Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugun esimin halasina gittik torununun bacagina cay dokulmus yavrum yazik gecmis olsuna gittik
çok geçmiş olsun yazık yaaa

Sara menum asagi yukari belli oldu cnm
borulce salatasi
oglumun yas pastasi
peynirli rulo borek
poaca
elmali kurabiye
irmik toplari
cikolatali katkat
yaprak sarmasi
Aycicegi cekirdekli tuzlu pasta
Cupkek
Sanirim bu kadardi
süper menü

anaaa bu açıdan düşünmemistim

kızlar bugün kırmızıları gördüm yine bu ayda 3 gün erken oldum ,yarın hiç istemeden hastaneyi arıcam kaçınılmaz oldu artıkyada tamamen vazgeçecem çok yoruldum artık
GIT CANIM gitmekte fayda var
Vazgeçme

Ne martı kız bizim Martlık işimiz yok
yaptım böreği hatta şimdide çay yaptım yiyip içiyoruz çok güzel oldu

fuuuuuuuuuuuuu
hayırlı olsun tatlım
korunuyonmu neyle
doğal yollarla

sonunda doktoru aradım kızlar cuma günü saat 10,10 da randevum var daha eşimede söylemedim zaten şehir dışında ,birden karar verdim ve aradım inşaallah bir sorun yoktur
Hayırlı olsun kuzum

güzel yazmışsın benimde aklımda bulunsun. Gerçi biz oğlumun yanında bebeği pek sevmiyoruz çünkü oğlum ilgi bekliyor hep. Küçük daha kuzum.

Tabi cnm oglumu herseye dahil ederim eve birsry alinacagi zaman bile fikrini sorarim uzaktan izletmem kuzuma
hatam suki konseptimiz mcgueen oda hakanin ensevdigi kahraman sevinir sanmistim ama cok kiskandi sanirim icten ice
dikkat edersin sen zaten.
Şimdi miracinda en tatlı zamanları
Severken ikisini de dikkat edin.
Biz sadece Alis I seviyoruz.
Alış uyuyorsa o zamanda Nazlıyı.

tabii onunda etkisi vardır cnm
en azından içini biliyorsun ya bu sana yeter

sağlık ocağının poşetlerine çok güvenme yırtık çıkıyo

abovvvv sizde de hiç şans yok anam
hiç duşunmuyolarda bunlar karı koca işleri olur güçleri olur tobe Yarabbim
zor iş valla
bence baş başa kalmaya ihtiyacınız var en acilinden

Heryerim agrimis ayol misafir idam hazir tabaklar canaklar masayida actim suslemeside bitti coook yoruldum aksam cikio yemek yiyip pasta siparisimizi verecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…