Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seni iyi biliyorum
topiğin yeni açıldığı zaman bizimleydin
pisikologtun değilmi
ama sonra bizi bıraktın, arada baktım profiline pek girmiyordn kkya yanlış hatırlamıyorsam.
adına çok sevindim cnm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Gunaydin bugun 6 da uyanduk hakan ateskeniyor babasi dr goturuyor birseyi yok acaba miracin dgunu olacak ya ictrn icten onumu kiskaniyor nedir
ben tekrar hamile kaldığımda yazılar okumuştum,kardeş kıskançlığı üzerine ve oğluma kardeşinin olacağını anlatıp sana gelirken hediye getirecekmiş ne istediğini soruyor demiştik oda büyük boy peluş aslan istemişti kardeşi doğmadı ama biz ona onu aldık eğer doğsaydı kardeşi getirmiş olacaktı ilk gün istediği oyuncağa kavuşmanın heyecanını yaşayacaktı bu bir taktik bir psikologun yazdığı...sevincim eminim sen çok itina ediyorsun ama bu doğum günü hazırlıkları yapılırken hakan izleyen değil işin içinde olmalı yani onuda heveslendiren birşeyler olmalı doğum gününde.Mesela ben olsam miraca yaptırdığım gibi hakanada tişört yaptırırdım "evin abisi" veya "miracın abisi" yazan yada ona sorardım ne istiyorsa üstünde öyle yazan böylece o tişşört geldiğinde ona bakmak yerine kendi tişörtüyle ilgilenirdi vs bu sadece bir örnek hakanda bu doğum gününün her karesine ortak olmalı hatta hazırlıklarda fikir veren olmalı vss işte ama asla ne oluyor annem babam miraç için ne yapıyor diye izleyen olmamalı

abovvv çok ilginç yaa bpylesini hiç gormemiştim
sende lafını esirgeme bence
yemişim saygısını
böyle saçmalık olur mu ya ayıp denen bişi var
ayıp hep bizemi

bisi
Evet cnm senin tarifleri yapacam insallah

Mecbur gidecen beydos o kadar ameliyat oldun pes edip vazgecmek icinmi

birtek yaspasta hazir digerleri el emegim olacak resim atarim ilk dgunu diye ozeniyirum bakalim
ellerine sağlık canım eminim çok güzel birgün olacak

vaaaay bugün kayıpların günü galiba
acaba eroşta gelirmmmiki bugün.
hoş geldin hayatım tek merhaba sevincemi
hayırlı olsun bebeğin Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

vaaaay bugün kayıpların günü galiba
acaba eroşta gelirmmmiki bugün.
hoş geldin hayatım tek merhaba sevincemi
hayırlı olsun bebeğin Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
Olurum canım tüm topiğe merhaba sevinci fareden de sürekli gördüğüm için önce ona yazdım. Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ikizlerin olacak hayırlısıyla

Olurum canım tüm topiğe merhaba sevinci fareden de sürekli gördüğüm için önce ona yazdım. Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ikizlerin olacak hayırlısıyla
ooo maşallah yaa en güzeli vallahi Bi kerede iki tane
doğal yollamı oldular
sevoşla faceten goruşuyo muydun

bafss durumlar ne canım evde gerginlik suruyomu
nedense erkeklerinki çabuk geçiyo
yok canım ya aynen dediğin gibi bende uzatmadım bir sinirle sardık birbirimize patlama yaşadık biliyorum ikimizde çok istiyoruz bir bebek daha yaşadıklarımızda yordu.Biliyosun birde uzun zamandır yalnız kalamadık kaynım geldi 2 ay kaldı sonra annem geldi bi 2 ayda o kalacak öncesindede görümcem gelip kalmıştı geçen istanbuldaki görümcem aradı şu hamile olan onlarda antalyaya taşınacakmış ev bulana kadar sizde kalıcaz dedi daha annem gidincede o gelecek sanırım ilk taşındığımızda evi bile yerleştirmemiştik benim düşük tehlikem var ozamanda babmlar ankaradan taşınmışlardı bende kalmışlardı ev bulana kadar inan antalyaya geldiğimizden beri hiç yalnız kalmadık sadece 5 gün kendi kendimize kaldık arada memleketten ablamlar haftasonu 2 günlüğüne gelip gidiyolar yatılı onu saymıyorum ee benim eşim bir gündüz bir gece gidiyor evde okul çağında çocuk var geceye gideceğinde çocuk okuldayken çarpışmalarımız oluyordu şimdi evde sürekli biri geceye gidince zaten yok geceden çıkınca yok uyuyacak adam çocuk erken uyuyacakta ee ogün sabah tekrar işe gidecek gece kalkıp banyo yapıncada utanıyor insan biz ne zaman görüşeceğiz inan çok bunaldıkkk çokk birazda o etkiliyor kendi kendimize kalmak istiyoruz artık

basoo herifle ne ara görüşüyoruz anlatsam yuh dersin kaçak göçek hep kaynım varken bizde işe girmişti gitmeden son günler oğlanda okulda öbür evdeyiz tam hazırlık yaptık odanın birinin gölgeliği eksikti diğer evde o odaya gölgelik falan çaktık vss kapı çaldı işten erken salmışlar eve gelmiş apar topar zor toparlandık görüşemedik herifle bide içeri girince niye buraya böyle perde yaptınız çok kötü olmuş diyor bigünde kaynım memlekete gitmişti 3 gün kalacaktı oğlanı okula yolladım tam hazırlandık kapı çaldı taaa 140 km yoldan işi erken bitmiş gelmiş yuhhh zamanlama bukadar mı olur haberi olsa dakikasına yetişemez insan ayy ben antalyaya geldiğimden beri yaşadıklarımı yazsam komedi filmi olur ama ben gülemiyorum sinir oluyorum

Ayyyyy ne tatlı olmuş maşallah

Hakan kardeşini kiskaniyor olabilir canım
Banada oyle geliyorr
sonunda doktoru aradım kızlar cuma günü saat 10,10 da randevum var daha eşimede söylemedim zaten şehir dışında ,birden karar verdim ve aradım inşaallah bir sorun yoktur
Ohhh nihayet hayirli hberlerle gel insallahh
Cnm herseyde onun fikrini aldik pastayi bile ona sectirdik o tisortten istemedi istedigi switi aldim netten getirttim sormadan danusmadan birsey yapmiyoruz icten ice kiskaniyor demekki

ayyyyy melegimmm cok sevindimmm cokk
rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhh tupmu yapildi cnm

bunlara rağmense evet işin zor geçer zamanla inşallah

Kizlar kusura bakmayin cok giremiyorum
malum cuma gunu icin hazirlik yapiyorum
misafir odasini hazirliyorum bugun evide dip bucak ettimmi tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…