Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Moralim çok bozuk pko var gecen ay tedavi gördüm erimiş dedi ama bu ay yine adet olmadım 6 Gün geçti bebis yok bu kadar cabuk yenilemiş olabilir mi canlar ya :KK43:

Eşinde de sorun olabileceğini düşünüp eşi de doktora giden arkadaşlara sorayım diyorum sperm testi sonuçları hemen çıkıyor mu eğer az falan olumsuz bir şey de nasıl bir tedavi veriyor doktor
sperm sonunu olanlar genelde bitkisel yollara başvuruyo cnm
doktor tedavisii bilmiyorum.
bilen arkadaşlar yardımcı olur.
sizi de öyle Bi sorun mu var

sperm sonunu olanlar genelde bitkisel yollara başvuruyo cnm
doktor tedavisii bilmiyorum.
bilen arkadaşlar yardımcı olur.
sizi de öyle Bi sorun mu var
bilmiyoruz eşim de doktora gidecek kafamızdaki soru işaretlerine son verelim dedik ben de sorun çıkmamıştı ama 9 aydır olmuyor

Dumosum bugun dogumgunumuz anam agladi buyuk oglan iyice nezle mirac cok ilgilenemiyorum diye bunalimda bu gunude sagsalim bir atlatirssk insallah
kolay gelsin canım tatlı bi yorgunluk olur ne güzel , iyiki doğmuş miroş

Duman
Hala RAHATSIZiz demişsin neyin var kuzum. Gripmisiniz. ?
Ne kadarlık oldu oğlan
Eysan ne kadarlık şuanda?
Kaynosun gittimi yoksa hala yardım ediyomu?
canım çoluk çocuk hepimiz hastayız , ateş Öksürük hapşırık Karışık. Oğlan Salı 4 aylık oluyo , Eyşan 26 aylık .. Kaynoş gitti canım çok oldu tek idare ediyorum ondan böyle ayda bir girebiliyorum

bilmiyoruz eşim de doktora gidecek kafamızdaki soru işaretlerine son verelim dedik ben de sorun çıkmamıştı ama 9 aydır olmuyor
1sene olmadan gelmeyin diyor doktorlar.iyi Sizi kabul etmiş doktor .
büyük ihtimalle eşindede bşi çıkmaz kuşum inşallah diyelimde.
daha erken bence

1sene olmadan gelmeyin diyor doktorlar.iyi Sizi kabul etmiş doktor .
büyük ihtimalle eşindede bşi çıkmaz kuşum inşallah diyelimde.
daha erken bence
bilmiyorum eşim çok sigara içiyor o da etkili olur mu bilmiyorum doktor eşine de bakalım ona göre bakayım klomen verebilirim dedi

kızlar şimdi geldim doktordan ve hemen size yazayım dedim,eşimle birlikte gittik utrasonla muayene de hiç bir sorun gözzükmedi yumurtalar ,rahim normal gözüküyor.. doktor bile şaşırdı bunca yıl çatır,çatır hamile kalan kadın hamile kalmamış dedi...
aslında benim geçirdiğim ameliyatlardan sonra 10 ay normal bir süreymiş,tabi sizin aceleniz var size hak veriyorum dedi ve aşılama yapmayı teklif etti,ama isterseniz eşin sperm versin bir kaç ay daha doğal yoldan deneyin belki spermlerdede zayıflama olmuş olabilir dedi...bizde kabul ettik eşim cuma namazı var diye öğleden sonra sperm tahlili verecek sonucu çıkınca bakalım ne diyecek inşaallah oda normal çıkar..
benden haberler şimdilik böyle...
Herşeyin normal olmasına sevindim canim bu da rahatlatmistir seni ve herifini birazda olsa. Demekki stresdende olmayabilir. Inşallah en kisa surede hiçbişeye gerek kalmadan Hamis haberini alırım burdan
kıyamam düşüncesiz anlayışsız insanlarla uğraşmak zordur bilirim ve seni çok iyi anlıyorum sen yine ev hanımısın ben çalıştığım halde kaynanamlar görümcemler gelir günlerce kalır bu kız çalışıyo yorgundur demezler buradaki kızlar biliyolar

