gerçekten küçücük çocuk hiç birşey anlamıyor zaten,bayramı gelenler yapıyorBen bizden başka kimsede görmedim böyle kutlama ikramlıklar
hep biz milleti doyuruyoz onlarda bayram ediyo
hee hemde ne ikircikli,kendisi biliryollasın o vakithakkını yeme beydoşta yollardı ikircikli
sen beydoşu düşüncesiz mi bekledin bence ayıp ettin
istemezsen istemeAbartmamaya calisacsm bakalim
Tadimlik nasil yapim sayi belli tabaga mecbur koyacaz
ondan istemem basi dumanli
şu doktora gidip o çatala yatmaktan ve o ultrasondan nefret ediyorum birde adetliyken dahada gıcık oluyorum şimdiden stres sardı beniii,ulen her rezil durum kadına beee
amin canım benim,inşaallah
sıkma canınıııııı
biz hep poşetsiz korunduk deroşta onu diyor zaar
sıhhatler olsun,aşkama cümbüş olur zaar
cümbüş muamin canım benim,inşaallah
sıkma canınıııııı
biz hep poşetsiz korunduk deroşta onu diyor zaar
sıhhatler olsun,aşkama cümbüş olur zaar
aynen aynenşu doktora gidip o çatala yatmaktan ve o ultrasondan nefret ediyorum birde adetliyken dahada gıcık oluyorum şimdiden stres sardı beniii,ulen her rezil durum kadına beee
ay geçmiş olsun.Aksam mercimek corba biber dolma mevsim salata yoğurt vardı yedik.cay iciyoruz.Öglenden beri karnim agriyor keyfim yok bugün
Yok canım tüp bebek ara sıra görüşüyorduk.ooo maşallah yaa en güzeli vallahi Bi kerede iki tane
doğal yollamı oldular
sevoşla faceten goruşuyo muydun
Evet canım tüp bebek tedavisi ile oldu çok sağolBanada oyle geliyorr
Ohhh nihayet hayirli hberlerle gel insallahh
Cnm herseyde onun fikrini aldik pastayi bile ona sectirdik o tisortten istemedi istedigi switi aldim netten getirttim sormadan danusmadan birsey yapmiyoruz icten ice kiskaniyor demekki
ayyyyy melegimmm cok sevindimmm cokk
rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhh tupmu yapildi cnm
Bende nefret ediyorum bendeeeeeşu doktora gidip o çatala yatmaktan ve o ultrasondan nefret ediyorum birde adetliyken dahada gıcık oluyorum şimdiden stres sardı beniii,ulen her rezil durum kadına beee
Kış salatasını çok severdim
turp havuç mor kelem flan
ama artık yiyemiyorum malum havuç yeyince sararıyorum.
bunuda yemi keşfettim portakal yediğimdede oluyo
artık portakalıda kestim
anında tiviti gibi oluyom
Âmin inşallah darısı senin ve tüm isteyenlerin başına canım Rabbim çok büyük eninde sonunda veriyo muradınıinşaallah canım inşaallah
iyi yapmışsın o zamn hayırlı olsun resimleri bekliyos...
ewet benim korunma sürecim bayağı uzun oldu nerdeyse 4 yıl olacak..
çok sevindim melek gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin..
Cnm cinsiyetler belli oldumj ikizlerininEvet canım tüp bebek tedavisi ile oldu çok sağol
Yok canım daha belli olmadı nisan BAŞINDA kontrole gidicem ozaman belli olur inşallahC
Cnm cinsiyetler belli oldumj ikizlerinin
Rabbim tez zamanda saraya beydosa bafsa ve başoşa lilosa nasip etsin aminnnnnn
ve tum isteyenlere
Saglikli sihhatli olsunlarda canim gerisi onemli degilYok canım daha belli olmadı nisan BAŞINDA kontrole gidicem ozaman belli olur inşallah
Yine çıkar o üçüncü içinSevoş neyse ki artık sen çatala çıkmaktan kurtuldun
ununu eledin eleğini astın
önemli değilse niye soruyonSaglikli sihhatli olsunlarda canim gerisi onemli degil
çatal meraklısı sevoşYine çıkar o üçüncü için