bananek
hazır al
Çok işin gücün olur bide çocuk durmaz ya
işte o an cinnet anıdır:)
napim kız benm çocuk uyumayan çocuk fırsat bulup ta kendimle ilgilemedimkiOylemi yaptin macisizin iciniz curumus beeeee biz herseyi kutlarik
Ben bizden başka kimsede görmedim böyle kutlama ikramlıklar
hep biz milleti doyuruyoz onlarda bayram ediyo
napim kız benm çocuk uyumayan çocuk fırsat bulup ta kendimle ilgilemedimki
maçında ne zaman olacağı belli olmuyor.
valla sevo içim çürümüş benim ella hiç eskisi gibi gözüm yok
bende şimdi onu yszcaktım sanaKizkardesim kizdi menuyu daralt bu ne boyle dedi yaspasta yi yiyince insan doyuyor dedi belki degisiklik yaparim bir iki
bizde çok kalabalık olcaz diye duşunmuştukAdanadanda misafirlerim var birde arkadasimin annesi ve yengesi oglani gormeye gelememisti onlarda gelecek kaynoslar halasi amcasi 30 kisi oluruk
yollasın o vakitsarosum olsa yapar yollardi
Aynennnnnnnnn
Abartmamaya calisacsm bakalimbende şimdi onu yszcaktım sana
kendi partimizi duşundumde
ilk yaş pasta yeniyor zaten onu yiyince fazla yer kalmıyor
ama yaş pasta olmasa yenir dicem ama
pastayla gerek yok bence
Tadimlik nasil yapim sayi belli tabaga mecbur koyacazYada çok azar azar tadımlık olurya o şekilde yapabilirsin
yollasın o vakithakkını yeme beydoşta yollardı ikircikli
sen beydoşu düşüncesiz mi bekledin bence ayıp ettin
vışşşAbartmamaya calisacsm bakalim
Tadimlik nasil yapim sayi belli tabaga mecbur koyacaz
ondan istemem basi dumanli
tobe Yarabbi m yardım edecek biri şartAyyy cildiracam yaaaa miraci uyutuyom on dakika sonra ciglik cigliga uyaniyorrr
abovbvvvvSabah 6 da uyandim el insaf yaaa pazartesiyi bir bulsam eyiydi
inşaallah canım inşaallahCanim bence en iyisini yapmissin insallah hicbisey yoktur mevsim gecierinde duzenimiz bozuluyor nasil hassa bi vucutsa bu kadinlardaki hersey etkiliyor guzel dusunelim insallah hersey guzel olur
iyi yapmışsın o zamn hayırlı olsun resimleri bekliyos...
ayy sorma beydoş eve çıktığımızdan beri istediğim şeyleri hep erteledim
yeni yeni rahatlıyoruz şükürler olsun.
bende ufak ufak ihtiyaçlarımız olan birazda evi güzelleştirmek için bişiler alıyorum.
ama dışarda 150tl olan sehpa takımını 75tlye aldım beydoşum.
senin korunma surecin uzunmu surdu
çok sevindim melek gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin..Merhaba Sevinç çok güzel olmuş magnetler ayrıca miraçla doğum günümüz de aynaymış. Bu arada baya oldu buraya gelmeyeli benimde güzel haberlerim var 14 haftalık hamileyim Rabbim sonunda yüzümüze Güldü çok şükür. Ikizlerinizi olacak Allah'ın izniyle.
amin canım benim,inşaallahbeydoşum doktordan hayırlı haberlerle gelmeni bekliyorum inşallah bu ay ikimizde hamile kalırız birde bafs tabiki ve isteyen herkes
sıkma canınııııııofff offff
biz hep poşetsiz korunduk deroşta onu diyor zaarsağlık ocağının poşetlerine çok güvenme yırtık çıkıyo
sıhhatler olsun,aşkama cümbüş olur zaarOğlan uyurken kukuşumu aldım
ohh üstümden yük kalktı valla
bide çoktan alamamıştım
çok bekletince almasıda çok zor oluyo bee