Yok canim satın aliyos bizsağlık ocağının poşetlerine çok güvenme yırtık çıkıyo
heee çürümüşOylemi yaptin macisizin iciniz curumus beeeee biz herseyi kutlarik
evet onu diyom ahhh beydosum benimamin canım benim,inşaallah
sıkma canınıııııı
biz hep poşetsiz korunduk deroşta onu diyor zaar
sıhhatler olsun,aşkama cümbüş olur zaar
şu doktora gidip o çatala yatmaktan ve o ultrasondan nefret ediyorum birde adetliyken dahada gıcık oluyorum şimdiden stres sardı beniii,ulen her rezil durum kadına beee
inşallahSevgiyle destekle dostlukla askla ggüzel düşünerek bol duayla hayirlisiyla Rabbim güzel gunlerle karşılaştırsın üzülme
geçmiş olsunAksam mercimek corba biber dolma mevsim salata yoğurt vardı yedik.cay iciyoruz.Öglenden beri karnim agriyor keyfim yok bugün
Kiz hakanda ve miracta hic catala cikmadim dusukler bitirdi beniSevoş neyse ki artık sen çatala çıkmaktan kurtuldun
ununu eledin eleğini astın
Iyyy sende gidersin artik kirkin ciktiya heyyy gidiSelam kızlar
Bugün misafirim coktu
Kaynosgil takımı
Ikiz olunca merak ettimönemli değilse niye soruyon
çatal meraklısı sevoş
Ben bizden başka kimsede görmedim böyle kutlama ikramlıklar
hep biz milleti doyuruyoz onlarda bayram ediyo
sarosum olsa yapar yollardi
Aynennnnnnnnn
Adanadanda misafirlerim var birde arkadasimin annesi ve yengesi oglani gormeye gelememisti onlarda gelecek kaynoslar halasi amcasi 30 kisi oluruk
Kizkardesim kizdi menuyu daralt bu ne boyle dedi yaspasta yi yiyince insan doyuyor dedi belki degisiklik yaparim bir iki
yollasın o vakithakkını yeme beydoşta yollardı ikircikli
sen beydoşu düşüncesiz mi bekledin bence ayıp ettin
Hergun kac saat uyuyan cocuk uyumuyor uyumadigi gibi birde durmuyorrrrr
şu doktora gidip o çatala yatmaktan ve o ultrasondan nefret ediyorum birde adetliyken dahada gıcık oluyorum şimdiden stres sardı beniii,ulen her rezil durum kadına beee
Aksam mercimek corba biber dolma mevsim salata yoğurt vardı yedik.cay iciyoruz.Öglenden beri karnim agriyor keyfim yok bugün
ay geçmiş olsun.
bende ayağımı üşütmüşüm karnım ağrıyo
kaburgamın altı falan, bıktım bu uşutmekten
Evet canım tüp bebek tedavisi ile oldu çok sağol
C
Cnm cinsiyetler belli oldumj ikizlerinin
Rabbim tez zamanda saraya beydosa bafsa ve başoşa lilosa nasip etsin aminnnnnn
ve tum isteyenlere
Selam kızlar
Bugün misafirim coktu
Kaynosgil takımı
Begenmedigim abim dediki bizde gelek yengenle cocuklarida cagirim bende yemeye icmeye herjes gelir gelecekse bugunden gelsin yardim etsin dedim tmm dedi bugun yengem 1 de biniyor 3.5 burda insallah Allah gonderdi ccuklariyla miracta anlasiyor gul gibi gecinip giderlerbende dogum gununde mutfaga bile girmem
Rabbim her isteyene nasip etsin saglikla sihhatle insallah hayirli yaslarini goresiniz okul askerlik evlilik Rabbim evlatlarinizla evlatlarimizla yaslanmayi nasip etsin insallah
Gunaydin
sağol kuzummSevgiyle destekle dostlukla askla ggüzel düşünerek bol duayla hayirlisiyla Rabbim güzel gunlerle karşılaştırsın üzülme
hee bir kısır döngüde yuvarlanıp gidiyoz işteaynen aynen
erkeklerde olsa hiç çekmezlerdi direk çocuktan vazgrçerlerdi
kadın çile çekmeye müsait o yüzden kadında tüm rezil işler.
