Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hemde ne kişiliksiz, kendine at hiç bi fikri yok benden görüyo öğreniyo fikirleri
benim herife söylediğim zaman bunları ' napsın demekki kendine ait bi fikri yok senden görüp örnek alıyo' diyerek masum bi şekilde gösteriyo olayı
olay bildiğin kıskançlık beeeeeesaklama gizleme de yok göstere göstere yapıyo
anlamıyorumki arkadaş görümce olmak gelini taklit etmeyimi gerektriiyor
benim de mi abimin karısını taklit etmem gerekiyor, biliyimde bende ona göre davranıyımsaçma sürtük hareketler
kendine ait fikri olmayan akılsız fikirsiz kıskanç kişilik yoksunu yassı kıçlı giydiği yakışmayan sarı dişli korunç tipli lüzumsuz insan görünümlü yaratık

beydoş gine netten bişi aldım şimdik
zigon sehpa takımı
benimkki koltuk takımıyla bedava verdikleri b.k rengi bişidi
inşalah yeni aldığımdan memnun kalırım
gelsinde inşalllah resmini koyayım

zigon sehpa takımı
B.k rengi sehpalarini istedigin renge boyasaydin ya hem mesgale olirdu hemde daha ucuz olurdu

B.k rengi sehpalarini istedigin renge boyasaydin ya hem mesgale olirdu hemde daha ucuz olurdu

ay gece gece güldürdün beni çatlak hatun
hiç meşgalem yoktu ya iyi olurdu aslında
sehpalarım ahşap değil
ahşap olsa kesin boyardım

çok güzel canım poğaça ve irmik topları dediğin benim otlu poğaça ve sultan lokumu tariflerimi yoksa başka tariflermi
Evet cnm senin tarifleri yapacam insallah
kızlar bugün kırmızıları gördüm yine bu ayda 3 gün erken oldum ,yarın hiç istemeden hastaneyi arıcam kaçınılmaz oldu artıkyada tamamen vazgeçecem çok yoruldum artık
Mecbur gidecen beydos o kadar ameliyat oldun pes edip vazgecmek icinmi
ammma çok şey haaa niye yoruyon bu kadar kendini
hazır bişilerde var galiba
birtek yaspasta hazir digerleri el emegim olacak resim atarim ilk dgunu diye ozeniyirum bakalim

Gunaydin bugun 6 da uyanduk hakan ateskeniyor babasi dr goturuyor birseyi yok acaba miracin dgunu olacak ya ictrn icten onumu kiskaniyor nedir

Gunaydin kizlarrr aay bugun nasil halsizim hic yataktan cikasim yok...

Kizlar benim bunlarin aynisini kaynos yapiyo... ayyy ne alsam aynisini aliyor. Evlendigimizde bende gordugu tencerelere kadar gitti aldi birde sonra gelip aaa bundan sendemi vardi demesi yokmu ayyy cildirtiyo beni hic sevmiyorum kaynanami ya oda beni sevmiyo haftasonu ona gitcez heralde simdiden karnima agrilar giriyo vallabi bahane bulup gitmesem diyorum ay sinir ediyor beni her seferinde simdide deli gibi spor yapiyor benden daha zayif olcakmis surekli bi insan kendini övermi yaa kizlar bana bir akil verin haftasonu gitmek zorundayim esim icin ama nasil tahammul edicem yine laf sokacak beni kocamin yanina bile oturtmayacak yedigim lokmalari sayacak herseyime takacak esimde farkinda acik acik annem kiskaniyor seni diyo ama koca kadin gel gir koynuna oglunun diyesim geliyo

