- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
:110; aksama yemek yapta yolla zehirlenmeyek amabakıyok valla
ne kusuru canım sen işlerini hallet biz hep buralardayız resim bekliyoruz ona göre
tabikisiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:110; aksama yemek yapta yolla zehirlenmeyek amabakıyok valla
ne kusuru canım sen işlerini hallet biz hep buralardayız resim bekliyoruz ona göre
Birsuru is var miroo durmiiiii
çok hoşşşNasil teyzoslarEki Görüntüle 1459520
kesin ondandırGunaydin bugun 6 da uyanduk hakan ateskeniyor babasi dr goturuyor birseyi yok acaba miracin dgunu olacak ya ictrn icten onumu kiskaniyor nedir
çok geçmiş olsun yazık yaaaBugun esimin halasina gittik torununun bacagina cay dokulmus yavrum yazik gecmis olsuna gittik
süper menüSara menum asagi yukari belli oldu cnm
borulce salatasi
oglumun yas pastasi
peynirli rulo borek
poaca
elmali kurabiye
irmik toplari
cikolatali katkat
yaprak sarmasi
Aycicegi cekirdekli tuzlu pasta
Cupkek
Sanirim bu kadardi
anaaa bu açıdan düşünmemistimOğlanın ödevi çokmuş bugün biraz yapıp mola verdik yemek yedik sofrayı topladım evi süpürdüm çay demledim içiyorum. Aşk yenidene bakıyorum.Deroşşşş Gözünaydın canım açılışı yaptığına göre önümüzdeki günlerde seni uyutmayan kişi sayısı 3 e çıkacak desene
GIT CANIM gitmekte fayda varkızlar bugün kırmızıları gördüm yine bu ayda 3 gün erken oldum ,yarın hiç istemeden hastaneyi arıcam kaçınılmaz oldu artıkyada tamamen vazgeçecem çok yoruldum artık
Ne martı kız bizim Martlık işimiz yokyok kız daha yeni aldım sayılır,eski reklam müziğiydi o onu yazdımdı
aynı benimki,evlendiğinde iç çamaşırı aldığım yere gidip aynısını almıştı yani donumuza varana kadar hatta tarağımıza varana kadar aynıydıkkişiliksizler
yaptınmı börek
vuslat gerçekleşti demek,gazan mübarek oldu nede olsa mart geldi amannn ne diyorum ben
geçmiş olsun
güzel mönü
yaptım böreği hatta şimdide çay yaptım yiyip içiyoruz çok güzel oldu
doğal yollarlafuuuuuuuuuuuuu
hayırlı olsun tatlım
korunuyonmu neyle
Hayırlı olsun kuzumsonunda doktoru aradım kızlar cuma günü saat 10,10 da randevum var daha eşimede söylemedim zaten şehir dışında ,birden karar verdim ve aradım inşaallah bir sorun yoktur
güzel yazmışsın benimde aklımda bulunsun. Gerçi biz oğlumun yanında bebeği pek sevmiyoruz çünkü oğlum ilgi bekliyor hep. Küçük daha kuzum.ben tekrar hamile kaldığımda yazılar okumuştum,kardeş kıskançlığı üzerine ve oğluma kardeşinin olacağını anlatıp sana gelirken hediye getirecekmiş ne istediğini soruyor demiştik oda büyük boy peluş aslan istemişti kardeşi doğmadı ama biz ona onu aldık eğer doğsaydı kardeşi getirmiş olacaktı ilk gün istediği oyuncağa kavuşmanın heyecanını yaşayacaktı bu bir taktik bir psikologun yazdığı...sevincim eminim sen çok itina ediyorsun ama bu doğum günü hazırlıkları yapılırken hakan izleyen değil işin içinde olmalı yani onuda heveslendiren birşeyler olmalı doğum gününde.Mesela ben olsam miraca yaptırdığım gibi hakanada tişört yaptırırdım "evin abisi" veya "miracın abisi" yazan yada ona sorardım ne istiyorsa üstünde öyle yazan böylece o tişşört geldiğinde ona bakmak yerine kendi tişörtüyle ilgilenirdi vs bu sadece bir örnek hakanda bu doğum gününün her karesine ortak olmalı hatta hazırlıklarda fikir veren olmalı vss işte ama asla ne oluyor annem babam miraç için ne yapıyor diye izleyen olmamalı
