- 27 Mayıs 2014
- 710
- 264
- 133
- Konu Sahibi ozlenen2010
oy oy kıyamam duygusallık erken başlamışş cici annem ,, crinonem aminn çok çok aminn inşallahh .. Rabbim güldürsün yüzünüzü inşallahhhh
Hep birlikte tatlım beniimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy oy kıyamam duygusallık erken başlamışş cici annem ,, crinonem aminn çok çok aminn inşallahh .. Rabbim güldürsün yüzünüzü inşallahhhh
Yaaa çok tatlısın yeni gördüm konuşmanızı. Çok duygulandım. Siz benim özel annelerimsinizz. Canlarım benim inşallah birbirimize güzel haberler veririz. Allah ım duy sesimizi dua kapılarımız sonuna kadar açılsın. Bu aciz kullarını bebek haberleriyle sağlıkla huzurla mutlu et yarabbiiimmmm
amiiiiiiinnnn canımmm yarın çok mübarek bir gece bol bol dua edelim birbirimizeee
Canim asilaman hayirli olsun. . Gözlerim seni aradi bugün aklimdaydinn sen elinden geleni yaptın gerisi Allahin takdiri...pc ye geçince sorularini cevaplicam cnm öptüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok güzel ayrıntılı şekilde anlatmışsın cnm , anlaşılan seni güzel motive etmişler bu süperr ,,kaç milyon Spermle aşılaman oldu onu çok merak ettim yazmamışsın :26: cirnone jel hamilelik varsa devam ediyor özellikle ilk 3 ay , ya da diğer çeşitleri hap iğne vs. hamileliğin var ve ya yok ki inşallah vardır öğrenene kadar kullan cnım ,, sabahları ucundaki kapak gibi şeyi bükerek kır ve uygula cnm ,, biraz sinir ilaç ben hiç sevmem sonra kalk ve dolaş 15 dk . vücutun daha güzel emiyor ve içerde birikmiyor fazlası geri gelior zaten korkma sakın doktorun ne derse onu yap ve ne zaman tahlilde bakmanı söylediyse o zaman bak cnm herkesin uygulaması farklı olabilir hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzzÖzel annelerim merhaba,
Aşılamamı yaptırdım geldi. Başlıyorum anlatmaya
Tüp bebek merkezine gittik kaydımızı yaptırdık. Eşimi hemen odaya aldılar. Bi 45 dakika sonra çıktı (Bu arada Oda ve banyo olması çok hoşuma gitti) Sonra bir kaç saat doktoru bekledik. Tabi bu arada eşimin spermleri yıkandı. Sonra doktorumuz 12 buçukta geldi. Beni odaya aldılar. 3 hemşire benimle ilgilendi. Bir tanesi eşimin sperminin bulunduğu tüpü bize gösterdi. Üstünde adı soyadı yazıyordu. Sanırım başkasına ait olmadığını bize ispatlamak istediler Diğer hemşire elinde bununan dosyaya bana sorduğu soruların cevaplarını yazıyordu (ameliyat geçirdinmi, ilk aşılaman mı vs vs..) Diğer hemşirede soyunup dökünmem için beni yönlendiriyordu. Bir ilgi bir alaka bayağı iyi buldum o merkezi sonra odaya doktor geldi. beni o çatal sedyeye yatırdılar. Doktorum o aleti yerleştirdi (bu sefer biraz acıdı ya ) sonra ince uzun bir hortumla hemşirenin elindeki sperm tüpünden o birkaç damlalık sıvıyı çekti hemen bana enjekte etti. Sperm şeffaf su gibi ve az miktardaydı biraz şaşırdım doğrusu.. Sonra beni yarım saat yatırdılar bu sırada bana işlem uygulanırken eşim hemen odanın içindeki paravanın arkasındaydı. Onu çıkarmadılar dışarıya orda olmasına sevindim :) sonra doktorum bana da CRINONE Jel ve Folik Asit yazdı (ben folik plus 90 aldım). Yalnız bu jeli nasıl uygulayacağım bilemiyorum. Prospektüsü çok kafa karıştırıcı değil mi? Artık deneme yanılma yoluyla halledeceğiz. Birde içinde 14 tane var sadece bu kutuyu kullanıp bi daha kullanmayacakmıyım bilemedim?
Sonra doktorum dediki adet gününü bekle (test için) eğer adet günün geçerse 1 hafta sonra, yok adet olursan 2 gün sonra kan testi yaptır. Hocam kaç gün sayayım dedim. Sakın gün falan sayma dedi. O güne gelecem diye butun psikolojinizi bozuyorsunuz dedi (e şimdi daha mı iyi oldu yani ) valla napacam bilemedim. Zaten benim reglim 1,5-2 ayda anca oluyor. Onu nasıl bekleyecem bakalım. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var bu aşılama tutmadıysa normal şartlarda 15-16 gün sonra mecburen adet olmam lazım değil mi? Cevaplayabilir misiniz? İşte benim durumum budur. Öptüm hepinizi... Ha bu arada tüm işlemlere 1.000 TL verdik çıktık..