herkese merhaba. denildiği gibi allah isteyen herkese nasip etsin bir melek. 2010 yılından beri giriyorum bu siteye. bir dönem vaktimin yüzde 70 ni burda geçiriyordum diyebilirim. sürekli olarak bebek sahibi olmayı düşünüyordum. şimdi yine bir göz atayım dedim. benim o dönemlerdeki heyecanımı ve telaşımı şimdi yaşayan bir sürü arkadaş gördüm.
2009 yılında evlendim. 2010 yılında kasım ayında ilk gebeliğimi yaşadım. erken düşük ile malesef bebeğimizi kaybettik. 2010 aralık ayından 2012 temmuz ayına kadar sürekli bir arayış ve sabırsızlık içinde hamile kalmayı bekledim. ama bir türlü olmuyordu. doktor doktor gezdik. sadece ben değil eşimde bir sürü tahlil yaptırdı. ama en sonunda beni anladığını düşündğüm ve güvendiğim bir doktorla yola devam etmeye başladık. önce rahim içinde var olan bir problemin tespiti ve 3 ay süren bir tedavi gerçekleşti. sonrasında yumurtlama takibi ile hamilelik beklentisi tekarar başladı. doktorum 3 ay vermişti doğal yolla hamileliği denemek için. eğer olmazsa tedaviye aşlanacaktı. ben ikinci ayda doğal yolla hamile kaldım. ilk zamanlarda çok zor bir hamilelik geçirdik. kanama ile başlayan risk hamileliğimin 3 ayını yatakta geçirmemi sağladı. neyseki kızım sağ salim 15 mart 2013 tarihinde doğdu. şimdi ikinci hamileliğimi yaşıyorum. çok mutluyum. huzurluyum.
bunları benimle aynı şeyleri yaşayan bir çok kişinin varolduğunu bilerek, onlara bir umut olsun diye yazıyorum. neler yaşadığınızı ve neler hissettiğinizi çok iyi biliyorum. lütfen sakin olun ve işin ehli tecrübeli doktorlara itimat edin. allah hepinizin yardımcısı olsun.

ewet kaçarım yok sarcım,ama inan bana çok yoruldum uzuuunnn yıllarım geçti,bazen acaba benim çocuğumun olmamamsımı daha hayırlı diyorum bu kadar zorlamamak mı lazım ki bilemedim
Sabret canım vazgeçmek yok lütfen.Doktoruna git danış
gidecem canım,ben hep sabrettim inşaallah ALLAH hakkkımızda en hayırlı olanı verir...

beyddoooş sen hamile kalabiliyosun aslında dimi sıkıntı yok
sıkıntı hamilelikte oluyo sıpalar durmuyo
evet canım hamile kalıyordum ama bebeklerin hep kalp atışı duruyordu..ama şimdi hamilede kalamıyorum ilk kez bu kadar gecikti yaşlandım zaar
gerçekten saçma sürtük
zigon sehpa takımı
hayırlı olsun ,kadına bak netten çıkmıyor alışverişten
Evet cnm senin tarifleri yapacam insallah

Mecbur gidecen beydos o kadar ameliyat oldun pes edip vazgecmek icinmi

birtek yaspasta hazir digerleri el emegim olacak resim atarim ilk dgunu diye ozeniyirum bakalim

çok yakışıklı çıkmışşşş
Gunaydin bugun 6 da uyanduk hakan ateskeniyor babasi dr goturuyor birseyi yok acaba miracin dgunu olacak ya ictrn icten onumu kiskaniyor nedir
inan bana az önce miraçın resimlerine bakarken acaba,hakan bu hazırlıkları kıskanmıyormu diye düşündüm,demekki kıskanıyor geçmiş olsun çocuk sıkıntıdan hasta oldu belki önünde bu kadar özen gösteriyor gibi yapma ona daha fazla ilgi göster içine ata,ata hasta olur ALLAH korusun..

gözünüzaydın çok sevindim sizin adınıza ALLAH hepimize tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin,sizinde ikinci gebeliğinizi tamamına erdirsin...

sonunda doktoru aradım kızlar cuma günü saat 10,10 da randevum var daha eşimede söylemedim zaten şehir dışında ,birden karar verdim ve aradım inşaallah bir sorun yoktur
Canim bence en iyisini yapmissin insallah hicbisey yoktur mevsim gecierinde duzenimiz bozuluyor nasil hassa bi vucutsa bu kadinlardaki hersey etkiliyor guzel dusunelim insallah hersey guzel olur

ayy sorma beydoş eve çıktığımızdan beri istediğim şeyleri hep erteledim
yeni yeni rahatlıyoruz şükürler olsun.
bende ufak ufak ihtiyaçlarımız olan birazda evi güzelleştirmek için bişiler alıyorum.
ama dışarda 150tl olan sehpa takımını 75tlye aldım beydoşum.

senin korunma surecin uzunmu surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…