Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağlık ocağının poşetlerine çok güvenme yırtık çıkıyo
Yok canim satın aliyos biz
Oylemi yaptin maci sizin iciniz curumus beeeee biz herseyi kutlarik
heee çürümüş

amin canım benim,inşaallah

sıkma canınıııııı

biz hep poşetsiz korunduk deroşta onu diyor zaar

sıhhatler olsun,aşkama cümbüş olur zaar
evet onu diyom ahhh beydosum benim

şu doktora gidip o çatala yatmaktan ve o ultrasondan nefret ediyorum birde adetliyken dahada gıcık oluyorum şimdiden stres sardı beniii,ulen her rezil durum kadına beee
geçecek inşallah kuzum

Sevgiyle destekle dostlukla askla ggüzel düşünerek bol duayla hayirlisiyla Rabbim güzel gunlerle karşılaştırsın üzülme
inşallah

Aksam mercimek corba biber dolma mevsim salata yoğurt vardı yedik.cay iciyoruz.Öglenden beri karnim agriyor keyfim yok bugün
geçmiş olsun

Sevoş neyse ki artık sen çatala çıkmaktan kurtuldun
ununu eledin eleğini astın
Kiz hakanda ve miracta hic catala cikmadim dusukler bitirdi beni
Selam kızlar
Bugün misafirim coktu
Kaynosgil takımı
Iyyy sende gidersin artik kirkin ciktiya heyyy gidi
önemli değilse niye soruyon
Ikiz olunca merak ettim
çatal meraklısı sevoş

ayyyyyu benmjiiii
insallah o yirtik sapkalarla gebe kalirsin kadin

Begenmedigim abim dediki bizde gelek yengenle cocuklarida cagirim bende yemeye icmeye herjes gelir gelecekse bugunden gelsin yardim etsin dedim tmm dedi bugun yengem 1 de biniyor 3.5 burda insallah Allah gonderdi ccuklariyla miracta anlasiyor gul gibi gecinip giderler bende dogum gununde mutfaga bile girmem

Ben bizden başka kimsede görmedim böyle kutlama ikramlıklar
hep biz milleti doyuruyoz onlarda bayram ediyo

aynen katılıyorum canım hep milleti doyuruyoruz kimse bizim kadar özenmiyor misafire

sarosum olsa yapar yollardi

Aynennnnnnnnn

yapar yollarım tabi arkadaşım değilmisin arkadaşlık böyle günlerde belli olur

Adanadanda misafirlerim var birde arkadasimin annesi ve yengesi oglani gormeye gelememisti onlarda gelecek kaynoslar halasi amcasi 30 kisi oluruk

aboooow bayağı kalabalık olacaksınız Allah yardımcın olsun canım

Kizkardesim kizdi menuyu daralt bu ne boyle dedi yaspasta yi yiyince insan doyuyor dedi belki degisiklik yaparim bir iki

haklı ama bende diyecektim baktım çok heveslisin bişey demedim 10 çeşit çok fazla

birde ne diyecem sevoşum herkese tek tek tabak hazırlayacağına açık bife usulü yapsan herkes yiyeceğini kendi alsa daha iyi o zaman yaptıkların ziyan olmaz sen tabak hazırlayınca her çeşitten mecburen koyuyorsun yenmeyenler çöpe gidiyor israf oluyor ben günlerimde artık açık büfe usulü yapıyorum masayı tabakları hazırlıyorum herkes istediği kadar istedi çeşitten alıyor

yollasın o vakithakkını yeme beydoşta yollardı ikircikli
sen beydoşu düşüncesiz mi bekledin bence ayıp ettin

kız başak niye aramıza giriyon yollayacağımı sende biliyon hem sevinç beydoş yollamaz dememişki onlarında arasına giriyon

Hergun kac saat uyuyan cocuk uyumuyor uyumadigi gibi birde durmuyorrrrr

aksi olur böyle şeyler

şu doktora gidip o çatala yatmaktan ve o ultrasondan nefret ediyorum birde adetliyken dahada gıcık oluyorum şimdiden stres sardı beniii,ulen her rezil durum kadına beee

aynen harfi harfine katılıyorum sana bende nefret ediyorum o çataldan bi keresinde doktora dedimki kadınlık rezillik bu ne böyle doktorda gülmüştü

