- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
hee tatlı olarakta lolipop portakal aromalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee tatlı olarakta lolipop portakal aromalı
[QU.OTE] YAZISINDAN SONRA YAZACAKSIN CNM[/QUOTE]Nasil yaziyosam konuya dahil oluyor sizin yazdiklarinizin icinde gorunuyor
sende motor tak
ev işlerinden hazetmiyorsun ama yemeklerle aran iyi sanırım
Sağol canim güzel menu ama ben bunların hepsini yapamamki malesef çocuklarla zor yani. Ben fırında patates pirzolaMercimek corbasi
Firinda tavuklu patates
Pirinc pilavi garniturlu veya bezelye yemegi yaninda susuz olarak
Kuru biber ve patlican dolmasi sarimsakli yogurtlu
Coban salata
Yogurtlu havuc salatasi olabilir
tatli olarakta sutku irmik tatlisi yapabilirsin ben arasina kakolu biskuvi koyuyorum cok guzel ve pratik oluyor canim
bu da çok güzel. Birisi bana yapsada ben yesemIkinci menu
Yogurtlu corba
Sulu kofte
Karniyarik
pirinc pilavi
Bol yesillikli salata
yogurtlu mor lahana
yogurtlu havuc
masada cok guzel gorunuyor biri turuncu biri mor ortada da yesil salata hos bi goruntu oluyor
tavuk gogsu bebe biskuvili
yaw heee heeeee kocaman büsbüyük evin var
motor takiyok dinlenme yok
boyle rahat ederik 30 kisiyi ayni odaya sigdiramamya evim tek oda olsaydi olurdu
güzelhııııım iyi fikir canım 30 kişi aynı odaya zaten sığamazsınız sen işini bilirsin
sensin tombiş
geçmiş olsun dikkat etde hasta olma azıcık disiplin azıcık plan proğram bak bakalım nasıl yapılıyor her iş hatta kendine bile zaman kalıyor
amin canım öpüyorum senide nazlı bebişide alişide
hem ne misafiri yaaaa bide yemekli sen yeni doğum yaptın iki çocukla yemeğe misafir pes diyorum başkada bişey demiyorum menü olarakda aşağıya yazdım pratik olsun dedim ama sen neler yaptın şimdi kimbilir
domates çorbası
pirinç pilavı
kazan kebabı
salata
tatlıyıda eşin hazır getirsin
ayy yeni gördüm artık menü vermemin anlamı yok sanırım neler yaptın? du aşagılara bakim yazmışmısın
Genislet oku sendeLiloşcum alıntılarına dikkat et biraz kuşum
ikidir cvbını goremiyorum
Aaaaaa tam tersi bencekendimden biliyom kııız tabağıma konanlar yetmiyo bazen az az konuyo çeşitlerden...
ama erkekler ne konsa onu yer yeter onlara
kadınlar öyle değil ki
Bafos ay ben o motoru takmayada usenirim
Dumosum bugun dogumgunumuz anam agladi buyuk oglan iyice nezle mirac cok ilgilenemiyorum diye bunalimda bu gunude sagsalim bir atlatirssk insallahGünaydınn nasılsınız kızlar? Sevinç nasıl oldunuz canım ? Biz hala hastayız Yatıp dinlenemesek de iyileşme sürecine girdik .. Beydağllı ne yaptın canım Dr a gittinmi tekrardan ?
Iyiki doğdun Miraç iyiki doğdun Miraç iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun Miraç
Doğum günün kutlu oldun anana babana vatanına milletine hayırlı evlat ol omrun hep sağlıklı huzurlu mutlu ve bereketli olsun
Amin saol sarosum seneyede insallah senin ikizlerin dogumgunjnu kutlariz
Canim ellerine saglik bebegin oldugunu dusunemedim. Yapamam demissin ama bebekle dokturmusun masallahSağol canim güzel menu ama ben bunların hepsini yapamamki malesef çocuklarla zor yani. Ben fırında patates pirzola
pirinç pilavı
yeşil salata
cevizli tarçınlı kek
muhallebili kadayıf
baklava cevizli(hazir)
bu da çok güzel. Birisi bana yapsada ben yesem
yaw heee heeeee kocaman büsbüyük evin var
güzel
ben zati tombisim inkar etmiyom
Yaaa deme oyle olsun benim cocugummm isten ayrildiktan sonra oldum calisirken hersey cok duzenliydi simdi evdeyim diye yarin yaparim sonra yaparim diye erteliyorum surekli. Kapim bile calmadigi icin gun boyu aman biri gelir derdimde yokGenislet oku sende
Aaaaaa tam tersi bence
abbooowwww eskiler usenenin cocugu olmaz der
Iyiki dogdun mirac... saglikli mutlu huzurlu nice yillarinz olsun canim... kolay gelsin simdiden sana...Miracim iyiki dogdun canim oglum..
bugun buyuk gun Rabbim yuzumu kara cikarmasin....
Hayirli cumalar kizlar