dikkat edersin sen zaten.Tabi cnm oglumu herseye dahil ederim eve birsry alinacagi zaman bile fikrini sorarim uzaktan izletmem kuzuma
hatam suki konseptimiz mcgueen oda hakanin ensevdigi kahraman sevinir sanmistim ama cok kiskandi sanirim icten ice
tabii onunda etkisi vardır cnmyok canım ya aynen dediğin gibi bende uzatmadım bir sinirle sardık birbirimize patlama yaşadık biliyorum ikimizde çok istiyoruz bir bebek daha yaşadıklarımızda yordu.Biliyosun birde uzun zamandır yalnız kalamadık kaynım geldi 2 ay kaldı sonra annem geldi bi 2 ayda o kalacak öncesindede görümcem gelip kalmıştı geçen istanbuldaki görümcem aradı şu hamile olan onlarda antalyaya taşınacakmış ev bulana kadar sizde kalıcaz dedi daha annem gidincede o gelecek sanırım ilk taşındığımızda evi bile yerleştirmemiştik benim düşük tehlikem var ozamanda babmlar ankaradan taşınmışlardı bende kalmışlardı ev bulana kadar inan antalyaya geldiğimizden beri hiç yalnız kalmadık sadece 5 gün kendi kendimize kaldık arada memleketten ablamlar haftasonu 2 günlüğüne gelip gidiyolar yatılı onu saymıyorum ee benim eşim bir gündüz bir gece gidiyor evde okul çağında çocuk var geceye gideceğinde çocuk okuldayken çarpışmalarımız oluyordu şimdi evde sürekli biri geceye gidince zaten yok geceden çıkınca yok uyuyacak adam çocuk erken uyuyacakta ee ogün sabah tekrar işe gidecek gece kalkıp banyo yapıncada utanıyor insan biz ne zaman görüşeceğiz inan çok bunaldıkkk çokk birazda o etkiliyor kendi kendimize kalmak istiyoruz artık
sağlık ocağının poşetlerine çok güvenme yırtık çıkıyoçok geçmiş olsun yazık yaaa
süper menü
anaaa bu açıdan düşünmemistim
GIT CANIM gitmekte fayda var
Vazgeçme
Ne martı kız bizim Martlık işimiz yok
doğal yollarla
Hayırlı olsun kuzum
güzel yazmışsın benimde aklımda bulunsun. Gerçi biz oğlumun yanında bebeği pek sevmiyoruz çünkü oğlum ilgi bekliyor hep. Küçük daha kuzum.
dikkat edersin sen zaten.
Şimdi miracinda en tatlı zamanları
Severken ikisini de dikkat edin.
Biz sadece Alis I seviyoruz.
Alış uyuyorsa o zamanda Nazlıyı.
abovvvv sizde de hiç şans yok anambasoo herifle ne ara görüşüyoruz anlatsam yuh dersin kaçak göçek hep kaynım varken bizde işe girmişti gitmeden son günler oğlanda okulda öbür evdeyiz tam hazırlık yaptık odanın birinin gölgeliği eksikti diğer evde o odaya gölgelik falan çaktık vss kapı çaldı işten erken salmışlar eve gelmiş apar topar zor toparlandık görüşemedik herifle bide içeri girince niye buraya böyle perde yaptınız çok kötü olmuş diyor bigünde kaynım memlekete gitmişti 3 gün kalacaktı oğlanı okula yolladım tam hazırlandık kapı çaldı taaa 140 km yoldan işi erken bitmiş gelmiş yuhhh zamanlama bukadar mı olur haberi olsa dakikasına yetişemez insan ayy ben antalyaya geldiğimden beri yaşadıklarımı yazsam komedi filmi olur ama ben gülemiyorum sinir oluyorum
heee sormaNe o catladinmi
miroşu bana yolla ben bakarım sen işlerini hallet sonra ben miroşuda alam gelem
Sihhatler olsun aksama kutlarsin zaaarOğlan uyurken kukuşumu aldım
ohh üstümden yük kalktı valla
bide çoktan alamamıştım
çok bekletince almasıda çok zor oluyo bee
sağolSihhatler olsun aksama kutlarsin zaaar
Epey olmus herifle carpismiyon zaaar
bananek:110; aksama yemek yapta yolla zehirlenmeyek ama
tabikisiiii
Oylemi yaptin maci sizin iciniz curumus beeeee biz herseyi kutlariksağol
yok be daha hafta sonu maç yaptık