sende boş ver hastayım de yataktan çıkma ev orda mutfak orda yapın edin sizde yiyin bende yiyim de diyecem ama biliyorum insan rahat edemiyor Allah yardımcın olsun canım
Katılıyorum
Calisrkende ayniydi bunlar canim bilerek yapiyor ya ben biliyorum ben kimyasal gebelik yasadigimda esimin annanesini birakti bana 15 gun yatili olarak resmen sabrimi olcuyor ya telefonda sesim cikmiyo niye boyle oldunki diye soruyo hastayim diyorum hiiii diyo ya valla kafayi yicem esimede kiziyorum anne esim hasta diyemiyor ya neymis kuserlermis gelmeyin dersek yemek yapmicam bu sefer.... sadece evimi silip supuruyum onun diline duscegime dolapta ne varsa onu yesinler 5te gelcekler bu saattemi haber verilir ya aksamda okulum var zaten evde onlarla oturmaktansa surune surune giderim
Mantıklı bende olsam kaçacak yer arardim
kolay gelsin canım tatlı bi yorgunluk olur ne güzel , iyiki doğmuş miroş

canım çoluk çocuk hepimiz hastayız , ateş Öksürük hapşırık Karışık. Oğlan Salı 4 aylık oluyo , Eyşan 26 aylık .. Kaynoş gitti canım çok oldu tek idare ediyorum ondan böyle ayda bir girebiliyorum
tekrar geçmiş olsun. Maşallah oglanda büyümüş.. eysanla benim oğlum arasında 5_6 ay mi var bilmiyodum benim oğlum 21 aylık.

Kizimla senin oğlan arasındada 10 haftami var

bilmiyorum eşim çok sigara içiyor o da etkili olur mu bilmiyorum doktor eşine de bakalım ona göre bakayım klomen verebilirim dedi
benm eşimde sigara içiyor çok olmasa da ama Süpermenler gayet yerindeydi
sonra klomene başladık cnm
Bi sorun yok ama hızlandırmaya çalışıyor doktor inşallah bişi çıkmaz cnm

Günaydın sevoo gelmemiş hala foto bekliyom dünden beri :21: cok yoruldu zaarr banada kocisin amca kizi geliyor bugün birazsan bende olur kahvaltiti beraber yapip disari çıkacağız dünden plan yapmıştık cocuklari ucurtma ucurmaya goturecektik ama cok fena esiyor firtina var kapali mekana gideriz artik :KK51:

A

Beydosummm ne guzel hayirli haberlerle geldin cok sukur bisey cikmamis. Insallah esininde sonuclari guzel gelir hayirlisiyla gelir:KK36: bebisler
Yemeklerle aram iyidir 13 yasimdan beri mutfaktayim birde su ev islerinde pratiklessem super olcak
Saolasin canim insanin kucuk dili sisermi o kdr kotuyum su an sesim hic cikmiyo oksurugum azaldi zencefil bal yaptim iyi geldi
sağol canım inşaallah,çok şükürki eşimin sonuçlarıda iyi geldi,artık hayırlısı...
:KK60::KK60: canım gördünmü bak çok sevindimmm inşallah tez vakit bebişinde gelir göbüşüne :emir_bebek::anneadayı::nazar:
inşaallah canım sağol...
canım aklım sendeydi güzel haberlerle gelmişsin inşallah eşinin sonuçlarıda temiz çıkar bebeğine kavuşursun sen ameliyat olalı 10 oldumu beydoşum doktorun normal dediği süre ne kadar oldu
sağol saracım,ben ameliyat olalı 7 ay oldu canım...doktor 10 ay hamile kalmaman bile normal dedi ama işte bizim hikayeyi ve yaşımızı kaybttiğimiz zamanı bildiğinden aşılama teklif etti bakalım artık..
Kizlaaaaaarrrrr sinirimden ölcem yaaaaa
Kaynanam aradi az once sesim cikmiyo hastaliktan geberiyirum kadin aksam sana gelcez sendr kalcaz haftasonu diyo. Ya ben cok hastayim dedim misafir icin cok uygun deilim dedim olsun biz misafirmiyiz diyo gorumceye telefon alcaklarmis bize yakin bi marketten ya kadina on kere dedim ben cok hastayim sizi agirlayamam kusura bakmayin diyorum ay ben senden beni agirlamanimi istiyorum diyo offfff oooffff en sonunda buyrun gelin ev sizin nasil isterseniz dedim sinirmden aglicam ev darmadaginik hastayim bi yandan, yemege gleirle buyuk ihtimal turbo motor taksam cikamam icinde. Aglicam yaaaa:mad::mad::mad::mad:
ay çok haklısın canım,bu kaynana takmı hep böyle düşüncesiz..
Sevoooş miroşun doğum gunı kutlu olsun nice senelere inşallah. Hey gidi sevoş doğurdunda büyüdü bile bak. Şimdi koşturuyodur sevoi ne biçim...

