Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

güzelmiş başak iyi günler de kullan..

canım sana daha önce de cevap yazdım ama görmedin demek biz dün eşime yaptırdık ve bir saat içinde aldık ama özeldi...
yok canım benim eşim devlete gidecek bakalım ertesi güne falan çıkarsa ben de haftaiçi tekrar doktora giderim ona göre klomen verir heralde sonuca göre klomen verip vermeyeceğine karar verecek

gunaydın cnm:KK70:

sevoşa noldu kıız tobe yarabbim
gerçi yarılı misafirleri vardı
pestili çıkmıştır bide mutfağa girmem ben diyodu:KK70: şaka bi yana nerde bu gariiiii:KK17:

Ne oldu kiz sevosa mı bu töbe:110:Belki hayla kutlama yapıyorduur kendine gelemedi zaar:110:
fırsat bulamamıştir ,bu nasıl doğum günü insanın anası ağlıyor:KK14:
heee başak yazdida kötü senaryo bende töbe Estağfir dedimdi:KK16:
Heeee kız doğum günü ama insan kosturmadan ve yorgunluktan hiçbişey anlamiyo... bende Alis'in ilk doğum gününu kalabalık yaptım biraz ama ben lahmacun söyledimdi dışardan sadece bi evi temizledim dip bucak o kadar ona rağmen pilim bitmişti:KK51:

pestili çıkmıştır bide mutfağa girmem ben diyodu:KK70: şaka bi yana nerde bu gariiiii:KK17:

heee başak yazdida kötü senaryo bende töbe Estağfir dedimdi:KK16:
Heeee kız doğum günü ama insan kosturmadan ve yorgunluktan hiçbişey anlamiyo... bende Alis'in ilk doğum gününu kalabalık yaptım biraz ama ben lahmacun söyledimdi dışardan sadece bi evi temizledim dip bucak o kadar ona rağmen pilim bitmişti:KK51:
kalabalıklarmış evde
whatsaptan yazmış sonunda sevoş
yazmaya fırsatı ypkmş

Pazar gününüz nasıl geçiyor kızlar dün çok yoğun geçti uğrayamadım.Sabah eşimin kuzeni geldi kahvaltı yaptık.Çocuklarıda alıp avm ye gittik etkinlik vardı ona katıldık sonra eve geldik hazır yufkadan tavada peynirli gözleme fellah köfte mercimek çorbası salata yanında fanta akşam yemeği hazırladık kocisler geldi yimek yedik bu esnada onlarda maç izledi sonra geç vakit kalktılar ortalığı toplayıp yattım. Bugünde kahvaltıya davetliydik ama eşim gitmek istemedi sümsükleniyoruz evde benimde hiç kalkasım yok birazdan evi temizleyeceğim çamaşır ütü nevresim vs işleri yapacağım evde iş güç vakit geçireyim bugünde diyorum İnsanın yattıkça yatası geliyor yaaa :)

Buarada bende özel hastaneyi aradım sabah spermiyogramı orada yaptiralim bari diye 90 tl fiyat verdileryaptiranlar siz kakaça yaptirmistiniz bana cok geldi bu fiyat

IMG_20150322_144758.jpg

yok canım benim eşim devlete gidecek bakalım ertesi güne falan çıkarsa ben de haftaiçi tekrar doktora giderim ona göre klomen verir heralde sonuca göre klomen verip vermeyeceğine karar verecek
hayırlısı canım inşaallah herşey yolundadır...
Günaydın kızlar

Grip oluyorum galiba cok hastayım halsizim genzim yanıyor
geçmiş olsun saracım,bende dün acile gittim öksürüğüm o kadar arttıki karnımın içi ve fıtıklarım bile çok ağrıdı sesim tamamen gitti salgın var canım dikkat et...
Pazar gününüz nasıl geçiyor kızlar dün çok yoğun geçti uğrayamadım.Sabah eşimin kuzeni geldi kahvaltı yaptık.Çocuklarıda alıp avm ye gittik etkinlik vardı ona katıldık sonra eve geldik hazır yufkadan tavada peynirli gözleme fellah köfte mercimek çorbası salata yanında fanta akşam yemeği hazırladık kocisler geldi yimek yedik bu esnada onlarda maç izledi sonra geç vakit kalktılar ortalığı toplayıp yattım. Bugünde kahvaltıya davetliydik ama eşim gitmek istemedi sümsükleniyoruz evde benimde hiç kalkasım yok birazdan evi temizleyeceğim çamaşır ütü nevresim vs işleri yapacağım evde iş güç vakit geçireyim bugünde diyorum İnsanın yattıkça yatası geliyor yaaa :)
benimki hasta bir şekilde geçiyor ama senin dün güzel geçmiş bugünde dünün acısı çıkacak demekki kolay gelsin canım...

Buarada bende özel hastaneyi aradım sabah spermiyogramı orada yaptiralim bari diye 90 tl fiyat verdileryaptiranlar siz kakaça yaptirmistiniz bana cok geldi bu fiyat
biz 60 liraya yaptırdık canım...
ay sevoşşşşş çok güzel çıkmışsınız ikinizde :nazar:maaşşallah şahane görünüyorsunuzz...
Cok yorucu bir okadarda guzel digymgunumuz geride kaldi rabbim herjese yasatsin bu duyguyu adanadan kardeslerim yengem yigenlerim geldi az once gittiler daha resim atacam dedikodulari verecem
sabırsızlıkla bekliyoruz...
Menum
yas pasta
profterol
elmali kurabiye
meyveli cupcake
Sultan lokumu
birulce salatasi
yaprak sarmasi
sosisli cubuklar
poaca
rulo borek
marsmallow cubuklari

kendimi frenlemis halim:KK76:
mönü pek bereketli ellerine sağlık:kk77:herşey bittimii bari..

hayırlısı canım inşaallah herşey yolundadır...

geçmiş olsun saracım,bende dün acile gittim öksürüğüm o kadar arttıki karnımın içi ve fıtıklarım bile çok ağrıdı sesim tamamen gitti salgın var canım dikkat et...

benimki hasta bir şekilde geçiyor ama senin dün güzel geçmiş bugünde dünün acısı çıkacak demekki kolay gelsin canım...

sağol canım tavuksuyuna şehriye çorbası yaptım bolca limon sıkıp içtim şimdi daha iyiyim ama başım boşlukta gibi halsizim

sanada geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Cok yorucu bir okadarda guzel digymgunumuz geride kaldi rabbim herjese yasatsin bu duyguyu adanadan kardeslerim yengem yigenlerim geldi az once gittiler daha resim atacam dedikodulari verecem

Menum
yas pasta
profterol
elmali kurabiye
meyveli cupcake
Sultan lokumu
birulce salatasi
yaprak sarmasi
sosisli cubuklar
poaca
rulo borek
marsmallow cubuklari

kendimi frenlemis halim:KK76:

sevinç canım çok tatlısınız sende miraç paşada masadakilerde harika görünüyor ellerine sağlık diğer resimleride bekliyoruz

Gecmisi tam didikleyemedim saros beydos hastamisiniz gecmis olsun evi dip bucak temizledim wc banyo heryeri dezenfekte ettim camasir yika katla yerlestir simdi miraci uyutuyom cok yorgunum sabahta asimiz varrr:eek::eek:

X