Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar aksama yemeğe misafirim var
Bana menu verin hadi bakalım

Mercimek corbasi
Firinda tavuklu patates
Pirinc pilavi garniturlu veya bezelye yemegi yaninda susuz olarak
Kuru biber ve patlican dolmasi sarimsakli yogurtlu
Coban salata
Yogurtlu havuc salatasi olabilir
tatli olarakta sutku irmik tatlisi yapabilirsin ben arasina kakolu biskuvi koyuyorum cok guzel ve pratik oluyor canim

Günaydın tombisler :KK45:
:110:
Hic yataktan cikasim yok evde yemek yok utu yine birikti oofff ooff ben bu ev hanimligini bi turlu beceremiyorum yaa bi tarafi temizlesem diger taraf kaliyo hepsi ayni anda olmuyo :KK35:kizlar siz nasil yapiyorsunuz:KK51:birde sizin cocuklariniz var
:KK55: motor takiyok dinlenme yok
Niye ayrı oturtuyosun canim karı koca otursun herkes

:110: boyle rahat ederik 30 kisiyi ayni odaya sigdiramamya evim tek oda olsaydi olurdu :110:

Sarosum erkekleri oturma idasina alacam ayri tabak hazirlicim kadinlara masami actim cnm masa basinda yicik herkes istedigini alir :21::21: cicuklarada mutfak masasi :21:

hııııım iyi fikir canım 30 kişi aynı odaya zaten sığamazsınız sen işini bilirsin :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Günaydın tombisler :KK45:

sensin tombiş :p:p:p:p:p:p:p

Hic yataktan cikasim yok evde yemek yok utu yine birikti oofff ooff ben bu ev hanimligini bi turlu beceremiyorum yaa bi tarafi temizlesem diger taraf kaliyo hepsi ayni anda olmuyo :KK35:kizlar siz nasil yapiyorsunuz:KK51:birde sizin cocuklariniz var

geçmiş olsun dikkat etde hasta olma azıcık disiplin azıcık plan proğram bak bakalım nasıl yapılıyor her iş hatta kendine bile zaman kalıyor

işte düşükde yapsan o ultrasona girmek için bile catala çıkıyon be yaa sewo.. .. kaç defa çıktım sayısını hatirlamiyom:63:

amin onların acısını bize göstermesin. Ailelerine ve topluma yararlı saygılı evlatlar olsunlar inşallah. Amin.
Sağlıklı ve hayırlı bir ömürleri olsun inşallah hepsinin aileleriyle birlikte..
evet canim kendilerinde hiç düşünce yok.
Geliyorlar oturuyorlar
yemeklerini yiyip caylarini içip gidiyorlar:KK14::KK51:

Benim bu mesajda öyle olacak sanirim BİRAZ UZUN TREN GIBI:KK48:
Sana da Günaydın canim
Hayırlı bigün diliyorum bende sana :KK19:

amin canım öpüyorum senide nazlı bebişide alişide :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Kızlar aksama yemeğe misafirim var
Bana menu verin hadi bakalım

hem ne misafiri yaaaa bide yemekli sen yeni doğum yaptın iki çocukla yemeğe misafir pes diyorum başkada bişey demiyorum :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:menü olarakda aşağıya yazdım pratik olsun dedim ama sen neler yaptın şimdi kimbilir

domates çorbası
pirinç pilavı
kazan kebabı
salata
tatlıyıda eşin hazır getirsin

fırında balık sosu

10 - 12 dal maydanoz
bir limonun suyu
sarımsak
tuz
yarım çay bardağı sıvı yağ
pulbiber

maydanozları doğrayıp sarımsaklarıda rendeleyip tüm malzemeyi karıştırıyoruz levreklerimizi bu sosa yatırıyoruz 15 -20 dakika bekletip tepsiye dizip fırına veriyoruz tepsiye önce halka halka kuru soğanları dizip üstünede levrekleri dizersek çok daha lezzetli oluyor

bu sosu yeni denedim ve harika oldu tavsiye ederim

Ikinci menu
Yogurtlu corba
Sulu kofte
Karniyarik
pirinc pilavi
Bol yesillikli salata
yogurtlu mor lahana
yogurtlu havuc
masada cok guzel gorunuyor biri turuncu biri mor ortada da yesil salata hos bi goruntu oluyor
tavuk gogsu bebe biskuvili
ev işlerinden hazetmiyorsun ama yemeklerle aran iyi sanırım

hııııım iyi fikir canım 30 kişi aynı odaya zaten sığamazsınız sen işini bilirsin :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

sensin tombiş :p:p:p:p:p:p:p

geçmiş olsun dikkat etde hasta olma azıcık disiplin azıcık plan proğram bak bakalım nasıl yapılıyor her iş hatta kendine bile zaman kalıyor

amin canım öpüyorum senide nazlı bebişide alişide :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

hem ne misafiri yaaaa bide yemekli sen yeni doğum yaptın iki çocukla yemeğe misafir pes diyorum başkada bişey demiyorum :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:menü olarakda aşağıya yazdım pratik olsun dedim ama sen neler yaptın şimdi kimbilir

domates çorbası
pirinç pilavı
kazan kebabı
salata
tatlıyıda eşin hazır geti

Plan program varda sureklilik yok bende:KK70:
ev işlerinden hazetmiyorsun ama yemeklerle aran iyi sanırım

mutfakta cok iyiyimdir bu konuda mutevazi olamiciiiimmm:cool: mutfagim herzaman derli toplu temizdir ama su ev bir gun bakma ertesi gun savas alanina donuyor sanarsinki ordu yasiyo benim evde

Liloşcum alıntılarına dikkat et biraz kuşum
ikidir cvbını goremiyorum

:KK70::KK70: ayy basoo sen kadın değilsin sanki hemcinsine niye laf ediyon öyle asıl azla yetinmeyen erkek milleti :110::110:
kendimden biliyom kııız tabağıma konanlar yetmiyo bazen az az konuyo çeşitlerden...
ama erkekler ne konsa onu yer yeter onlara
kadınlar öyle değil ki:KK70:

X