saroş kııız paylaştığın pasta resmini görünce sevoş paylaştı mironun pastası sandım gerçekten. Çok güzel olmuş dedim..

beydoooşşş haberine çok sevindim iyiki gitmişin hastaneye
inşallah hep güzel haberler verirsin bundan sonra bize

liloooşş sanada çok üzüldüm kuşum ilginç insanlar var şaşkınlıkla bakıyorum vallahi...

ege bugün uyumadı yine düzgün yazamadım öpüyorum hepinizi
inşaallah canım sağol...

Eşinde de sorun olabileceğini düşünüp eşi de doktora giden arkadaşlara sorayım diyorum sperm testi sonuçları hemen çıkıyor mu eğer az falan olumsuz bir şey de nasıl bir tedavi veriyor doktor
canım,benim eşimde sorun yok ama her ihtimale karşı daha dün yaptırdı sperm testini sonucu 1 saat sonra aldı...doktor yapmada önce bir problem varsa ilaç vericem demişti,hem canlı sayısı azsa canlıları seçip aşılama yada tüp bebek yaparlar...
Beydağlı ameliyattan dolayı geç kalmış olabilir demek , Hayırlısı canım sağlıkla gelsin minik Bebeğin inşallahhhhh
ewet canım öyle gözüküyor birde stres faktörü var,sağolasın amin inşaallah...
Sevoooş yatmadan yaz bize neler yapıyonuz çatladım
hee bende merak ettim ama girmemiş:63:
Herşeyin normal olmasına sevindim canim bu da rahatlatmistir seni ve herifini birazda olsa. Demekki stresdende olmayabilir. Inşallah en kisa surede hiçbişeye gerek kalmadan Hamis haberini alırım burdan

Katılıyorum

Mantıklı bende olsam kaçacak yer arardim
tekrar geçmiş olsun. Maşallah oglanda büyümüş.. eysanla benim oğlum arasında 5_6 ay mi var bilmiyodum benim oğlum 21 aylık.

Kizimla senin oğlan arasındada 10 haftami var
sağol deroşum ewet içimiz çok rahatladı giderken çok korkmuştum...
Günaydın sevoo gelmemiş hala foto bekliyom dünden beri :21: cok yoruldu zaarr banada kocisin amca kizi geliyor bugün birazsan bende olur kahvaltiti beraber yapip disari çıkacağız dünden plan yapmıştık cocuklari ucurtma ucurmaya goturecektik ama cok fena esiyor firtina var kapali mekana gideriz artik :KK51:
burasıda bugün rüzgarlı...

WP_20150321_002.jpg kızlar sehpalarım bunlar söz verdiğim için ekledim
hayırlı hfta sonları

benm eşimde sigara içiyor çok olmasa da ama Süpermenler gayet yerindeydi
sonra klomene başladık cnm
Bi sorun yok ama hızlandırmaya çalışıyor doktor inşallah bişi çıkmaz cnm
Bakalım canım pazartesi gidecek doktora eşim hemen kan testi gibi sonuç çıkıyor mu

X