Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Mercimek corbasi
Firinda tavuklu patates
Pirinc pilavi garniturlu veya bezelye yemegi yaninda susuz olarak
Kuru biber ve patlican dolmasi sarimsakli yogurtlu
Coban salata
Yogurtlu havuc salatasi olabilir
tatli olarakta sutku irmik tatlisi yapabilirsin ben arasina kakolu biskuvi koyuyorum cok guzel ve pratik oluyor canim
Sağol canim güzel menu ama ben bunların hepsini yapamamki malesef çocuklarla zor yani. Ben fırında patates pirzola
pirinç pilavı
yeşil salata
cevizli tarçınlı kek
muhallebili kadayıf
baklava cevizli(hazir)
Ikinci menu
Yogurtlu corba
Sulu kofte
Karniyarik
pirinc pilavi
Bol yesillikli salata
yogurtlu mor lahana
yogurtlu havuc
masada cok guzel gorunuyor biri turuncu biri mor ortada da yesil salata hos bi goruntu oluyor
tavuk gogsu bebe biskuvili
bu da çok güzel. Birisi bana yapsada ben yesem

:110:

:KK55: motor takiyok dinlenme yok

:110: boyle rahat ederik 30 kisiyi ayni odaya sigdiramamya evim tek oda olsaydi olurdu :110::110:
yaw heee heeeee kocaman büsbüyük evin var:110:
hııııım iyi fikir canım 30 kişi aynı odaya zaten sığamazsınız sen işini bilirsin :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

sensin tombiş :p:p:p:p:p:p:p

geçmiş olsun dikkat etde hasta olma azıcık disiplin azıcık plan proğram bak bakalım nasıl yapılıyor her iş hatta kendine bile zaman kalıyor

amin canım öpüyorum senide nazlı bebişide alişide :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

hem ne misafiri yaaaa bide yemekli sen yeni doğum yaptın iki çocukla yemeğe misafir pes diyorum başkada bişey demiyorum :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:menü olarakda aşağıya yazdım pratik olsun dedim ama sen neler yaptın şimdi kimbilir

domates çorbası
pirinç pilavı
kazan kebabı
salata
tatlıyıda eşin hazır getirsin
güzel :KK19:
ben zati tombisim inkar etmiyom :KK16:

ayy yeni gördüm artık menü vermemin anlamı yok sanırım neler yaptın? du aşagılara bakim yazmışmısın
:KK56:

Günaydınn nasılsınız kızlar? Sevinç nasıl oldunuz canım ? Biz hala hastayız Yatıp dinlenemesek de iyileşme sürecine girdik .. Beydağllı ne yaptın canım Dr a gittinmi tekrardan ?

Günaydınn nasılsınız kızlar? Sevinç nasıl oldunuz canım ? Biz hala hastayız Yatıp dinlenemesek de iyileşme sürecine girdik .. Beydağllı ne yaptın canım Dr a gittinmi tekrardan ?
Dumosum bugun dogumgunumuz anam agladi buyuk oglan iyice nezle mirac cok ilgilenemiyorum diye bunalimda bu gunude sagsalim bir atlatirssk insallah

Iyiki doğdun Miraç iyiki doğdun Miraç iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun Miraç

Doğum günün kutlu oldun anana babana vatanına milletine hayırlı evlat ol omrun hep sağlıklı huzurlu mutlu ve bereketli olsun :KK15:

veeeee yeğenime benden doğum günü pastası

292399_412841965438676_250382056_n.jpg

Gunaydin kizlarr dun dedigim gibi cok fena hastayim sesim kisildi surekli oksuruyorum bu sene hic hastalanmadim derken kendi nazarim degdi heralde
Sağol canim güzel menu ama ben bunların hepsini yapamamki malesef çocuklarla zor yani. Ben fırında patates pirzola
pirinç pilavı
yeşil salata
cevizli tarçınlı kek
muhallebili kadayıf
baklava cevizli(hazir)
bu da çok güzel. Birisi bana yapsada ben yesem

yaw heee heeeee kocaman büsbüyük evin var:110:
güzel :KK19:
ben zati tombisim inkar etmiyom :KK16:

:KK56:
Canim ellerine saglik bebegin oldugunu dusunemedim. Yapamam demissin ama bebekle dokturmusun masallah
Genislet oku sende :110:

Aaaaaa tam tersi bence :110:

abbooowwww eskiler usenenin cocugu olmaz der
Yaaa deme oyle olsun benim cocugummm isten ayrildiktan sonra oldum calisirken hersey cok duzenliydi simdi evdeyim diye yarin yaparim sonra yaparim diye erteliyorum surekli. Kapim bile calmadigi icin gun boyu aman biri gelir derdimde yok
Miracim iyiki dogdun canim oglum..
bugun buyuk gun Rabbim yuzumu kara cikarmasin....
Hayirli cumalar kizlar :KK3::KK3:
Iyiki dogdun mirac... saglikli mutlu huzurlu nice yillarinz olsun canim... kolay gelsin simdiden sana...

X