Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugun esimin halasina gittik torununun bacagina cay dokulmus yavrum yazik gecmis olsuna gittik
çok geçmiş olsun yazık yaaa

Sara menum asagi yukari belli oldu cnm
borulce salatasi
oglumun yas pastasi
peynirli rulo borek
poaca
elmali kurabiye
irmik toplari
cikolatali katkat
yaprak sarmasi
Aycicegi cekirdekli tuzlu pasta
Cupkek
Sanirim bu kadardi
süper menü:kk77:

Oğlanın ödevi çokmuş bugün biraz yapıp mola verdik yemek yedik sofrayı topladım evi süpürdüm çay demledim içiyorum. Aşk yenidene bakıyorum.Deroşşşş Gözünaydın canım açılışı yaptığına göre önümüzdeki günlerde seni uyutmayan kişi sayısı 3 e çıkacak desene :KK48:
anaaa bu açıdan düşünmemistim:KK17:

kızlar bugün kırmızıları gördüm yine bu ayda 3 gün erken oldum ,yarın hiç istemeden hastaneyi arıcam kaçınılmaz oldu artık:KK51:yada tamamen vazgeçecem çok yoruldum artık:KK51:
GIT CANIM gitmekte fayda var
Vazgeçme:KK19:

yok kız daha yeni aldım sayılır,eski reklam müziğiydi o onu yazdımdı:KK51:

aynı benimki,evlendiğinde iç çamaşırı aldığım yere gidip aynısını almıştı yani donumuza varana kadar hatta tarağımıza varana kadar aynıydık:KK51:kişiliksizler:63:

yaptınmı börek:KK51:

vuslat gerçekleşti demek,gazan mübarek oldu nede olsa mart geldi amannn ne diyorum ben:KK51:

geçmiş olsun:KK51:

güzel mönü:KK51:
Ne martı kız bizim Martlık işimiz yok:KK59:
yaptım böreği hatta şimdide çay yaptım yiyip içiyoruz çok güzel oldu
:kk77:

fuuuuuuuuuuuuu
hayırlı olsun tatlım
korunuyonmu neyle:cool:
doğal yollarla o_O

sonunda doktoru aradım kızlar cuma günü saat 10,10 da randevum var daha eşimede söylemedim zaten şehir dışında ,birden karar verdim ve aradım inşaallah bir sorun yoktur:KK51:
Hayırlı olsun kuzum

ben tekrar hamile kaldığımda yazılar okumuştum,kardeş kıskançlığı üzerine ve oğluma kardeşinin olacağını anlatıp sana gelirken hediye getirecekmiş ne istediğini soruyor demiştik oda büyük boy peluş aslan istemişti kardeşi doğmadı ama biz ona onu aldık eğer doğsaydı kardeşi getirmiş olacaktı ilk gün istediği oyuncağa kavuşmanın heyecanını yaşayacaktı bu bir taktik bir psikologun yazdığı...sevincim eminim sen çok itina ediyorsun ama bu doğum günü hazırlıkları yapılırken hakan izleyen değil işin içinde olmalı yani onuda heveslendiren birşeyler olmalı doğum gününde.Mesela ben olsam miraca yaptırdığım gibi hakanada tişört yaptırırdım "evin abisi" veya "miracın abisi" yazan yada ona sorardım ne istiyorsa üstünde öyle yazan böylece o tişşört geldiğinde ona bakmak yerine kendi tişörtüyle ilgilenirdi vs bu sadece bir örnek hakanda bu doğum gününün her karesine ortak olmalı hatta hazırlıklarda fikir veren olmalı vss işte ama asla ne oluyor annem babam miraç için ne yapıyor diye izleyen olmamalı
güzel yazmışsın benimde aklımda bulunsun. Gerçi biz oğlumun yanında bebeği pek sevmiyoruz çünkü oğlum ilgi bekliyor hep. Küçük daha kuzum.