çok güzel ayrıntılı şekilde anlatmışsın cnm , anlaşılan seni güzel motive etmişler bu süperr ,,kaç milyon Spermle aşılaman oldu onu çok merak ettim yazmamışsın :26: cirnone jel hamilelik varsa devam ediyor özellikle ilk 3 ay , ya da diğer çeşitleri hap iğne vs. hamileliğin var ve ya yok ki inşallah vardır öğrenene kadar kullan cnım ,, sabahları ucundaki kapak gibi şeyi bükerek kır ve uygula cnm ,, biraz sinir ilaç ben hiç sevmem sonra kalk ve dolaş 15 dk . vücutun daha güzel emiyor ve içerde birikmiyor fazlası geri gelior zaten korkma sakın doktorun ne derse onu yap ve ne zaman tahlilde bakmanı söylediyse o zaman bak cnm herkesin uygulaması farklı olabilir hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzz
Canım tavsiyelerin için çook teşekkür ederim. Öncelikle semen analizinde sperm sayısı ne olduğu yazmıyo ya da ben anlayamadım. Hep ingilizce yazıyor yada o kullandıkları dil neyse bilemedim. motilite yi anladım hız oranıymış %90. Progessif ileri hızı galiba o da %76. Birde TPMSS var bu internette sperm sayısı diye çıktı ama analiz sonucunda 12x10 üssü 6 yazıyor. (burda üssü sayısını yazmadım :) ) normalde 6,8X10 üssü 6 ymış yıkamadan sonra 12 olmuş. Valla bunların dilinden anlayamadım kuzum normal şartlarda eşimin sıkıntısı yoktu bizde. Galiba normal değer bunlar :44: O vajina jelini ilk denememde pek iyi yapamamış olabilirim yarından sonra eşimden destek isticem napiim şuan kendimi bayağı rahat hissediyorum. Arada bir göbeğimi okşuyorum bebeğim benimle kal diyorum. Bazen tamamen aklımdan çıkıyor hiç bişi olmamış gibi hissediyorum :) öyle gel git akıllı bişi oldum Bu arada o zaman bu jel 14 günlük kullanımlık ya bitince hala regl olmamış olursam bir kutu daha alayım değil mi? Bide pahalı ya kör olasıca
sizin merkez çok titiz calışıyor gerçektende sperm sayısını bile gizli tutmuşlar milyonlarca spermden bir tanesi yeterli kader işte inşallah koşupp birinci gelen olmuştur jel çok sinir demiştim , bende eşimden yardım alıyordum ama bu sefer saatler uymadığı için kendim uyguladım hep . adet olmassan devam et jele , evet pahalı benim son bir tane kutuda kalmıştı yakın olsan onu veridm ,ziyan olmasın yazık
Canım yaaa düşünmen bile beni çook mutlu etti artık alışcaz biyerlerimize sürekli iğne vurmaya bi tarafıma tüpler sokmaya ne çileli başımız varmışş
ne demek cnm keşke elimden birşey gelse sadece dua edebiliyorum bebişler sağlıkla gelsin yeter ki herşeye razıyız canım ,, yarenimde 9 ay iğne oldum ben kan sulandırıcı
ne demek cnm keşke elimden birşey gelse sadece dua edebiliyorum bebişler sağlıkla gelsin yeter ki herşeye razıyız canım ,, yarenimde 9 ay iğne oldum ben kan sulandırıcı
evet canım göbekten koldan bacaktan , hergün aynı saatte iğne yapıyordum , kanda pıhtılaşma var bende , kısmet artık cnm duruyor o jel numunelikOff ciddimi 9 ay boyunca?? Valla helal olsun ne diyim :44:
Bu arada o jelleri sakla bir daha ki hamileliğinde kullanabilirsin
Tatlım bu arada sana bir şey soracağım. Afedersin bugün bildiğin sarı renkte akıntım oluyor (koyu kıvamlı) bu bir sıkıntı mı acaba?
evet canım göbekten koldan bacaktan , hergün aynı saatte iğne yapıyordum , kanda pıhtılaşma var bende , kısmet artık cnm duruyor o jel numunelik
işlem sonrası kırmızı leke gelmişti benden , bence normal canm yumurtlama , aşılama işlemi ve jelin kalıntıları akıntıların olur artık ..
Teşekkür ederim tatlım. Hep çok yardımcı oldun bana Allah razı olsun senden. Allah tan ne dilersen tez zamanda seni o dileğine kavuştursun inşallaahh
allah bağışlasın kızınızıMerhabalar :) Benim Hikayem biraz uzun , 12 yıllık evliyim .
1. aşılamam tuttu ve düştü .
2. aşılamam tuttu ama gelişmedi kürtaj oldum
3. aşılamam tutmadı
4. aşılamam tuttu 34 haftalık erken doğum yaptım oğlum 24 gün yaşadı
5. aşılamam tuttu şükürler olsun bir kızım var 3,5 yaşında .
bu anlattıklarım tam 9 yılımı aldı , 9 yıllık evliydim kızımı kucağıma aldığımda , hiç aklıma gelmezdi tekrar aşılama yollarına düşeceğim , ama kızım çok istiyor bir kardeşinin olmasını , bilmiyor ki onu ne zorluklarla buldğumu , bende yaşım daha çok ilerlemeden tekrar aşılama denemeye karar verdim , konuyu açmamdaki sebep arkadaşlara umut olmak ve pes etmemek . Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inş. ..
allah bağışlasın kızınızı
normal yoldan hamile kalamıyosunuz sanırım sorun ne:26: erkek kaynaklımı ,kadın kaynaklımı:26:
bugün , 12 buçuk gibi aşılamam oldu :) hatta aşılamam oldu muayene sandalyesinde 15 dk yat dedi gitti hemşire o gidince sandalye sallanmaya başladı bende yeni yöntem sanırım yerleşsin diye sandalyeyi sallıyor sandım meğer deprem oluyormuş , herşey sallanmaya başlayınca anladım , korkunun ecele faydası yok yatmaya devam ettim :) hayırlısı bakalım 7 haziranda test yaptırcam :)
malesef hamile değilim cnm :)test yaptın mı tatlım hamilesindir inşallah :)