Bi kukuş temizliyoz cümbüş oluyo
erkeklerde hiç öyle Bi sıkıntı yok
biz her ay uğraşıyız aynı dertle
geçmiş olsun kadınlar çabuk üşütüyor,ayaklarını sıcak tut...ay geçmiş olsun.
bende ayağımı üşütmüşüm karnım ağrıyo
kaburgamın altı falan, bıktım bu uşutmekten
ilginç bir şey ya ,sende havuçsuz ye salatanı,tiviti heee tikkat ette slvester seni yakalamasınKış salatasını çok severdim
turp havuç mor kelem flan
ama artık yiyemiyorum malum havuç yeyince sararıyorum.
bunuda yemi keşfettim portakal yediğimdede oluyo
artık portakalıda kestim
anında tiviti gibi oluyom
geç kalmışlardıSelam kızlar
Bugün misafirim coktu
Kaynosgil takımı
amin...Rabbim her isteyene nasip etsin saglikla sihhatle insallah hayirli yaslarini goresiniz okul askerlik evlilik Rabbim evlatlarinizla evlatlarimizla yaslanmayi nasip etsin insallah
günaydın amin canımgünaydın kızlar
herkese önce sağlık sonra huzur diliyorum
Stresinde etkisi vardir mutlaka ama 3 gundur wcye cikamamistim dun ciktim cok zorlandim hic boyle olmazdi kayisi zeytinyagi falan yedim su hic icmiyordum kac gundur ona dikkat ettim cikabildim nihayet birdaha kendimi ihmal etmiycem pisman oldumaynen katılıyorum canım hep milleti doyuruyoruz kimse bizim kadar özenmiyor misafire
yapar yollarım tabi arkadaşım değilmisin arkadaşlık böyle günlerde belli olur
aboooow bayağı kalabalık olacaksınız Allah yardımcın olsun canım
haklı ama bende diyecektim baktım çok heveslisin bişey demedim 10 çeşit çok fazla
birde ne diyecem sevoşum herkese tek tek tabak hazırlayacağına açık bife usulü yapsan herkes yiyeceğini kendi alsa daha iyi o zaman yaptıkların ziyan olmaz sen tabak hazırlayınca her çeşitten mecburen koyuyorsun yenmeyenler çöpe gidiyor israf oluyor ben günlerimde artık açık büfe usulü yapıyorum masayı tabakları hazırlıyorum herkes istediği kadar istedi çeşitten alıyor
kız başak niye aramıza giriyon yollayacağımı sende biliyon hem sevinç beydoş yollamaz dememişki onlarında arasına giriyon
aksi olur böyle şeyler
aynen harfi harfine katılıyorum sana bende nefret ediyorum o çataldan bi keresinde doktora dedimki kadınlık rezillik bu ne böyle doktorda gülmüştü
afiyet olsun canım biber dolmasını severim
ayrıca geçmiş olsun strestenmi hasta oldun sen
geçmiş olsun canım
Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin
amin canım
senin kaynoşlardada hiç düşünce yok anacım ya ne bu böyle bi rahat vermediler
hadi yine iyisin kul sıkışmayınca hızır yetişmez derlermiş sevindim senin adına
amin canım
veeee günaydın
Allah korusunKiz hakanda ve miracta hic catala cikmadim dusukler bitirdi beni
Iyyy sende gidersin artik kirkin ciktiya heyyy gidi
Ikiz olunca merak ettim
ayyyyyu benmjiiii
insallah o yirtik sapkalarla gebe kalirsin kadin
sağol kuzumm
hee bir kısır döngüde yuvarlanıp gidiyoz işte
geçmiş olsun kadınlar çabuk üşütüyor,ayaklarını sıcak tut...
