta motoru taktirdi bu kaynana bana:KK62: bakalim neler yumurtlucak eve gelince en cokta o beni geriyo

Sevoooş miroşun doğum gunı kutlu olsun nice senelere inşallah. Hey gidi sevoş doğurdunda büyüdü bile bak. Şimdi koşturuyodur sevoi ne biçim...

saroş kııız paylaştığın pasta resmini görünce sevoş paylaştı mironun pastası sandım gerçekten. Çok güzel olmuş dedim..

beydoooşşş haberine çok sevindim iyiki gitmişin hastaneye
inşallah hep güzel haberler verirsin bundan sonra bize

liloooşş sanada çok üzüldüm kuşum ilginç insanlar var şaşkınlıkla bakıyorum vallahi...

ege bugün uyumadı yine düzgün yazamadım öpüyorum hepinizi

Eşinde de sorun olabileceğini düşünüp eşi de doktora giden arkadaşlara sorayım diyorum sperm testi sonuçları hemen çıkıyor mu eğer az falan olumsuz bir şey de nasıl bir tedavi veriyor doktor

Sabah bir ciktik kocisle anca girdik eve aksam menusu veriyo arpacik soganli bulgur pilavi kiymali kabak yemegi kuskus corba mevsim salata yogurt tursu yemekten sonra agirlik cokmezse gezmeye devam anneyle oglusuda alip disari cikacagiz inşallah

X