Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aksama yemeğe misafirim var
Bana menu verin hadi bakalım
Ikinci menuKızlar aksama yemeğe misafirim var
Günaydın tombisler
motor takiyok dinlenme yokHic yataktan cikasim yok evde yemek yok utu yine birikti oofff ooff ben bu ev hanimligini bi turlu beceremiyorum yaa bi tarafi temizlesem diger taraf kaliyo hepsi ayni anda olmuyo kizlar siz nasil yapiyorsunuzbirde sizin cocuklariniz var
Niye ayrı oturtuyosun canim karı koca otursun herkes
Sarosum erkekleri oturma idasina alacam ayri tabak hazirlicim kadinlara masami actim cnm masa basinda yicik herkes istedigini alir cicuklarada mutfak masasi
Günaydın tombisler
Hic yataktan cikasim yok evde yemek yok utu yine birikti oofff ooff ben bu ev hanimligini bi turlu beceremiyorum yaa bi tarafi temizlesem diger taraf kaliyo hepsi ayni anda olmuyo kizlar siz nasil yapiyorsunuzbirde sizin cocuklariniz var
işte düşükde yapsan o ultrasona girmek için bile catala çıkıyon be yaa sewo.. .. kaç defa çıktım sayısını hatirlamiyom
amin onların acısını bize göstermesin. Ailelerine ve topluma yararlı saygılı evlatlar olsunlar inşallah. Amin.
Sağlıklı ve hayırlı bir ömürleri olsun inşallah hepsinin aileleriyle birlikte..
evet canim kendilerinde hiç düşünce yok.
Geliyorlar oturuyorlar
yemeklerini yiyip caylarini içip gidiyorlar
Benim bu mesajda öyle olacak sanirim BİRAZ UZUN TREN GIBI
Sana da Günaydın canim
Hayırlı bigün diliyorum bende sana
Kızlar aksama yemeğe misafirim var
ev işlerinden hazetmiyorsun ama yemeklerle aran iyi sanırımIkinci menu
Yogurtlu corba
Sulu kofte
Karniyarik
pirinc pilavi
Bol yesillikli salata
yogurtlu mor lahana
yogurtlu havuc
masada cok guzel gorunuyor biri turuncu biri mor ortada da yesil salata hos bi goruntu oluyor
tavuk gogsu bebe biskuvili
iiyi düşünmüşün kadınlar aza kanaat etmezSarosum erkekleri oturma idasina alacam ayri tabak hazirlicim kadinlara masami actim cnm masa basinda yicik herkes istedigini alir cicuklarada mutfak masasi
hııııım iyi fikir canım 30 kişi aynı odaya zaten sığamazsınız sen işini bilirsin
sensin tombiş
geçmiş olsun dikkat etde hasta olma azıcık disiplin azıcık plan proğram bak bakalım nasıl yapılıyor her iş hatta kendine bile zaman kalıyor
amin canım öpüyorum senide nazlı bebişide alişide
hem ne misafiri yaaaa bide yemekli sen yeni doğum yaptın iki çocukla yemeğe misafir pes diyorum başkada bişey demiyorum menü olarakda aşağıya yazdım pratik olsun dedim ama sen neler yaptın şimdi kimbilir
domates çorbası
pirinç pilavı
kazan kebabı
salata
tatlıyıda eşin hazır geti
Plan program varda sureklilik yok bende
ev işlerinden hazetmiyorsun ama yemeklerle aran iyi sanırım
mutfakta cok iyiyimdir bu konuda mutevazi olamiciiiimmm mutfagim herzaman derli toplu temizdir ama su ev bir gun bakma ertesi gun savas alanina donuyor sanarsinki ordu yasiyo benim evde
ayy yeni gördüm artık menü vermemin anlamı yok sanırım neler yaptın? du aşagılara bakim yazmışmısınKızlar aksama yemeğe misafirim var
ayy basoo sen kadın değilsin sanki hemcinsine niye laf ediyon öyle asıl azla yetinmeyen erkek milletiiiyi düşünmüşün kadınlar aza kanaat etmez
hepsini koy önlerine istedikleri kadar yesinler şişene kadar
makarna patates kızartması cips:))))ayy yeni gördüm artık menü vermemin anlamı yok sanırım neler yaptın? du aşagılara bakim yazmışmısın
Sevoss calisirken valla ev daha temizdi 5 aydir isi biraktim boyle oldum iyice bi koyverdim
motor takiyok dinlenme yok
boyle rahat ederik 30 kisiyi ayni odaya sigdiramamya evim tek oda olsaydi olurdu
kendimden biliyom kııız tabağıma konanlar yetmiyo bazen az az konuyo çeşitlerden...ayy basoo sen kadın değilsin sanki hemcinsine niye laf ediyon öyle asıl azla yetinmeyen erkek milleti
hee tatlı olarakta lolipop portakal aromalımakarna patates kızartması cips:))))
sende motor takSevoss calisirken valla ev daha temizdi 5 aydir isi biraktim boyle oldum iyice bi koyverdim
çalışmak bu yüzden daha iyi sana feci halde katılıyorumSevoss calisirken valla ev daha temizdi 5 aydir isi biraktim boyle oldum iyice bi koyverdim
Liloşcum alıntılarına dikkat et biraz kuşum
ikidir cvbını goremiyorum