ilginç bir şey ya ,sende havuçsuz ye salatanı,tiviti heee tikkat ette slvester seni yakalamasın
abovvv çok ilginç yaa bpylesini hiç gormemiştim
sende lafını esirgeme bence
yemişim saygısını
böyle saçmalık olur mu ya ayıp denen
ahhh sorma benim kaynananin yok benzeri kocamin yanina oturmayim diye kadin kendini paraliyor askim bitanemli esime karsi kadin resmen ogluna karsi bi ask besliyo bakalim bu hafta ne olcak neler yapcak ana kiz birde oturup kesin planliyorlar diyorum kaynana bi yandan görümcek bi yandan ayyy cildiriyorum tabi olan kocisime oluyor hep arada kaliyor garibim
Sevoss agzindan bal damliyor valla aminnnnn Allahim banada aratmadan versinC
Cnm cinsiyetler belli oldumj ikizlerinin
Rabbim tez zamanda saraya beydosa bafsa ve başoşa lilosa nasip etsin aminnnnnn
ve tum isteyenlere
Gunaydin saracim amin canimgünaydın kızlar
Gunaydin beydos aynen oyle valla ne rezil bi durummus ben de daha yeni yeni alismaya calisiyorumşu doktora gidip o çatala yatmaktan ve o ultrasondan nefret ediyorum birde adetliyken dahada gıcık oluyorum şimdiden stres sardı beniii,ulen her rezil durum kadına beee
işte düşükde yapsan o ultrasona girmek için bile catala çıkıyon be yaa sewo.. .. kaç defa çıktım sayısını hatirlamiyomKiz hakanda ve miracta hic catala cikmadim dusukler bitirdi beni
Iyyy sende gidersin artik kirkin ciktiya heyyy gidi
Ikiz olunca merak ettim
ayyyyyu benmjiiii
insallah o yirtik sapkalarla gebe kalirsin kadin
amin onların acısını bize göstermesin. Ailelerine ve topluma yararlı saygılı evlatlar olsunlar inşallah. Amin.Rabbim her isteyene nasip etsin saglikla sihhatle insallah hayirli yaslarini goresiniz okul askerlik evlilik Rabbim evlatlarinizla evlatlarimizla yaslanmayi nasip etsin insallah
evet canim kendilerinde hiç düşünce yok.aynen katılıyorum canım hep milleti doyuruyoruz kimse bizim kadar özenmiyor misafire
yapar yollarım tabi arkadaşım değilmisin arkadaşlık böyle günlerde belli olur
aboooow bayağı kalabalık olacaksınız Allah yardımcın olsun canım
haklı ama bende diyecektim baktım çok heveslisin bişey demedim 10 çeşit çok fazla
birde ne diyecem sevoşum herkese tek tek tabak hazırlayacağına açık bife usulü yapsan herkes yiyeceğini kendi alsa daha iyi o zaman yaptıkların ziyan olmaz sen tabak hazırlayınca her çeşitten mecburen koyuyorsun yenmeyenler çöpe gidiyor israf oluyor ben günlerimde artık açık büfe usulü yapıyorum masayı tabakları hazırlıyorum herkes istediği kadar istedi çeşitten alıyor
kız başak niye aramıza giriyon yollayacağımı sende biliyon hem sevinç beydoş yollamaz dememişki onlarında arasına giriyon
aksi olur böyle şeyler
aynen harfi harfine katılıyorum sana bende nefret ediyorum o çataldan bi keresinde doktora dedimki kadınlık rezillik bu ne böyle doktorda gülmüştü
afiyet olsun canım biber dolmasını severim
ayrıca geçmiş olsun strestenmi hasta oldun sen
geçmiş olsun canım
Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin
amin canım
senin kaynoşlardada hiç düşünce yok anacım ya ne bu böyle bi rahat vermediler
hadi yine iyisin kul sıkışmayınca hızır yetişmez derlermiş sevindim senin adına
amin canım
veeee günaydın
Benim bu mesajda öyle olacak sanirim BİRAZ UZUN TREN GIBIbiraz tren gibi uzun bir mesaj yazdım ama herkese cevap yazınca böyle oldu bence güzel oldu
Sana da Günaydın canimgünaydın kızlar
Niye ayrı oturtuyosun canim karı koca otursun herkesSarosum erkekleri oturma idasina alacam ayri tabak hazirlicim kadinlara masami actim cnm masa basinda yicik herkes istedigini alircicuklarada mutfak masasi