Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ya okurken acaba ben mi yazdım hatırlamıyorum dedim....okadar aynıki...
benimde bebek denemede 9. ayım..
bende 5 mayısta adet olmuştum ve bu ay olmuştur diye beklerken erken adet oldum 31 mayıs...
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
Allah ım herşeyin en iyisini bilir..
internette dualar buldum..onları okucam bu ay..
çok şükür test yaptırdık eşimdede bendede hiç sorun yok..
ama hayırlı zamanı bekliyoruz..

Seni çok çok iyi anlıyorum ama bu durumda en güzeli inan stres yapmadan sabretmek...
ve en zoru da bu...
Rabbim inşaAllah sana da bekleyen isteyen herkesede nasip eder bu mutlulugu...

uhiciimmm okuyunca gerçekten öyle anlaşılıyomuş son yazdığım cümle:))))
forumda sayfa açmıcam bebek çalışmalarında yeni sayfa açıcam demek istemiştim aslında:)
yani hani reglim şuan dedim ya bitince yeni umutlara yelken açıcam anlamındaydı o :)
yaz geliyo evde pc yok. sayfa açsam takibinde zorlanırım. ama belki birgün açarım :))) fena fikir değil.
bu ay için preseed jel ve ovulasyon testleri aldım, bugün elime geçicekler... bakalım hayırlısı.
başlasın çalışmalaaaarrrr :KK37:
preseed jeli merak ediyodum çok, sıra ona da geldi. bakalım işe yarıyacakmı görüces :KK55:
bebişin nasıl uhicim? adı ne :)
sen nasılsın doğumun normal mi oldu? okumadım gerçi diğer yazdıklarını belki söylemişsindir. toparlanabildin mi?

Olsun o şekilde pozitif duygu ve düşüncelerle yeniden başlamak, umut dolu olmakda çooookk güzel :)
inşaAllah bu güzel duygular ve düşünceler güzel şeylere vesile oluur :)
veeee tez zamanda sende verirsin müjdeyiiiiiii:)))

o jeli sanırım özgeden duymustum umarım sende faydasını görürsün benim pek bilgim yok...

bebiş her bebek gibi biraz gazlı biraz huzursuz ama çok şükr iyi :)
Adı erva ve günümü doldurunca zorunlu sezeryan oldum :)
toparlandım bayaga iyiyim ya :)

uhicim gözün aydın Allah hayırlı uzun ömürler versin bebişine

Teşekkür ederim amin inşaAllah cümlemizinkine:)
Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin dualarımız sizin için artııkkk....
Hamileyimmmmmmmmmmmmm :anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

gerçekten miii ne güzel bi haber buuuuuuuuuuuu :))
tebrik ederiiim gözün aydııııınnn :)

Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin....

Seni çok çok iyi anlıyorum ama bu durumda en güzeli inan stres yapmadan sabretmek...
ve en zoru da bu...
Rabbim inşaAllah sana da bekleyen isteyen herkesede nasip eder bu mutlulugu...

aminnn inşallah...
aslında stresi adet günüm yaklaştığı zaman yapıyorum elimde deil..normaldede heyecanlı bir yapıya sahibim zaten..
inşallah Allah ım herkesin dualarını kabul eder..

Olsun o şekilde pozitif duygu ve düşüncelerle yeniden başlamak, umut dolu olmakda çooookk güzel :)
inşaAllah bu güzel duygular ve düşünceler güzel şeylere vesile oluur :)
veeee tez zamanda sende verirsin müjdeyiiiiiii:)))

o jeli sanırım özgeden duymustum umarım sende faydasını görürsün benim pek bilgim yok...

bebiş her bebek gibi biraz gazlı biraz huzursuz ama çok şükr iyi :)
Adı erva ve günümü doldurunca zorunlu sezeryan oldum :)
toparlandım bayaga iyiyim ya :)
erva ismi çok güzel :KK68: Allah hayırlı ömür versin. senin kız gününü doldurdu hala gelmedi demek :) sabırlı olucak ozaman. ben de günümü geçmişim. annem hep öyle derdi, 'sen geç doğdun çok sabırlısın :)'

Teşekkür ederim amin inşaAllah cümlemizinkine:)
Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin dualarımız sizin için artııkkk....

gerçekten miii ne güzel bi haber buuuuuuuuuuuu :))
tebrik ederiiim gözün aydııııınnn :)

Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin....
aminnnnnnnnnn inşallah

aminnn inşallah...
aslında stresi adet günüm yaklaştığı zaman yapıyorum elimde deil..normaldede heyecanlı bir yapıya sahibim zaten..
inşallah Allah ım herkesin dualarını kabul eder..

amin inşaAllah....
erva ismi çok güzel :KK68: Allah hayırlı ömür versin. senin kız gününü doldurdu hala gelmedi demek :) sabırlı olucak ozaman. ben de günümü geçmişim. annem hep öyle derdi, 'sen geç doğdun çok sabırlısın :)'
amin inşaAllah :)
hiç öyle bişey duymamıştım hadi bakalım öyle olur umarım :)

çok güzel bir isim :) adıyla yaşasın minik erva :)
teşekkür ederimmm :)
sen nasılsın büyümüştür mina:)

Kizlaaarrr bulantidan olcem ya bu zor süreci nasıl atlattiniz bana yardımcı olun noluurrrrr kusma yok bütün gün bulantı var tatlı yiyemiyorum ekşi hastası oldum ama artık ekşi çubuk kraker bulantimi kesmekte yardımcı olmuyor yemek yiyemiyorum istahim kesildi bebeğim beslenemiyor :KK43::KK61:

amin inşaAllah....

amin inşaAllah :)
hiç öyle bişey duymamıştım hadi bakalım öyle olur umarım :)

teşekkür ederimmm :)
sen nasılsın büyümüştür mina:)
iyiyim uhicim ayşe minada iyi bugün 3. ayımiz bitti büyüdük artık şükürler olsun :) siz nasılsınız erva nasıl bir sıkıntı yoktur inşallah :)

Kizlaaarrr bulantidan olcem ya bu zor süreci nasıl atlattiniz bana yardımcı olun noluurrrrr kusma yok bütün gün bulantı var tatlı yiyemiyorum ekşi hastası oldum ama artık ekşi çubuk kraker bulantimi kesmekte yardımcı olmuyor yemek yiyemiyorum istahim kesildi bebeğim beslenemiyor :KK43::KK61:
geçecek tatlım sana hiç geçmeyecek gibi geliyo çok iyi anlıyorum geçecek küçük mucizeye kavuşacaksın bebeğin beslenir merak etme

X