Aksam mercimek corba biber dolma mevsim salata yoğurt vardı yedik.cay iciyoruz.Öglenden beri karnim agriyor keyfim yok bugün

afiyet olsun canım biber dolmasını severim

ayrıca geçmiş olsun strestenmi hasta oldun sen

ay geçmiş olsun.
bende ayağımı üşütmüşüm karnım ağrıyo
kaburgamın altı falan, bıktım bu uşutmekten

geçmiş olsun canım

Evet canım tüp bebek tedavisi ile oldu çok sağol

Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin

C

Cnm cinsiyetler belli oldumj ikizlerinin
Rabbim tez zamanda saraya beydosa bafsa ve başoşa lilosa nasip etsin aminnnnnn
ve tum isteyenlere

amin canım

Selam kızlar
Bugün misafirim coktu
Kaynosgil takımı

senin kaynoşlardada hiç düşünce yok anacım ya ne bu böyle bi rahat vermediler

hadi yine iyisin kul sıkışmayınca hızır yetişmez derlermiş sevindim senin adına

Rabbim her isteyene nasip etsin saglikla sihhatle insallah hayirli yaslarini goresiniz okul askerlik evlilik Rabbim evlatlarinizla evlatlarimizla yaslanmayi nasip etsin insallah

amin canım

veeee günaydın

Sevgiyle destekle dostlukla askla ggüzel düşünerek bol duayla hayirlisiyla Rabbim güzel gunlerle karşılaştırsın üzülme
sağol kuzumm
hee bir kısır döngüde yuvarlanıp gidiyoz işte
ay geçmiş olsun.
bende ayağımı üşütmüşüm karnım ağrıyo
kaburgamın altı falan, bıktım bu uşutmekten
geçmiş olsun kadınlar çabuk üşütüyor,ayaklarını sıcak tut...
ilginç bir şey ya ,sende havuçsuz ye salatanı,tiviti heee tikkat ette slvester seni yakalamasın

Stresinde etkisi vardir mutlaka ama 3 gundur wcye cikamamistim dun ciktim cok zorlandim hic boyle olmazdi kayisi zeytinyagi falan yedim su hic icmiyordum kac gundur ona dikkat ettim cikabildim nihayet birdaha kendimi ihmal etmiycem pisman oldum

Ikiz olunca merak ettim

ayyyyyu benmjiiii
Allah korusun
spiral taktıricim

Sarosum erkekleri oturma idasina alacam ayri tabak hazirlicim kadinlara masami actim cnm masa basinda yicik herkes istedigini alir cicuklarada mutfak masasi

Gunaydin hatunlar ne var ne yok hava cok soguk bugun yagmur var burda benim bogazim agriyo hasta olcam heralde bir haftadir sunumdu sinavdi derken cok uzak kaldim burdan

günaydın kızlar

herkese önce sağlık sonra huzur diliyorum
Gunaydin saracim amin canim

Gunaydin beydos aynen oyle valla ne rezil bi durummus ben de daha yeni yeni alismaya calisiyorum kadinlk her yerde zor

Hic yataktan cikasim yok evde yemek yok utu yine birikti oofff ooff ben bu ev hanimligini bi turlu beceremiyorum yaa bi tarafi temizlesem diger taraf kaliyo hepsi ayni anda olmuyo kizlar siz nasil yapiyorsunuzbirde sizin cocuklariniz var

Ikiz olunca merak ettim

ayyyyyu benmjiiii
işte düşükde yapsan o ultrasona girmek için bile catala çıkıyon be yaa sewo.. .. kaç defa çıktım sayısını hatirlamiyom

Rabbim her isteyene nasip etsin saglikla sihhatle insallah hayirli yaslarini goresiniz okul askerlik evlilik Rabbim evlatlarinizla evlatlarimizla yaslanmayi nasip etsin insallah
amin onların acısını bize göstermesin. Ailelerine ve topluma yararlı saygılı evlatlar olsunlar inşallah. Amin.
Sağlıklı ve hayırlı bir ömürleri olsun inşallah hepsinin aileleriyle birlikte..
evet canim kendilerinde hiç düşünce yok.
Geliyorlar oturuyorlar
yemeklerini yiyip caylarini içip gidiyorlar

biraz tren gibi uzun bir mesaj yazdım ama herkese cevap yazınca böyle oldu bence güzel oldu
Benim bu mesajda öyle olacak sanirim BİRAZ UZUN TREN GIBI
günaydın kızlar

herkese önce sağlık sonra huzur diliyorum
Sana da Günaydın canim
Hayırlı bigün diliyorum bende sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…