Tabi cnm oglumu herseye dahil ederim eve birsry alinacagi zaman bile fikrini sorarim uzaktan izletmem kuzuma
hatam suki konseptimiz mcgueen oda hakanin ensevdigi kahraman sevinir sanmistim ama cok kiskandi sanirim icten ice
dikkat edersin sen zaten.
Şimdi miracinda en tatlı zamanları
Severken ikisini de dikkat edin.
Biz sadece Alis I seviyoruz.
Alış uyuyorsa o zamanda Nazlıyı. :KK53:

yok canım ya aynen dediğin gibi bende uzatmadım bir sinirle sardık birbirimize patlama yaşadık biliyorum ikimizde çok istiyoruz bir bebek daha yaşadıklarımızda yordu.Biliyosun birde uzun zamandır yalnız kalamadık kaynım geldi 2 ay kaldı sonra annem geldi bi 2 ayda o kalacak öncesindede görümcem gelip kalmıştı geçen istanbuldaki görümcem aradı şu hamile olan onlarda antalyaya taşınacakmış ev bulana kadar sizde kalıcaz dedi daha annem gidincede o gelecek sanırım ilk taşındığımızda evi bile yerleştirmemiştik benim düşük tehlikem var ozamanda babmlar ankaradan taşınmışlardı bende kalmışlardı ev bulana kadar inan antalyaya geldiğimizden beri hiç yalnız kalmadık sadece 5 gün kendi kendimize kaldık arada memleketten ablamlar haftasonu 2 günlüğüne gelip gidiyolar yatılı onu saymıyorum ee benim eşim bir gündüz bir gece gidiyor evde okul çağında çocuk var geceye gideceğinde çocuk okuldayken çarpışmalarımız oluyordu şimdi evde sürekli biri geceye gidince zaten yok geceden çıkınca yok uyuyacak adam çocuk erken uyuyacakta ee ogün sabah tekrar işe gidecek gece kalkıp banyo yapıncada utanıyor insan biz ne zaman görüşeceğiz inan çok bunaldıkkk çokk birazda o etkiliyor kendi kendimize kalmak istiyoruz artık
tabii onunda etkisi vardır cnm
en azından içini biliyorsun ya bu sana yeter

çok geçmiş olsun yazık yaaa

süper menü:kk77:

anaaa bu açıdan düşünmemistim:KK17:

GIT CANIM gitmekte fayda var
Vazgeçme:KK19:

Ne martı kız bizim Martlık işimiz yok:KK59:
:kk77:

doğal yollarla o_O

Hayırlı olsun kuzum

güzel yazmışsın benimde aklımda bulunsun. Gerçi biz oğlumun yanında bebeği pek sevmiyoruz çünkü oğlum ilgi bekliyor hep. Küçük daha kuzum.

dikkat edersin sen zaten.
Şimdi miracinda en tatlı zamanları
Severken ikisini de dikkat edin.
Biz sadece Alis I seviyoruz.
Alış uyuyorsa o zamanda Nazlıyı. :KK53:
sağlık ocağının poşetlerine çok güvenme yırtık çıkıyo:KK70:

basoo herifle ne ara görüşüyoruz anlatsam yuh dersin kaçak göçek hep :110: kaynım varken bizde işe girmişti gitmeden son günler oğlanda okulda öbür evdeyiz tam hazırlık yaptık odanın birinin gölgeliği eksikti diğer evde o odaya gölgelik falan çaktık vss kapı çaldı işten erken salmışlar eve gelmiş :KK62: apar topar zor toparlandık görüşemedik herifle bide içeri girince niye buraya böyle perde yaptınız çok kötü olmuş diyor :KK62: bigünde kaynım memlekete gitmişti 3 gün kalacaktı oğlanı okula yolladım tam hazırlandık kapı çaldı taaa 140 km yoldan işi erken bitmiş gelmiş yuhhh :KK62:zamanlama bukadar mı olur haberi olsa dakikasına yetişemez insan :KK62::KK62: ayy ben antalyaya geldiğimden beri yaşadıklarımı yazsam komedi filmi olur ama ben gülemiyorum sinir oluyorum:KK62:
abovvvv sizde de hiç şans yok anam
hiç duşunmuyolarda bunlar karı koca işleri olur güçleri olur tobe Yarabbim
zor iş valla
bence baş başa kalmaya ihtiyacınız var en acilinden

Heryerim agrimis ayol misafir idam hazir tabaklar canaklar masayida actim suslemeside bitti coook yoruldum aksam cikio yemek yiyip pasta siparisimizi verecez

X